Korurasiat

39 tuotetta

Loading...
 1. Syster P korurasia iso black JC1001BK
  Syster P Syster P korurasia iso black JC1001BK
  Väliaikaisesti loppu
  59,00 €
 2. Korurasia sydän 078710
  Korurasia sydän 078710
  Väliaikaisesti loppu
  28,00 €
 3. Korurasia sydän 078692
  Korurasia sydän 078692
  Väliaikaisesti loppu
  36,00 €
 4. Edblad korurasia light clay 123105
  Edblad Edblad korurasia light clay 123105
  Väliaikaisesti loppu
  35,00 €
 5. Efva Attling korurasia black 25-104-01883/0000
  Efva Attling Efva Attling korurasia black 25-104-01883/0000
  Väliaikaisesti loppu
  65,00 €
  55,00 €
 6. Korurasia sydän 078390
  Korurasia sydän 078390
  Väliaikaisesti loppu
  32,00 €

39 tuotetta

Korurasia — säilytä korut tyylikkäästi

Korut ansaitsevat oman paikkansa! Löydä laadukas korurasia ja pidä korukokoelmasi tallessa tyylillä. Kasvava valikoimamme tarjoaa runsaasti eri vaihtoehtoja joiden joukosta valita sinun koruille sopivin ratkaisu. Kaunis iso korurasia toimii kauniisti osana vaikka kylpyhuoneen tai makuuhuoneen sisustusta, kun taas pieni korurasia on täydellinen vaihtoehto ottaa mukaan matkalle. Antamalla koruille oman paikan löydät aina etsimäsi ja vältyt kätevästi myös solmuun meneviltä ketjuilta.

Aikeena hankkia korurasia lahjaksi? Laadukas puinen korurasia tai hopeinen korurasia on kaunis valinta lahjapakettiin. Mikäli sinulla on haussa korurasia lapselle, on klassinen soiva korurasia erinomainen vaihtoehto. Toimitamme korurasiat nopealla ilmaisella toimituksella suoraan omalta varastoltamme.

Pieni korurasia on kätevä valinta matkalle

Pieni korurasia on tyylikäs ja kätevä tapa pakata korut mukaan matkalle. Pakkaamalla korut fiksusti pieneen korurasiaan saat niistä kaiken ilon irti matkallasi ja vältyt esim. helposti solmuun menevien ketjujen selvittelyltä tai korujen hukkumiselta. Moni pakkaa korut meikkipussiin tai lompakkoon lähtiessään matkalle, mutta tämä ei ole paras säilytyspaikka etenkään arvokkaille koruille. Meikin jäänteet tai lompakossa korujen lisäksi matkustavat kolikot saattavat helposti kuluttaa korun pintaan.

Monipuolisesta valikoimastamme on helppo löytää juuri sinun korukokoelmalle sopiva pieni korurasia. Osassa korurasioista on esimerkiksi enemmän säilytystilaa sormuksille, kun taas toiseen saat helposti mahdutettua useamman riipuksen. Pieni korurasia vetoketjulla on käytännöllisin vaihtoehto matkalle, joka on helppo sujauttaa matkalaukkuun tai vaikka käsimatkatavaroihin. Esimerkiksi Edblad ja Efva Attling tarjoavat kauniita vaihtoehtoja pientä korurasiaa etsivälle.

Iso korurasia tai korulipas toimii osana sisustusta

Kaunis iso korurasia tai korulipas on tyylikäs yksityiskohta sisustuksessa, joka tekee mieli jättää pöydälle kätevästi käden ulottuville. Valitse korulipas oman sisustustyylisi perusteella! Esim. Ti Sento Milano ja Edblad -korurasiat istuvat pelkistetyn muotoilunsa puolesta helposti moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen. Näyttävä puinen tai hopeinen korurasia voisi puolestaan toimia kauniina katseenvangitsijana.

Iso korurasia näet myös runsaamman korukokoelman kätevästi yhdellä silmäyksellä. Pidä korujen ketjut erillään ja korvakorut näppärästi pareittain säilyttämällä niitä omissa lokeroissaan. Kiinnittämällä huomiota korujen säilyttämiseen vältyt myös korujen naarmuuntumiselta.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.