Älykellot

Älykellot ovat tämän hetken kuuminta kellotrendiä. Ne ovat monipuolisia laitteita, joissa muotoilu ja ulkonäkö yhdistyvät tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Älykelloista näet ajan lisäksi esimerkiksi älykkäät ilmoitukset, aktiivisuutesi ja sykkeesi. Verkkokaupastamme löydät mm. Samsungin, Tommy Hilfigerin, Suunnon ja Garminin älykelloja. Tutustu alati kasvavaan älykellovalikoimaamme täällä, ja tee huikeita löytöjä.

Xiaomi älykellot

Xiaomi-älykellot

Xiaomi-älykellot ovat täydellinen kombinaatio modernia designia, uunituoretta teknologiaa ja edullista hintaa. Valikoimastamme löytyvä Xiaomi Amazfit Bip -älykello on loistava vaihtoehto sinulle, mikäli etsit budjettiluokan älykelloa, joka pitää sisällään kaikki tärkeimmät ominaisuudet. Laitteessa on jopa 45 päivän akunkesto, jonka lisäksi Amazfit Bipistä löytyy mm. rannesykemittaus, GPS, barometri ja aktiivisuuden seuranta.

Katso Xiaomi-valikoima
Samsung Galaxy Watch älykello

Samsung Galaxy Watch -älykello

Samsung Galaxy Watch Silver -älykello on vuoden 2018 uutuus, joka on todellinen huipputuote kaikille tekniikan ystäville. Samsung Galaxy -älykellossa on sisäänrakennettu SIM-kortti eli eSIM, johon voit asettaa saman puhelinnumerosi kuin matkapuhelimessasi. Voit kunnella musiikkia suoraan kellostasi, mitata sykettäsi ja seurata kalorinkulutustasi sekä unenlaatuasi. Tämä laite on monipuolisuutensta ansiosta täydellinen kello kuntoilijalle. Kannattaa ehdottomasti tutustua tähän tuotteeseen klikkaamalla tästä.

Katso Samsung-valikoima
Garmin älykellot

Garmin-älykellot

Garmin-tuotevalikoimastamme löydät huippuluokan älykellot ja sykemittarit. Brändin suosituin älykello on ollut Garmin Vivomove HR Sport, joka yhdistää täydellisesti muodin ja fitneksen. Tyylikäs hybridiälykello pitää sisällään kaikki tärkeimmät ominaisuudet aina rannesykemittauksesta päivittäiseen aktiivisuuden seurantaan. Harmittavasti laitteesta ei löydy GPS:ää. Aktiiviselle urheilijalle Garmin tarjoaa mm. Instinct ja Fenix 5 Plus -sykemittarit, jotka ovat sykemittareiden ehdotonta huippua.

Katso Garmin-valikoima
Kronaby älykellot

Kronaby-hybridiälykellot

Kronabyn älykellot ovat niin sanottuja hybridiälykelloja. Tämä tarkoittaa sitä, että perinteiseltä rannekellolta näyttävät laitteet kätkevät sisälleen kaikki tärkeimmät älykello-ominaisuudet. Kronaby-hybridiälykello on täydellinen valinta juuri sinulle, mikäli arvostat sekä klassista rannekellon ulkonäköä että moderneja älykello-ominaisuuksia.

Katso Kronaby-valikoima
Michael Kors Access Sofie MKT5021 älykello

Michael Kors Access Sofie -älykello

Michael Kors Access Sofie -älykello on vaikuttava yhdistelmä huippuluokan teknologiaa ja muodikasta designia. Näin kokonaisvaltaista pakettia ei ole markkinoilla hetkeen nähty! Halusit sitten pysyä ajan hermolla ystäviesi seikkailuista tai seurata omien askeltesi määrää, Access Sofie on loistava seuralainen joka tilanteeseen. Kello on yhteensopiva sekä iPhone- että Android -laitteiden kanssa. Kelloja on saatavilla useita eri värejä.

Katso MK Access Sofie

Älykellovalikoimamme:

Älykellot

Tuotteet 1-96 / 124

Tuotteet 1-96 / 124

Sivu:

  1. 1
  2. 2

Pieni hetki