Suunto Rannekkeet

Tuotteet 1-90 / 101

Loading...
 1. Suunto D9tx Titaani ranneke SS018204000
  -10%
  Suunto Suunto D9tx Titaani ranneke SS018204000
  Väliaikaisesti loppu
  299,00 €
  269,10 €

Tuotteet 1-90 / 101

Sivu

Suunto rannekkeet 10% alennuksella verkkokaupastamme! Suunto vaihtorannekkeilla on vuoden takuu ja ne toimitetaan suoraan varastostamme 1-2 arkipäivän kuluessa. Meidän kauttamme löydät kaikki Suunnon valikoimissa olevat rannekkeet. Rannekkeiden paikoilleen asentaminen on helppoa kotikonstein, joten ammattilaisen apua ei tarvita. Meiltä löydät myös rannekellojen rannekkeet klikkaamalla tästä.

Suunto Vaihtorannekkeet Edullisesti

Suunnon sykemittarit ja rannetietokoneet ovat tarkoitettu kovaan käyttöön ja on selvää, että niiden hihnat eivät kestä ikuisuutta. Hiki ja rannekkeeseen kohdistuva rasitus kuluttavat varsinkin nahkasta ja elastomeerista valmistettuja hihnoja. Onneksi Suunto-rannekkeet ovat kuitenkin laadukkaita ja kestävät yleensä vuosia. Valmistusvikoja silmällä pitäen Suunto myöntää rannekkeillensa vuoden takuun. Jos hihna menee poikki vuoden sisällä ostohetkestä, niin se korvataan kyselemättä. Verkkokaupastamme saat Suunnon vaihtorannekkeet Suomen edullisimpaan hintaan ja toimitamme ne suoraan kotiisi kirjekuorella. Näin sinun ei tarvitse edes käydä lähipostissa.

Rannekkeilla uutta tyyliä

Suunto tarjoaa laajan valikoiman eri materiaaleista valmistettuja ja eri värisiä vaihtorannekkeita esimerkiksi Core, Essential ja Elementum -tuotesarjojen rannetietokoneisiin. Useamman vaihtorannekkeen avulla pystyt helposti muuttamaan tyyliäsi erilaisia tilanteita varten. Remmin vaihtaminen esimerkiksi Core -ranneketietokoneeseen on todella helppoa ja vaivatonta. Varsinkin värikkäistä hihnoista on tullut viime aikoina todella suosittuja, ja niitä onkin tarjolla useita erilaisia.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.