Apple Watch älykellot

Tuotteet 1-90 / 157

Loading...

Tuotteet 1-90 / 157

Sivu

Kaikki mitä tarvitset kätevästi ranteessasi

Apple Watch on kaikkea muuta kuin vain rannekello. Monet hyödylliset ominaisuudet tekevät Apple Watch -älykellosta ylivertaisen apuvälineen arkeen ja terveelliseen elämään. Aktiivisuus-ympyrät seuraavat edistymistäsi ja kannustavat sinua liikkumaan enemmän, istumaan vähemmän ja kuntoilemaan joka päivä. Saat pidettyä helposti kirjaa kaikista treeneistäsi ja seuraat sykettäsi optisen sykeanturin avulla.

Sinulla on mahdollisuus valita sopivin malli itsellesi meidän monista vaihtoehdoistamme; valitse kuoren materiaali, väri ja koko. Rannekkeissa löydät vaihtoehdon niin arkeen kuin juhlaan ja voit aina piristää kellon ulkonäköä ostamalla uuden rannekkeen. Kellon tyylikäs ja ajaton muotoilu mahdollistaa sen sopivuuden mihin vain asuun ja tilaisuuteen! Blogissamme pääset tutustumaan tarkemmin Apple Watch -kellojen eri malleihin. Lue mitä uutta syksyllä 2020 julkaistu Apple Watch Series 6 tarjoaa, miksi Apple Watch Series 3 on yhä kilpailukykyinen vaihtoehto sekä miksi Apple Watch SE on täydellinen kompromissi.

Pidä yhteyttä ystäviisi Apple Watch -älykellon avulla. Kellon avulla voit soittaa tarvittavat puhelut ja kirjoittaa viestit suoraan ranteestasi. Cellular-malleissa on mobiiliyhteys, joka mahdollistaa puhelimen jättämisen kotiin ja hoitamaan kaiken pelkällä Apple Watch -kellolla. Mobiiliyhteyteen tarvitaan kuitenkin oma operaattorisopimus ja sen on oltava sama iPhonen palveluntarjoajan kanssa. Arjen pikkuapurilla suunnistat Kartat-apilla oikeaan paikkaan, maksat kahvisi Apple Paylla ja kuuntelet lempimusiikkiasi. Hätätilanteen tullen voit soittaa hätäpuhelun suoraan ranteestasi. Yhteydenpito on hauskempaa ja helpompaa kuin ennen, eikä liikunnankaan tarvitse olla tylsää, vaan voit haastaa ystäväsi mukaan kilpailuihin!

Apple on yksiä tunnetuimpia ja arvostetuimpia yrityksiä koko maailmassa, sekä älykellojen suunnittelun edelläkävijöitä. Apple Watch -älykellon tarkoitus on täydentää iPhone-älypuhelinta, lisätä uusia mahdollisuuksia ja vapauttaa ihmiset puhelimistaan. Apunasi sinulla on tietenkin Siri-toiminto, joka toimii puhetunnistuksella. Teknisiltä ominaisuuksiltaan Apple Watch on yksiä markkinoiden parhaita vaihtoehtoja. Meiltä löydät Apple Watch Series 3, 5 ja 6 mallit, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon!

Millainen on Apple Watch urheilukellona?

Apple Watch Series 6 tarjoaa laajan valikoiman erilaisia treenitoimintoja, ja sopii siksi hyvin myös urheilukelloksi. Kellon sisäänrakennettu GPS, korkeusmittari ja sykemittari antavat sinulle tarkkaa tietoa mm. kulutetuista kaloreista sekä lenkkireittisi tärkeimmistä metriikoista. 80 erilaisen treenitilan listalta löytyy mm. kävely, juoksu, uinti, pyöräily ja paljon muuta.

Mikä Apple Watch kannattaa ostaa?

Se mikä Apple Watch on paras riippuu täysin sinusta käyttäjänä! Mikäli haluat varmistaa että saat käyttöösi uusimmat toiminnot, suosittelemme tutustumaan syksyllä 2020 julkaistuun Apple Watch Series 6 -mallistoon. Apple Watch 3 on tällä hetkellä edullisin vaihtoehto, jonka monipuoliset toiminnot ovat yhä kilpailukykyiset uudempiin malleihin verrattuna. Suosittu kello on ollut älykellomarkkinan kärkeä aina julkaisustaan lähtien!

Miten Apple älykello toimii?

Apple Watch -älykellon käyttäminen on erittäin helppoa! Yhdistä kello älypuhelimeesi, ja seuraa kellon antamia ohjeita. Kellon Wi-Fi ja Bluetooth pitävät langattomasti yhteyden puhelimeesi. Apple Watch Cellular -malleissa on oma mobiiliyhteys, jonka ansiosta voit käyttää kelloa yhteydenpitoon myös silloin kun haluat jättää puhelimesi kotiin ja Wi-Fi:ä ei ole saatavilla. Mobiiliyhteys vaatii kellolle oman langattoman operaattorisopimuksen.

Minkä kokoinen apple watch?

Jos haluat käyttöösi suurimmalla ja kirkkaimmalla näytöllä varustetun Apple Watch -kellon, kannattaa sinun valita 44 mm -malli. Samalla pääset hyötymään kellon suuremmasta akusta, ja näin ollen pidemmästä akunkestosta. Mikäli etsit mahdollisimman pientä Apple Watch -kelloa suosittelemme tutustumaan 38 mm -malliin.

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.