Maksutavat

Klarna Checkout

MAKSUTAVAT

Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme maksutavoiksi kortti- ja verkkopankkimaksun, sekä laskun ja erämaksun. Turvallinen maksuratkaisumme on nimeltään Klarna Checkout.

Klarna Checkout näyttää sinulle tietyt tiedot heti kun sinut on tunnistettu. Tunnistamista varten luovuttamasi tiedot vaihtelevat ostokerran ja asiakkaan mukaan. Luottotarkistusta ei tehdä koskaan suoraan Klarna Checkoutissa vaan tarpeen mukaan riippuen valitsemastasi maksutavasta. Klarnan tekemät luottotarkistukset eivät vaikuta luottokelpoisuuteesi, eivätkä muut sinusta luottotarkistusta pyytävät tahot, kuten pankit, voi nähdä niitä.

Kun sinut on tunnistettu, Klarna Checkout näyttää, mitä vaihtoehtoja juuri sinulle on tarjolla. Ennalta valittu maksutapa on lasku, mutta voit tietenkin valita vapaasti jonkin muun tavan, kuten suoramaksun pankin kautta tai korttimaksun. Sinulle tarjottavat vaihtoehdot voivat vaihdella kerrasta toiseen. Voit itse valita, haluatko suojata Klarna Checkoutin käytön PIN-koodilla.

Kaikki maksuihin liittyvät tiedot ja viestit tulevat sinulle suoraan Klarnalta.

Luovuttamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarnan ehdot. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt Keskisen Kellon yleiset ehdot.

KORTTIMAKSU

Me Keskisen Kellolla haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme. Klarna Checkoutilla voit turvallisesti tehdä ostoksia huolimatta siitä, maksatko luottokortilla, verkkopankissa, osamaksulla tai laskulla.

LASKULLA MAKSAMINEN

Keskisen Kello tarjoaa mahdollisuuden myös laskulla maksamiseen yhteistyökumppaninsa Klarnan kautta. Klarna lähettää linkin laskuun sinulle erillisellä sähköpostiviestillä. Klarna-laskulla maksaminen on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse antaa maksukorttisi tietoja, vaan maksat vasta sen jälkeen kun tuotteet on toimitettu sinulle.

  • Maksuaika – aina vähintään 14 päivää
  • Laskutusmaksu 0,-
  • Aina 14 päivän peruuttamisoikeus etä- ja kotimyyntilainsäädännön nojalla*
  • Lataa laskusi osoitteessa osoitteesta klarna.fi
  • Mahdollisuus osamaksuun**

Lasku on maksettava 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos maksua ei tehdä, maksumuistutuksesta veloitetaan 5 EUR lisä ja viivästyskorko Suomen korkolain mukaan. Maksuhetkellä tehdään luottotarkistus, jolloin Klarna saattaa hakea luottotietoja. Henkilötiedot käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Kun maksutapa on lasku, Klarna suorittaa tilauksen yhteydessä tavanomaisen luottotarkistuksen. Jos Klarna ei hyväksy luottohakemustasi, et saa luottoa, ja Keskisen Kello kehottaa sinua valitsemaan muun maksutavan. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysin tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottotarkistuksen tekemiseen ja markkinointiin. Yhteydenpidossa Klarnaan käytetään asiakasnumerona henkilötunnusta.


2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.