Älykellot

Älykellot

Älykellot ovat tämän hetken kuuminta kellotrendiä. Ne ovat monipuolisia laitteita, joissa muotoilu ja ulkonäkö yhdistyvät tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Älykelloista näet ajan lisäksi esimerkiksi älykkäät ilmoitukset, aktiivisuutesi ja sykkeesi. Verkkokaupastamme löydät mm. Samsungin, Tommy Hilfigerin, Suunnon ja Garminin älykelloja. Tutustu alati kasvavaan älykellovalikoimaamme täällä, ja tee huikeita löytöjä.

Samsung Galaxy Watch älykello

Samsung Galaxy Watch -älykello

Samsung Galaxy Watch Silver -älykello on vuoden 2018 uutuus, joka on todellinen huipputuote kaikille tekniikan ystäville. Samsung Galaxy -älykellossa on sisäänrakennettu SIM-kortti eli eSIM, johon voit asettaa saman puhelinnumerosi kuin matkapuhelimessasi. Voit kunnella musiikkia suoraan kellostasi, mitata sykettäsi ja seurata kalorinkulutustasi sekä unenlaatuasi. Tämä laite on monipuolisuutensta ansiosta täydellinen kello kuntoilijalle. Kannattaa ehdottomasti tutustua tähän tuotteeseen klikkaamalla tästä.

Lue lisää >>
Michael Kors Access Sofie MKT5021 älykello

Michael Kors Access Sofie -älykello

Michael Kors Access Sofie -älykello on vaikuttava yhdistelmä huippuluokan teknologiaa ja muodikasta designia. Näin kokonaisvaltaista pakettia ei ole markkinoilla hetkeen nähty! Halusit sitten pysyä ajan hermolla ystäviesi seikkailuista tai seurata omien askeltesi määrää, Access Sofie on loistava seuralainen joka tilanteeseen. Kello on yhteensopiva sekä iPhone- että Android -laitteiden kanssa. Kelloja on saatavilla useita eri värejä.

Lue lisää >>
Suunto Spartan älykellot

Suunto Spartan -älykellot

Suunto Spartan -älykellot ovat huippulaadukkaita kelloja, joiden sykemittaus on maailman ehdotonta eliittiä. Esimerkiksi Suunto Spartan Sport Wrist HR Copper -älykellot ja Suunto Spartan Trainer Wrist HR Steel -älykellot ovat olleet todella suosittuja älykellomalleja. Suunto Spartanin älykellot ovat suomalaista käsityötä parhaimmillaan. Kestävistä materiaaleista valmistetut Spartan-älykellot ovat täydellinen valinta sporttiselle miehelle tai naiselle.

Katso valikoima >>
Garmin Fenix 5 Plus älykellot

Garmin Fenix 5 Plus -älykellot

Garmin julkaisi kesäkuussa 2018 uuden Fenix 5 Plus -sarjan. Urheiluun ja seikkailulajeihin suunniteltu Garmin Fenix 5 Plus on täynnä monipuolisia suoritusominaisuuksia, jotka on pakattu tyylikkääseen urheilukellokuoreen. Uuden malliston sykemittareista löytyy kaikki samat ominaisuudet, mitä Fenix 5 -kelloistakin, mutta on niissä mukana myös tukku merkittäviä uudistuksia. Garmin Fenix 5 Plus -älykelloissa käytetään Elevate-rannesykemittaustekniikkaa, joten et tarvitse kuntoillessasi erillistä sykevyötä.

Katso valikoima >>

31 Nimike(ttä)

31 Nimike(ttä)

Pieni hetki