Garmin Vivoactive 5 Blue Metallic 010-02862-12

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 249.00 €
Normaalihinta: 309.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 249.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 59494

Garmin Vivoactive 5 Blue Metallic 010-02862-12 on laadukas urheilukello suunniteltu tukemaan tavoitteitasi kaikilla tasoilla. Tässä GPS-älykellossa on kirkas ja värikäs 390 x 390 pikselin AMOLED-kosketusnäyttö jota suojaa vankka gorillalasi. Sininen ranneke on valmistettu silikonista ja se on pituudeltaan 125 - 190 mm. Akunkesto on jopa 11 päivää ja kellossa on olennaiset terveys- ja kunto-ominaisuudet nimenomaan parantamaan ymmärrystäsi kehostasi. Synkronoimalla Vivoactive 5 -älykellon Garmin Connect -älypuhelinsovelluksen kanssa saat mm. lisätietoja terveydestäsi ja kunnostasi sekä henkilökohtaisia tietoja ilman tilausta.

Terveyden ja liikunnan seuranta

Garmin Vivoactive 5 -älykellon Body Battery™ -energianseurannalla voit tarkkailla energiatasoasi, ja saat henkilökohtaista tietoa esimerkiksi unen, torkkujen, stressin ja harjoitusten perusteella. Seuraa unesi laatua henkilökohtaisen univalmentajan, torkkujen tunnistuksen ja ansaittavien unipisteiden avulla. Paranna kehotuntemustasi laajoilla terveydentilan seurantaominaisuuksilla, joita ovat mm. veren happipitoisuuden seuranta, rannesykemittaus, aamuraportti, kuntoikä, stressin seuranta, kuukautisten ja raskauden seuranta sekä meditointi.

Löydä uusia tapoja pitää kehosi liikkeessä yli 30 sisäisen sisälaji- ja GPS-urheilusovelluksen avulla, joiden lajeja ovat muun muassa kävely, juoksu, pyöräily, HIIT, uinti ja golf. Käytä maksuttomia esiladattuja harjoituksia, kuten kardio-, jooga-, voima-, HIIT- ja pilatesharjoituksia; luo omia harjoituksia Garmin Connect sovelluksella. Treenien jälkeen rauhoitu aloittamalla hengitysharjoitus sekä kirjaamalla päivittäinen juotu nestemääräsi. Pyörätuolitila seuraa työntöjä askelten sijasta. Se sisältää mm. työntö- ja käsipyöräilysuorituksia, esiladattuja voima-, kardio-, HIIT-, pilates- ja joogaharjoituksia sekä nimenomaisesti pyörätuolin käyttäjille tarkoitettuja haasteita.

Tärkeimmät ominaisuudet

Lataa kelloon lempimusiikkiasi, kuten soittolistoja Spotifysta, Amazon Musicista tai Deezeristä (edellyttää Premium-tilausta), ja yhdistämällä langattomat kuulokkeet voit kuunnella ilman puhelinta. Voit jättää käteisen ja kortit kotiin, koska voit maksaa Garmin Pay -lähimaksulla ostoksia ja tietyissä liikennejärjestelmissä matkoja. Turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet, kuten tapahtumantunnistus (tiettyjen ulkoilusuoritusten aikana) ja hätätoiminto, soittavat tai lähettävät reaaliaikaisen sijaintisi viestillä hätäyhteyshenkilöille, kun kello on pariliitetty älypuhelimeen. Tämä edellyttää määritystä, ja älypuhelimen on oltava sellaisella verkon kattavuusalueella, jolla datayhteys on käytettävissä. Saat sähköposti- ja tekstiviestit sekä hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty iPhone- tai Android-älypuhelimeen. Käyttäessäsi Android-puhelinta voit vastata tekstiviesteihin kellon näppäimistöllä ja katsella saamiasi kuvia suoraan kellon näytössä.

Tekniset tiedot:

  • Rungon koko: 42,2 x 42,2 x 11,1 mm
  • Näytön tarkkuus: 390 x 390 pikseliä
  • Näytön halkaisija: 30,4 mm
  • Paino rannekkeen kanssa: 36 g
  • Corning® Gorilla® Glass 3 -kellolasi
  • Rungon materiaali: Kuituvahvisteinen polymeeri ja anodisoitu alumiini
  • Akun kesto: enintään 11 päivää (Älykellotila), jopa 8 tuntia (GPS + musiikkitila)
  • Vesitiiviysluokka: 50 m / 5 ATM, soveltuu uintiin
  • Muisti: 4 gt
  • Kielivaihtoehdot: suomi, englanti, tanska, hollanti, ranska, italia, saksa, norja, espanja, ruotsi, portugali

Pakkaus sisältää Garmin Vivoactive 5 Blue Metallic 010-02862-12 älykellon, käyttöohjeet ja USB-C-lataus-/datakaapelin.

SKU 59494
Brändi Garmin
Rungon leveys 42.2 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Muut värit
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 125 - 190 mm
Rannekkeen väri Sininen
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Alumiini, Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02862-12