Suunto Ocean

11 tuotetta

Suunto Ocean – Täysverinen sukellustietokone ja urheilukello yhdessä

Suunto Ocean All Black, Black Silver sekä Sand ovat multisport urheilukelloja, joissa yhdistyvät täysveriset sukeltajankellon ominaisuudet suorituskykyiseen multisport urheilukelloon. Suunto Ocean yhdistää sukellustietokoneen ja urheilukellon yhdeksi tyylikkääksi ja poikkeuksellisen monikäyttöiseksi kokonaisuudeksi.

Täysverinen sukellustietokone ja urheilukello yhdessä paketissa

Täysiveristen sukelluskellojen haaste on pitkään ollut niiden äärimmäinen funktionaalisuus, joka on rajoittanut niiden monikäyttöisyyttä. Suunto Ocean ratkaisee tämän ongelman yhdistämällä sukellustietokoneen ja huippuluokan urheilukellon. Suunto Ocean on suunniteltu seikkailuihin niin pinnan alla kuin pinnan päällä, ja se sisältää samat urheilun ja hyvinvoinnin seurannan ominaisuudet kuin Suunnon suosittu Race-urheilukello. Tämä innovatiivinen laite mahdollistaa kaikkien sukelluksen ja maan päällä harrastettavien lajien elämyksistä nauttimisen ilman, että tarvitsisi kaksi erillistä laitetta.

Sukellustoiminnot: Syvemmälle ja turvallisemmin

Suunto Oceanin suuri ja kirkas värinäyttö varmistaa erinomaisen luettavuuden ja käytettävyyden kaikissa olosuhteissa. Sukelluksen harrastajat arvostavat sen monipuolisia sukellustiloja, kuten perinteinen sukellus, tekninen sukellus ilmaa, nitroxia ja monikaasua käyttäen sekä vapaasukellus ja snorklaus. Suunto Ocean voidaan parittaa Suunto Tank POD -laitteen kanssa, jolloin käyttäjä voi seurata säiliön painetta, kaasun kulutusta ja jäljellä olevaa kaasua suoraan ranteesta. Turvallisuutta lisäävät muokattavat ääni- ja värinähälytykset.

Urheilutoiminnot: Monipuolista seurantaa jokapäiväisiin aktiviteetteihin

Sukelluksen jälkeen Suunto Ocean toimii luotettavana kumppanina päivittäisten aktiviteettien ja harjoitusten seurannassa. Yli 95 urheilutilaa kattavat kaiken polkujuoksusta ja pyöräilystä uintiin ja joogaan, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille kuntoilijoille. Kello seuraa askelia, kaloreita, sykettä, unta ja tarjoaa palautumismittareita sykevaihteluanalyysin avulla.

Ulkoiluominaisuudet ja akunkesto

Suunto Oceanin huippuluokan ulkoiluominaisuudet, kuten yksityiskohtaiset offline-ulkoilukartat, tarkka GNSS-järjestelmä ja barometri, tarjoavat tarkat sijaintitiedot ja myrskyhälytykset, mikä tekee siitä ensisijaisen valinnan kaikille ulkoiluseikkailuille. Suunto Oceanin akku tarjoaa jopa 40 tuntia sukellusta tai 40 tuntia jatkuvaa GPS-seurantaa yhdellä latauksella. Päivittäisessä käytössä Suunto Ocean kestää jopa 16 päivää yhdellä latauksella, ja lataaminen on nopeaa magneettisen latausalustan ansiosta.

Yhdistettävyys ja kestävä valmistus

Yhdistämällä kellon Suunto-sovellukseen käyttäjät voivat tarkastella kaikkia sukellus-, harjoitus- ja päivittäisiä lokitietoja yhdessä paikassa sekä hyötyä langattomista ohjelmistopäivityksistä. Suunto Ocean esittelee myös uraauurtavan ominaisuuden, jossa käyttäjät voivat tarkastella sukelluksen jälkeistä vedenalaista reittiään lokikirjassa.

Suunto Ocean on suunniteltu, testattu ja hyväksytty sukellus- ja urheilualan ammattilaisten toimesta. Kello on käsintehty Suomessa 100% uusiutuvalla energialla, mikä tekee siitä kestävän ja vastuullisen valinnan myös ympäristötietoisille kuluttajille. Suunto Ocean asettaa uuden standardin sukeltajankellojen ja urheilukellojen yhdistämisessä, ja se on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia elämästä pinnan alla ja päällä ilman kompromisseja.