Apple Watch SE

8 tuotetta

Apple Watch SE -kelloissa yhdistyvät suurin Apple Watch ‐näyttö ja tärkeimmät ominaisuudet.

Syyskuussa 2020 julkaistu Apple Watch SE -kello on vaihtoehto käyttäjälle, joka haluaa nauttia suurimmasta osasta Apple Watch Series 6:n ominaisuuksista. SE -sarja ei sisällä Series 6:n veren happipitoisuuden mittausta ja sydänsähkökäyrän EKG-mittausta, joka tekee tästä älykellosta edullisemman. Apple Watch SE -kelloissa on samanlainen suuremman koon omaava Retina-näyttö kuin Series 6:ssa, joten näet enemmän yhdellä vilkaisulla. SE -kellot ovat varustettuja tehokkaalla kahden ytimen S5 prosessorilla, joka takaa nopeaan suorituskykyyn. Apple Watch SE -kelloissa on optinen sykesensori sykkeen mittaamiseen. Aina päällä oleva barometri tunnistaa korkeuden reaaliajassa ja sisäänrakennetun kompassin avulla suunnistus on helppoa. Katso nyt myös vuoden 2023 syksyn uutuudet Apple Watch series 9 ja Apple Watch Ultra 2

Harjoituksia joka lähtöön!

Apple Watch SE -kellot sisältävät harjoituksia, jotka venyttävät rajojasi. Löydät kymmeniä treeniohjelmia, kuten juoksu, kävely, jooga, pyöräily, korkean intensiteetin intervalliharjoittelu ja tanssi. Apple Watch SE -kelloilla voit myös muodostaa yhteyden yhteensopivien kuntosalilaitteiden kanssa. Melu-appi hälyttää, jos äänitasot nousevat kuuloa vaurioittavalle tasolle. Edistykselliset tunnistimet seuraavat kaikkia kuntoilu- ja treenitavoitteitasi. Tehokkaat ominaisuudet huolehtivat terveydestäsi ja turvallisuudestasi. Uni-apilla voit luoda itsellesi säännöllisen iltarutiinin ja seurata unesi laatua. Lisäksi saat puheluita, viestejä ja musiikkia suoraan ranteeseesi.

Apple Watch SE -kellojen Cellular versioihin on saatavilla mobiiliyhteys, jonka ansiosta pysyt yhteydessä vaikka jättäisit puhelimesi kotiin. Puhelut, viestit ja muu yhteydenpito onnistuu helposti Apple Watch SE -kellon mobiiliyhteyden kautta. Apple Watch SE -sarjaan kuuluvat GPS sekä GPS + Cellular -kellot.

Apple Watch SE vaatii iPhone 6s:n tai uudemman, jossa on iOS 14 tai uudempi. Ominaisuudet voivat muuttua. Jotkin ominaisuudet, apit ja palvelut eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä.. Käy tutustumassa myös uutuuteen! Apple AirTag - Bluetooth/GPS -paikannin löytämään ja pitämään tärkeät tavarat tallessa!