Vivomove Trend

4 tuotetta

Uusi ja upea Garmin Vivomove Trend

Garmin on julkaissut uuden Vivomove Trend -mallin, jossa yhdistyy kahden kellomaailman parhaat puolet ja ominaisuudet. Uutuudessa on analogiset viisarit, jotka osoittavat ajan jo nopeasti kellotaulua vilkaisemalla. Tässä kellotilassa akku kestää peräti 6 päivää. Kun haluat ottaa kellostasi käyttöön nykyaikaisia älyominaisuuksia tulee takana oleva kosketusnäyttö käyttöön. Älykellotilassa akku kestää 5 päivää. Parasta tässä kellossa on se, että nykyaikaiset urheilu- ja hyvinvointiominaisuudet eivät heikennä kellon ulkonäköä. Ranneke on pehmeää ja kestävää silikonia. Kellon kehys on valmistettu kestävästä ja ylellisestä ruostumattomasta teräksestä. Vivomove Trend sopii arjen ihmisille, jotka viettävät aikansa töissä, lasten kanssa ja matkaillessa. Heille kello tuottaa tärkeitä hyvinvointitietoja, kuten unenlaadun seurantaa, sykkeen mittausta ja askelmäärän mittausta. Toisessa laidassa on ammattiurheilijat ja kovan luokan harrastajat, jotka haluavat älylaitteiltaan tarkkaa ja syällistä dataa omista suorituksistaan. Tähän Garminin kuopus sopii erinomaisesti kattavilla urheilu- ja palautumisominaisuuksillaan. Näitä seurantaominaisuuksia ovat esimerkiksi Body Battery, Pulse Ox, edistyksellinen unen seuranta, stressitason seuranta, naisen hyvinvoinnin seuranta, jne.

Eriväriset mallit

Vivomove Trend on kauttaaltaan laadukas hybridikello, joka sopii jokaiseen tilaisuuteen urheilusta illallisjuhlaan. Eri värivaihtoehdot takaavat, että jokainen löytää itselleen mieluisan version. Saatavilla on hiilenharmaa, persikanvärinen, hopea, ja vaalean kultainen versio. Keskeisinä älyominaisuuksina löytyy älypuhelinilmoitukset pariliitetystä laitteesta ja Garmin Pay -lähimaksu, joka toimii tuetuissa maksujärjestelmissä. Näytön halkaisija on 40 mm ja tarkkuus on 346 x 254 px. Laite tukee langatonta latausta, joten lataus hoituu vaivattomasti ja nopeasti. Tule tutustumaan mallistoon ja tilaa jo tänään.

Vaivaton ja nopea toimitus

Meiltä tilaamalla kannatat suomalaista perheyritystä, joka työllistää lähes 40 kotimaista työntekijää. Varastomme on Tuurissa, joten myös logistiikka on vastuullista lyhyiden välimatkojen ansiosta. Tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen, jotta olisit erityisen tyytyväinen ostokokemukseesi. Haluammekin huolehtia asiakkaistamme hyvin, sillä he ovat ydinosa Keskisen Kellon perhettä. Jotta voit olla huoleti tuotteen sopivuudesta tarjoamme sinulle 60 päivän palautusoikeuden. Tutustu suureen valikoimaamme!