Suunto 9 Peak Pro ja 9 Peak

33 tuotetta

Tiera
Varastossa
9,90 €
Suunto
Väliaikaisesti loppu
348,00 €
Suunto
Väliaikaisesti loppu
348,00 €
Suunto
Väliaikaisesti loppu
498,00 €
298,90 €
Suunto
Väliaikaisesti loppu
39,00 €
35,10 €
Suunto
Väliaikaisesti loppu
49,00 €
Suunto
Väliaikaisesti loppu
49,00 €
Suunto
Väliaikaisesti loppu
49,00 €
44,10 €

Tutustu uuteen Suunto 9 Peak Pro-malliin

Vastajulkaistu Suunto 9 Peak Pro nostaa älykellon riman korkealle. Kello on tarkoitettu käytettäväksi arjessa, yöllä ja urheillessa. Suunto 9 Peak Pron 97 erilaista urheilutilaa mahdollistaa monipuolisen liikunnan seurannan yksityiskohtaisilla tiedoilla. Mallissa on jopa 50% parempi akunkesto edeltäjäänsä nähden, sekä täysin uusi tehokas prosessori. Nämä ominaisuudet mahdollistavat vaivattoman käytön entistä pidemmillä matkoilla ja haastavammissa olosuhteissa. Uuden prosessorin ansiosta aikaan saa enemmän lyhyemmässä ajassa. Käyttöliittymä on samalla laitettu uuteen uskoon. Ulkoasu on uudistunut suurempien fonttikokojen sekä kirkkaampien värien myötä, jotta urheilun aikana kelloa on mukavampi käyttää ja seurata.

Suunto 9 Peak Pro hyödyntää GPS paikannuksessaan nyt tuplasti enemmän satelliitteja. Tämä parantaa paikannusta huomattavasti varsinkin vaikeilla ja syrjäisillä paikoilla. Suunnon tuotteet ovat Suomalaista käsityötä vuodesta 1936 lähtien. Eikä Suomessa valmistettu Suunto 9 Peak Pro tee tästä poikkeusta. Tuote on nimittäin Suunnon ensimmäinen kello, jonka hiilijalanjälki on laskettu ja kompensoitu täysin. Teräsrunkoinen Suunto 9 Peak Pro on saatavilla neljässä kauniissa värissä. Uudesta mallista löytyy myös kaksi eriväristä titaanirunkoista versiota, jotka sopivat erityisesti vaikeissa olosuhteissa liikkuville henkilöille. Suunto 9 Peak Pro-malliin löytyy silikoni-, tekstiili- sekä mikrokuiturannekkeita, jotka mahdollistavat kellon personoinnin jokaiselle omannäköiseksi.

Koe uusi Suunto 9 Peak

Kaipuu luontoon, seikkailun jano ja vauhdin tuoma huuma ovat asioita joita ei voi mitata. Oikeanlaisilla apuvälineillä voi kuitenkin varmistaa, että seikkailuista voi nauttia täysillä. Suunto 9 Peak on suunniteltu ulkona luonnossa viihtyville outdoor-urheilijoille. Tämä seikkailijoille suunniteltu pieni ja ultra-kevyt GPS-multisport-kello antaa käyttöösi monipuoliset ominaisuudet sekä äärimmäisen pitkäkestoisen akun. Suunto 9 Peak on kestävä, helppokäyttöinen ja kevyt urheilukello joka varmistaa, että voit nauttia kokemuksistasi täysillä.

Suunto 9 Peak All Black
Suunto 9 Peak Moss Gray
Suunto 9 Peak Granite Blue Titanium
Suunto 9 Peak Birch White Titanium

Suunto 9 Peak - uudet ominaisuudet

Virtuaalinen juoksukilpailu*
Päihitä virtuaalinen vastustaja motivoivassa juoksukilpailussa ja kehitä samalla juoksutekniikkaasi kohti parempia tuloksia.

Veren happisaturaatio
Mittaa veren happisaturaatio ja tarkista miten hyvin kehosi sopeutuu korkeuden vaihteluihin kiipeily-retkillä.

Automaattiset over the air -päivitykset
Suunto 9 Peak pitää itsensä ajan tasalla uusilla Over the air -päivityksillä. Tämän innovatiivisen ominaisuuden ansiosta kelloa ei tarvitse päivittää, vaan saat uudet ominaisuudet käyttöösi automaattisesti.

*Ominaisuus on saatavilla myös aiemmin julkaistuille Suunto 9 -kelloille uuden ohjelmistopäivityksen myötä.

Suunto 9 Peak

Kevyt, kestävä ja tyylikäs muotoilu

‌Suunto Peak 9 on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun Suomessa. Kestäväksi kehitetty kello on tällä hetkellä pienin ja kevyin Suunnon julkaisema älykello, jonka runko on 43 mm leveä ja vain 10,3 mm paksu. Suunto 9 Peak on saatavilla ultra-kevyellä titaanirungolla tai tyylikkäällä teräsrungolla. Näytön suojaksi on asetettu naarmuuntumaton safiirilasi, joka suojaa kelloa vedeltä ja kolhuilta. Kokonaisuuden viimeistelee miellyttävä silikoniranneke, johon voit luottaa kaikissa urheilutilanteissa.

Suunto 9 Peak

Apunasi myös arjessa

‌Suunto 9 Peak on täydellinen valinta ulkoilmaan, mutta tarjoaa käyttöösi myös arkeen sopivat kattavat äly- ja hyvinvointiominaisuudet. Yhdistämällä kellon älypuhelimeen pysyt ajan tasalla puhelimesi ilmoituksista, joita voit seurata suoraan ranteesta. Voit seurata kellolla aktiivisuutesi tasoa ja pitää silmällä viikon treenejä. Löydä sinulle sopivat tavat pitää huolta itsestäsi. Suunto 9 Peak muistuttaa sinua myös levon tärkeydestä ja pitäen silmällä treenien kuormittavuutta.

Kelloon on saatavilla laaja valikoima vaihtorannekkeita, joiden avulla voit muokata kellosi ilmettä tilanteen mukaan. Tyylikkäät värit ja laadukkaat materiaalivaihtoehdot tuovat vaihtelua arkeen. Rannekkeiden uudistettu kätevä jousinastakiinnitys, tekee rannekkeen vaihtamisesta entistäkin helpompaa ja nopeampaa. Voit siis vaihtaa ranneketta vaikka lennossa kun suuntaat toimistolta kuntosalille tai ulos luontoon.

Suunto 9 Peak

Ennennäkemätöntä helppoutta

‌Suunto Peak 9-multisport on suunniteltu tekemään arjestasi hieman helpompaa. Kellon uusi Over the air -ominaisuus pitää kellosi ajan tasalla automaattisilla päivityksillä. Sinun ei siis enää tarvitse muistaa päivittää kelloasi, vaan kello pitää itse huolen siitä, että saat uusimmat ominaisuudet aina heti käyttöösi. Kellon ultra-pitkäkestoinen akku vie käyttökokemuksen täysin uudelle tasolle. Tämä kello on tukenasi pidemmillä matkoilla. Kellon akku riittää jopa 25h GPS-tilassa, myös silloin kun sykemittaus on aktivoitu. Kellotilassa Suunto 9 Peak kestää jopa 170 tuntia Voit siis huoletta suunnata myös astetta pidemmälle retkelle.

Käy katsomassa myös vuoden 2023 uusi Suunto Vertical -sykemittari!.