Aktiivisuusrannekkeet

19 tuotetta

19 tuotetta

Valikoimistamme löydät Garminin, Polarin ja Fitbitin aktiivisuusrannekkeet. Aktiivisuusrannekkeen avulla voit seurata päivittäistä aktiivisuuttasi ja kehittää aktiivisuuttasi päivästä toiseen. Monissa rannekkeissa on myös askel mittari ja ne ovat usein liitettävissä sykevöihin yhä tarkempien mittausten suorittamiseksi. Tuotteet löytyvät meiltä suoraan varastosta ja ne toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta!

Aktiivisuusseuranta

Aktiivisuusranneke on kuin pieni rannetietokone. Sen sisällä on teknisesti kiihtyvyysantureita, jotka mittaavat kehon liikkeitä ja laskevat niistä muun muassa askelmääriä ja kalorikulutusta. Aktiiviranneke on suunniteltu mittaamaan käyttäjästä moni asioita samanaikaisesti. Päivittäisestä aktiivisuudesta ja levosta tallentuu kaikki tieto. Aktiivisuusmittarin voi yhdistää mobiilisovellukseen tai tietokoneeseen jolloin käytöstä tulee kokonaisvaltaisempaa. On hyvä muistaa, että aktiivisuusrannekkeen antama data ihmisen aktiivisuudesta on suuntaa antava. Ranneketta valittaessa on myös tärkeää tutustua mallin ominaisuuksiiin, jotta löytää juuri sopivan itselleen.

Yleisimmät ominaisuudet

Aktiivisuusranneke on suunniteltu saamaan käyttäjä liikkeelle. Ranneke tunnistaa käyttäjän liikkeen ja kertoo kuinka monta askelta on otettu. Näet helposti päivän aikana kulutetut kalorit ja yleisen aktiivisuustason. Tiedot helpottavat suunnittelemaan ja muuttamaan liikkumis tottumuksia. Voit asettaa itsellesi päivittäisen aktiivisuus tavoitteen, jolloin mittari on hyvä motivaattori liikkumaan.Tarvittaessa ranneke muistuttaa sinua liikkumaan, jos olet ollut liian pitkään passiivinen. Lisäksi moni rannemittari ja aktiiviranneke mittaa unen kestoa ja sen laatua. Hyvän aktiivisuusrannekkeen hyötyjä on sen kokonaisvaltaisuus. Saat helposti tietoa liikkumisesta, levosta ja palautumisesta.

Aktiivisuusmittareissa älykkäät toiminnot lisääntyvät koko ajan. Voit yhdistää rannekkeen puhelimeen, jolloin voit saada ilmoitukset puheluista, viesteistä ja kalenterimuistutuksista. Aktiivisuusrannekkeet eroavat urheilu- ja älykelloista siinä, että niissä on vähemmän ominaisuuksia. Markkinoilta löytyy kuitenkin jo malleja, joissa on rannesykemittaus ja gps-ominaisuuksia. Aktiivisuusmittareita ei ole kuitenkaan tarkoitettu esimerkiksi juoksureitin suunnitteluun. Akunkesto voi olla myös merkittävästi parempi kuin urheilukelloissa. Laitteen akku voi kestää useita viikkoja yhdellä latauksella, jos mittarissa ei käytetä rannesykkeen mittausta tai gps-paikannusta.

Miksi ostaa aktiivisuusranneke?

Aktiivisuusrannekkeita on niin paljon erilaisia, että oikean mallin valinta voi tuntua vaikealta. Valintaa tehdessä voit miettiä seuraavia asioita. Mitkä ominaisuudet rannekkeessa ovat itsellesi kaikkein tärkeimpiä? Miten tarkkaa tietoa haluat? Riittääkö sinulle, että tiedät tavallisimmat perusasiat itsestäsi ja liikuntatottumuksistasi? Vai haluatko, että rannetietokone kertoo sinulle kaiken mahdollisen unen laadusta hapenottokykyyn? Rannekkeita ei ole suunniteltu pelkästään aktiiviliikkujille. Aktiivisuusmittaria voi käyttää kuka tahansa ja se on helppo ottaa osaksi arkea. Mittari toimii loistavana motivaattorin ihmisille, joille päivittäinen liikunta ei ole itsestään selvä asia. Aktiivisuusranneke on saanut monta huonoa liikkujaa nousemaan ylös ja lähtemään esimerkiksi kävelylle. Sen apua ei siis voi mitenkään kiistää. Lisäksi se kulkee aina mukana, siinä missä älypuhelin ei välttämättä ole taskussa. Lähtökohtaisesti kaikkein tärkeintä esimerkiksi kävelylle. Sen apua ei siis voi mitenkään kiistää. Osta aktiiviranneke itsellesi nyt! Toimitus suoraan varastosta 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta!

Suosittelemme aktiivisuusranneketta etsivälle esimerkiksi Polarin 2019 uutuustuote Ignitea, josta löytyy huima joukko älykkäitä ominaisuuksia kohtuulliseen hintaan!

payments-logo
2020 All rights reserved.