Garmin Sykemittarit

Tuotteet 1-90 / 145

Loading...
 1. Garmin MARQ Driver 010-02006-01 älykello
  -32%
  Garmin Garmin MARQ Driver 010-02006-01 älykello
  Varastossa
  2 650,00 €
  1 790,00 €

Tuotteet 1-90 / 145

Sivu

Garmin -sykemittarit ja Garmin GPS -rannetietokoneet edullisesti meiltä. Garmin on yksi maailman johtavista sykemittareiden ja urheilulaitteiden valmistajista. Varsinkin GPS rannetietokoneet ovat Garminin ylpeyden aihe. Niiden osalta se on ollut johtava valmistaja jo pitkään. Garmin sykemittareiden sykkeen mittaustarkkuus on todella hyvä ja Garmin GPS on todella tarkka. Näiden lisäksi useat laitteet sisältävät myös lukuisia urheilijoiden tarvitsemia ominaisuuksia.

Monipuolinen Garmin-mallisto

Garmin Forerunner on Garminin juoksemiseen ja muihinkin kestävyysurheilulajeihin lanseeraama tuotesarja, josta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan laitteen. Garmin Forerunner 935 on forerunner-sarjan lippulaivamalli. Se sisältää oikeastaan kaikki ominaisuudet mistä multisport -urheilija tai triathlonisti voi haaveilla. Garmin Fenix 6- ja Garmin Instinct -kellot ovat Garminin uusimpia laitteita, joilla pystyy mittaamaan sykkeen ranteesta. Sarjan kellot on suunniteltu erityisesti ammattiurheilijoille sekä seikkailijoille, ja ne sisältävät kaikki tarvittavat ominaisuudet. Laitteissa on todella laadukas värinäyttö, joka on suunniteltu käytettäväksi myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Garmin Lily on vuoden 2020 huippu-uutuus. Se on todella muodikas älykello naisille, mikä sopii niin arkeen, juhlaan kuin liikuntaankin. Tutustu Garmin Lily mallistoon.

Garmin-sykemittarilla treenaat oikealla sykealueella

Sykealueet määrittämällä pystyt oikeasti treenaamaan sopivalla intesiteetillä. Syke kertoo miten kehosi toimii ja kuinka paljon voit siltä vaatia. Sykkeen seurantaan Garmin-sykemittari on loistava apuväline. Garmin Connectin avulla voit tehdä helposti sykealueanalyysin syöttämällä minimi- ja maksimisykkeen. Järjestelmä laskee oikeat sykealueet, jotka voidaan ladata Garmin-sykemittariin. Kuinka sitten lasketaan leposyke ja maksimisyke? Leposykkeen saat selville, kun kehosi on täysin rentoutunut ja sydämmen lyönti määrä pienimmillään. Paras aika leposykkeen mittaamiselle on aamulla ennen sängystä nousemista. Leposyke kertoo missä kunnossa sydämesi on. Mitä vahvempi sydän on sitä, sitä vähemmän lyöntejä tarvitaan toimittaan verta kehollesi. Maksimisykkeen mittauksessa tarvitaan urheilusuoritus, jossa annetaan kehosta kaikki irti. Nyrkkisääntönä on että maksimisyke on 230 miinus ikä, mutta tämä voi vaihdella henkilöstä riippuen. Treenaamalla oikealla sykelaueella varmistat parhaat harjoittelutulokset. Jos kroppa ei toimi kunnolla on mahdollista, että sydän voi olla ylirasitettu, jolloin harjoittelusta on vain haittaa. Garmin-sykemittari auttaa sinua harjoittelemaan oikein ja turvallisesti.

Garmin julkaisi kesällä 2023 uuden sykemittarisarjan, joka kantaa nimeä Garmin Fenix 7 Pro. Suosittelemme tutustumaan uuteen huippumallistoon, jonka akunkesto on omaa luokkaansa! Samalla Garmin julkaisi uuden Garmin Epix Pro malliston. Uudessa mallissa on kirkas AMOLED-näyttö, joka toistaa värejä näyttävästi.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.