Apple Watch älykellot

Tuotteet 1-96 / 163

Tuotteet 1-96 / 163

Sivu

Kaikki mitä tarvitset kätevästi ranteessasi

Apple Watch on kaikkea muuta kuin vain rannekello. Monet hyödylliset ominaisuudet tekevät Apple Watch -älykellosta ylivertaisen apuvälineen arkeen ja terveelliseen elämään. Aktiivisuus-ympyrät seuraavat edistymistäsi ja kannustavat sinua liikkumaan enemmän, istumaan vähemmän ja kuntoilemaan joka päivä. Saat pidettyä helposti kirjaa kaikista treeneistäsi ja seuraat sykettäsi optisen sykeanturin avulla.

Sinulla on mahdollisuus valita sopivin malli itsellesi meidän monista vaihtoehdoistamme; valitse kuoren materiaali, väri ja koko. Rannekkeissa löydät vaihtoehdon niin arkeen kuin juhlaan ja voit aina piristää kellon ulkonäköä ostamalla uuden rannekkeen. Kellon tyylikäs ja ajaton muotoilu mahdollistaa sen sopivuuden mihin vain asuun ja tilaisuuteen! Blogissamme pääset tutustumaan tarkemmin Apple Watch -kellojen eri malleihin. Lue mitä uutta syksyllä 2020 julkaistu Apple Watch Series 6 tarjoaa, miksi Apple Watch Series 3 on yhä kilpailukykyinen vaihtoehto sekä miksi Apple Watch SE on täydellinen kompromissi.

Pidä yhteyttä ystäviisi Apple Watch -älykellon avulla. Kellon avulla voit soittaa tarvittavat puhelut ja kirjoittaa viestit suoraan ranteestasi. Cellular-malleissa on mobiiliyhteys, joka mahdollistaa puhelimen jättämisen kotiin ja hoitamaan kaiken pelkällä Apple Watch -kellolla. Mobiiliyhteyteen tarvitaan kuitenkin oma operaattorisopimus ja sen on oltava sama iPhonen palveluntarjoajan kanssa. Arjen pikkuapurilla suunnistat Kartat-apilla oikeaan paikkaan, maksat kahvisi Apple Paylla ja kuuntelet lempimusiikkiasi. Hätätilanteen tullen voit soittaa hätäpuhelun suoraan ranteestasi. Yhteydenpito on hauskempaa ja helpompaa kuin ennen, eikä liikunnankaan tarvitse olla tylsää, vaan voit haastaa ystäväsi mukaan kilpailuihin!

Apple on yksiä tunnetuimpia ja arvostetuimpia yrityksiä koko maailmassa, sekä älykellojen suunnittelun edelläkävijöitä. Apple Watch -älykellon tarkoitus on täydentää iPhone-älypuhelinta, lisätä uusia mahdollisuuksia ja vapauttaa ihmiset puhelimistaan. Apunasi sinulla on tietenkin Siri-toiminto, joka toimii puhetunnistuksella. Teknisiltä ominaisuuksiltaan Apple Watch on yksiä markkinoiden parhaita vaihtoehtoja. Meiltä löydät Apple Watch Series 3, 5 ja 6 mallit, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon!

payments-logo
2020 All rights reserved.