Polar rannekkeet

82 tuotetta

Polar
Varastossa
29,90 €
Polar
Väliaikaisesti loppu
32,90 €
Polar
Väliaikaisesti loppu
22,90 €
Polar
Väliaikaisesti loppu
24,90 €
Polar
Väliaikaisesti loppu
54,90 €
Polar
Väliaikaisesti loppu
64,90 €
Polar
Väliaikaisesti loppu
44,90 €
Polar
Väliaikaisesti loppu
44,90 €

Polar rannekkeet toimitetaan suoraan omasta varastostamme nopeasti, jotta saisit uuden rannekkeen rikkoutuneen tilalle mahdollisimman nopeasti. Polar rannekkeita on saatavilla suoraan Polarin uusiin malleihin, joiden rannekkeet on suunniteltu niin, että ne on helppo itse vaihtaa kotona. Tällä hetkellä suosituimmat rannekkeemme ovat Polar Ignite rannekkeet, joita löytyy useassa kauniissa värissä ja materiaalissa.

Useita värivaihtoehtoja

Onko Polar-rannekkeesi kulunut tai kaipaatko pientä vaihtelua kellosi väritykseen? Löydät meiltä laajan valikoiman Polar-vaihtorannekkeita, joilla piristät rannekellosi ulkonäköä. Vaihtorannekeita on saatavilla useita eri värejä aina mustasta valkoiseen ja vihreästä punaiseen, joten valinnanvaraa riittää paljon. Polar-rannekkeella on helppo tehdä sykemittaristasi henkilökohtaisen tyylisi mukainen. Yhdistä rannekkeen väri asusi mukaan, ja luo upea tyylikokonaisuus.

Piristä urheilusuoristuksiasi Polar-vaihtorannekkeilla

Polar-rannekkeita on saatavilla malleihin A300, A360, A370 ja M200. Polar-rannekkeet on helppo vaihtaa itse, ja mitään työkaluja ei tarvita. Voit hankkia uuden Polar-rannekkeen rikkoutuneen tilalle tai ostaa useita erivärisiä piristämään urheilusuorituksiasi. A360 ja A370 -rannekkeet toimitetaan suoraan kotiin kirjeitse. A300 ja M200 -rannekkeet toimitetaan lähipostiin niiden pakkauksen suuren koon vuoksi. Tilaa Polar-rannekkeet nyt kätevästi nopealla toimituksella.