Älykellot

Älykellot

Älykellot ovat tämän hetken kuuminta kellotrendiä. Ne ovat monipuolisia laitteita, joissa muotoilu ja ulkonäkö yhdistyvät tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Älykelloista näet ajan lisäksi esimerkiksi älykkäät ilmoitukset, aktiivisuutesi ja sykkeesi. Verkkokaupastamme löydät mm. Samsungin, Tommy Hilfigerin, Suunnon ja Garminin älykelloja. Tutustu alati kasvavaan älykellovalikoimaamme täällä, ja tee huikeita löytöjä.

Samsung Gear S3 Frontier älykello

Samsung Gear S3 Frontier -älykello

Samsung Gear S3 Frontier on sporttinen älykello, joka on ominaisuuksiltaan markkinoiden monipuolisimpia laitteita! Gear S3 -älykello helpottaa arkeasi ja piristää päivääsi. Se auttaa sinua myös pysymään aina ajan tasalla siitä, mitä puhelimessasi tapahtuu. Mukautetut kellotaulut ovat helppo tapa päivittää älykellosi ulkonäköä. Kellotauluja on ennalta-asennettuna 15 erilaista, ja Gear App Storesta voi ladata niitä vielä lisääkin. Samsung Frontier -älykellon avulla voit vastata puheluihin tai hylätä ne, sulkea hälytyksen sekä hallita äänenvoimakkuutta ja kirkkautta. Voit navigoida sovelluksia ja lukea sähköposteja. Kaikki tämä onnistuu kellotaulun kehää kiertämällä tai kosketusnäytön avulla.

Lue lisää >>
Michael Kors Access Sofie MKT5021 älykello

Michael Kors Access Sofie -älykello

Michael Kors Access Sofie -älykello on vaikuttava yhdistelmä huippuluokan teknologiaa ja muodikasta designia. Näin kokonaisvaltaista pakettia ei ole markkinoilla hetkeen nähty! Halusit sitten pysyä ajan hermolla ystäviesi seikkailuista tai seurata omien askeltesi määrää, Access Sofie on loistava seuralainen joka tilanteeseen. Kello on yhteensopiva sekä iPhone- että Android -laitteiden kanssa. Kelloja on saatavilla useita eri värejä.

Lue lisää >>
Suunto Spartan älykellot

Suunto Spartan -älykellot

Suunto Spartan -älykellot ovat huippulaadukkaita kelloja, joiden sykemittaus on maailman ehdotonta eliittiä. Esimerkiksi Suunto Spartan Sport Wrist HR Copper -älykellot ja Suunto Spartan Trainer Wrist HR Steel -älykellot ovat olleet todella suosittuja älykellomalleja. Suunto Spartanin älykellot ovat suomalaista käsityötä parhaimmillaan. Kestävistä materiaaleista valmistetut Spartan-älykellot ovat täydellinen valinta sporttiselle miehelle tai naiselle.

Katso valikoima >>
Garmin Fenix 5 Plus älykellot

Garmin Fenix 5 Plus -älykellot

Garmin julkaisi kesäkuussa 2018 uuden Fenix 5 Plus -sarjan. Urheiluun ja seikkailulajeihin suunniteltu Garmin Fenix 5 Plus on täynnä monipuolisia suoritusominaisuuksia, jotka on pakattu tyylikkääseen urheilukellokuoreen. Uuden malliston sykemittareista löytyy kaikki samat ominaisuudet, mitä Fenix 5 -kelloistakin, mutta on niissä mukana myös tukku merkittäviä uudistuksia. Garmin Fenix 5 Plus -älykelloissa käytetään Elevate-rannesykemittaustekniikkaa, joten et tarvitse kuntoillessasi erillistä sykevyötä.

Katso valikoima >>

Pieni hetki