Älykellot

Älykellot ovat tämän hetken kuuminta kellotrendiä. Ne ovat monipuolisia laitteita, joissa muotoilu ja ulkonäkö yhdistyvät tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Älykelloista näet ajan lisäksi esimerkiksi älykkäät ilmoitukset, aktiivisuutesi ja sykkeesi. Verkkokaupastamme löydät mm. Samsungin, Tommy Hilfigerin, Suunnon ja Garminin älykelloja. Tutustu alati kasvavaan älykellovalikoimaamme täällä, ja tee huikeita löytöjä.

Suunto 7

Suunto 7 -älykellot

Suunto julkaisi tammikuussa 2020 uuden Suunto 7 -älykellomalliston. Suunto 7 on Suunnon ensimmäinen kello, jossa yhdistyvät brändin monipuolinen kokemus urheiluteknologiasta, kätevät ilmaiset offline-kartat ja innovatiiviset Wear OS by Google -älyominaisuudet. Saatavilla on viisi toinen toistaan tyylikkäämpää mallia: White Burgundy, Sandstone Rosegold, Graphite Copper, Black Lime ja All Black.

Katso Suunto 7 -valikoima
Xiaomi Amazfit GTR

Xiaomi-älykellot

Xiaomi-älykellot ovat täydellinen kombinaatio modernia designia, uunituoretta teknologiaa ja edullista hintaa. Valikoimastamme löytyvä Xiaomi Amazfit GTR -älykello on loistava vaihtoehto sinulle, mikäli etsit edullista älykelloa. Xiaomi Amazfit GTR -mallisto on luotu tyylistään tinkimättömälle ja aktiivisuutta rakastavalle käyttäjälle. Kellossa on klassinen analogisen kellon ilme digitaalisessa näytössä, ja se sopii hyvin asusteeksi, olit sitten työssä, juhlissa tai vapaa-ajalla. Kolme materiaali- ja värivaihtoehtoa takaavat, että valikoimasta on helppo löytää itselle juuri oikeanlainen vaihtoehto.

Katso Xiaomi-valikoima
Samsung Galaxy Watch Active 2 -älykello

Samsung Galaxy Watch Active 2 -älykello

Samsung Galaxy Watch Active2 on kivuton ja kevyt aktiiviliikkujan älykello ilman turhia krumeluureja, johtoja tai piuhoja. Kellon avulla voit seurata omaa liikkumista ja uudistettu Active2 tukee nyt jopa 40 erilaista liikuntamuotoa antaen sinulle tukea harjoitteluusi, pitäen samalla huolta treenisi optimaalisuudesta ja unenlaadustasi.

Katso Samsung-valikoima
Garmin älykellot

Garmin-älykellot

Garmin-tuotevalikoimastamme löydät huippuluokan älykellot ja sykemittarit. Brändin suosituin älykello on ollut Garmin Vivomove HR Sport, joka yhdistää täydellisesti muodin ja fitneksen. Tyylikäs hybridiälykello pitää sisällään kaikki tärkeimmät ominaisuudet aina rannesykemittauksesta päivittäiseen aktiivisuuden seurantaan. Harmittavasti laitteesta ei löydy GPS:ää. Aktiiviselle urheilijalle Garmin tarjoaa mm. Instinct ja Fenix 5 Plus -sykemittarit, jotka ovat sykemittareiden ehdotonta huippua.

Katso Garmin-valikoima

Älykellovalikoimamme:

Älykellot

Tuotteet 1-96 / 146

Tuotteet 1-96 / 146

Sivu:

  1. 1
  2. 2

Pieni hetki