Polar Ignite ranneke

27 tuotetta

Polar
Varastossa
29,90 €
Polar
Väliaikaisesti loppu
24,90 €

Polar Ignite ranneke eri materiaaleissa

Kaipaatko vaihtoranneketta Polar Ignite kelloosi? Tältä sivulta löydät valikoiman kauniita Polar Ignite 3 ja rannekkeita ja Polar Ignite 2 rannekkeita. Vaihtoehtoja on suuri määrä. Polar Ignite ranneke löytyy esimerkiksi silikonisena ja tekstiilisenä. Tämän lisäksi on saatavilla fluorokumi- tekstiiliranneke, fluorokumi- nailonranneke, metallinen Mesh-ranneke, fluorokumi- kristalliranneke sekä Polar Ignite nahkaranneke. Kiinnistystapoja on myös useita, kuten solki, Hook & Loop ja klipsi.

Kauniita malleja eri väreissä

Polar Ignite ranneke löytyy meiltä myös useassa eri värissä. Polar ignite rannekkeita on muun muassa väreissä musta, valkoinen, pinkki, sininen, harmaa, ruusukulta, hopea, kulta, samppanja, tummanharmaa, mintunvihreä, punainen, violetti, ruskea, vaaleanvihreä, turkoosi, ja oranssi.

Polar Ignite 3 ja Ignite 2 rannekkeet nopealla 1-2 päivän toimituksella

Polar ignite rannekkeet saa meiltä erittäin nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella, joka mahdollistaa että pääset heti tyylittelemään kelloasi tilanteeseen sopivaksi. Polar Ignite silikoniranneke sopii erittäin hyvin urheiluun, Polar Ignite tekstiiliranneke ja nahkaranneke sopivat täydellisesti arkiseen työntekoon tai juhlaan. Jos haluat nostaa viimeistelyn tasoa vielä korkeammalle, on metallinen Polar Ignite Mesh ranneke sinulle oikea vaihtoehto.