Apple Watch SE

27 tuotetta

Loading...

27 tuotetta

Apple Watch SE -kelloissa yhdistyvät suurin Apple Watch ‐näyttö ja tärkeimmät ominaisuudet.

Syyskuussa 2020 julkaistu Apple Watch SE -kello on vaihtoehto käyttäjälle, joka haluaa nauttia suurimmasta osasta Apple Watch Series 6:n ominaisuuksista. SE -sarja ei sisällä Series 6:n veren happipitoisuuden mittausta ja sydänsähkökäyrän EKG-mittausta, joka tekee tästä älykellosta edullisemman. Apple Watch SE -kelloissa on samanlainen suuremman koon omaava Retina-näyttö kuin Series 6:ssa, joten näet enemmän yhdellä vilkaisulla. SE -kellot ovat varustettuja tehokkaalla kahden ytimen S5 prosessorilla, joka takaa nopeaan suorituskykyyn. Apple Watch SE -kelloissa on optinen sykesensori sykkeen mittaamiseen. Aina päällä oleva barometri tunnistaa korkeuden reaaliajassa ja sisäänrakennetun kompassin avulla suunnistus on helppoa.

Harjoituksia joka lähtöön!

Apple Watch SE -kellot sisältävät harjoituksia, jotka venyttävät rajojasi. Löydät kymmeniä treeniohjelmia, kuten juoksu, kävely, jooga, pyöräily, korkean intensiteetin intervalliharjoittelu ja tanssi. Apple Watch SE -kelloilla voit myös muodostaa yhteyden yhteensopivien kuntosalilaitteiden kanssa. Melu-appi hälyttää, jos äänitasot nousevat kuuloa vaurioittavalle tasolle. Edistykselliset tunnistimet seuraavat kaikkia kuntoilu- ja treenitavoitteitasi. Tehokkaat ominaisuudet huolehtivat terveydestäsi ja turvallisuudestasi. Uni-apilla voit luoda itsellesi säännöllisen iltarutiinin ja seurata unesi laatua. Lisäksi saat puheluita, viestejä ja musiikkia suoraan ranteeseesi.

Apple Watch SE -kellojen Cellular versioihin on saatavilla mobiiliyhteys, jonka ansiosta pysyt yhteydessä vaikka jättäisit puhelimesi kotiin. Puhelut, viestit ja muu yhteydenpito onnistuu helposti Apple Watch SE -kellon mobiiliyhteyden kautta. Apple Watch SE -sarjaan kuuluvat GPS sekä GPS + Cellular -kellot.

Apple Watch SE vaatii iPhone 6s:n tai uudemman, jossa on iOS 14 tai uudempi. Ominaisuudet voivat muuttua. Jotkin ominaisuudet, apit ja palvelut eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä.

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.