Suunto 9 PEAK Birch White Titanium -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto 9 PEAK Birch White Titanium

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 298.00 €
Normaalihinta: 498.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 298.00 €

Ei varastossa

SKU: 44879

Suunto 9 PEAK Birch White Titanium - kevyt ja ultrakestävä GPS-urheilukello

Kaikkia asioita ei voi mitata. Luonnon kauneutta, jylhiä maisemia, vauhdin tuomaa adrenaliinihuumaa, rakkautta seikkailuun. Mutta oikeilla apuvälineillä voi seikkailusta nauttia täysillä. Suunto 9 PEAK Birch White Titanium on luotu näihin huippuhetkiin. Tämä erittäin kevyt GPS-multisport-kello on varustettu kaikilla seikkailuun sopivilla ominaisuuksilla, äärimmäisellä akunkestolla, ja Suunnon tähän saakka pienimmällä ja kevyimmällä, mutta samalla kestävimmällä rungolla. Suunto Peak 9 on valmistettu huippuluokkaisesta titaanista ja lasikuituvahvistetusta muovista, joka kestää ääriolosuhteita, ja kellon laaja rannekevalikoima* ja tyylikkäät värivaihtoehdot varmistavat, että kello sekä toimii oikein, että näyttää upealta aivan jokaisessa tilanteessa. Suunto 9 PEAK Birch White Titanium-älykellon vaivattomuus, keveys ja kestävyys varmistaa, jotta sinä voit nauttia tärkeimmästä – elämäsi huippuseikkailuista.


Suunto Peak 9 GPS-multisport-kello – täynnä työkaluja ulkoilmaan

Ääriolosuhteissa on tärkeää, että läheltä löytyy oikeat työkalut. Suunto Peak 9-kello on varustettu suurella määrällä ominaisuuksia, joiden avulla omasta ulkoilmaseikkailusta on helppo nauttia. 80 sisäänrakennettua urheilutilaa, veren happikylläisyyden mittaus ja mukautuminen ilmastoon, sääilmoitukset, automaattinen taustavalo, GPS-navigointi, ja 25 tunnin akunkesto GPS-tilassa ja sykkeenmittaus päällä varmistavat, että Peak 9 pysyy aina seikkailussa mukana. Luo juuri sinun lempiurheilulajillesi perustuva reitti Suunnon applikaation avulla ja näe reaaliaikainen kuormituksesi reitillä, tai anna applikaation suositella sinulle kiinnostavimmat kohteet alueella, ja koe täysin uusia maisemia. Suunto Peak 9:n avulla eksyminen ei ole koskaan ollut hauskempaa. Kello on myös helppo yhdistää jo käytössä oleviin Suunnon lisälaitteisiin*, kuten sykeyvöhön tai pyöräsensoriin, joten saat tarkkaa dataa liikkumisestasi riippumatta lajista, ja juoksuharrastajalle Peak 9 sisältää uuden Ghost-runner-ominaisuuden, jonka avulla oman juoksusuorituksen voi viedä uusiin ulottuvuuksiin.


Huoleton, kestävä ja näyttävä rakenne

Suunto Peak 9-GPS-urheilukello on Suunnon tuoteinsinöörien äärimmäinen taidonnäyte. Kello on Suunnon älykelloista pienin, ja sen rungon leveys on vain 43 mm, ja paksuus 10,3 mm, mikä takaa, että kello on erittäin miellyttävä ja miltei huomaamaton ranteessa. Verrattuna esimerkiksi Suunto 7 ja Suunto 9-malleihin, ero on 7 mm. Runko on valmistettu lasikuituvahvistetusta muovista ja kevyestä titaanista, joka on erittäin kevyttä ja kestävää, ja samalla allergiavapaata, joten kello sopii myös herkkäihoiselle. Kellon näyttöä suojaa erittäin kova ja naarmuuntumaton safiirilasi, ja kellon mukana tuleva ranneke on miellyttävää silikonia, ja se sopii kaikkiin urheilutilanteisiin ja on helppo pitää puhtaana. Ranneke on varustettu tuuletusrei’illä, joten se ei hiosta.

Suunto Peak 9-multisport on varustettu myös täysin uudenlaisella Over the air-päivityksen latauksella ja pidennetyllä akunkestolla. Tämä tarkoittaa, ettei kelloa tarvitse enää päivittää, vaan kaikki uusimmat ominaisuudet ovat heti käytössäsi ilman erillistä päivitystä. Ominaisuus on käytössä vain Peak 9-kellossa, ja tämä viimeistelee erittäin vaivattoman käytön. Myös kellon akunkesto on viety äärimmilleen, jotta kello toimisi pitkillä matkoilla, ja täydessä ja sykkeenmittauksella GPS-tilassa kelloa voi käyttää jopa vuorokauden ajan (25h), ja perus kellokäytössä ilman sykkeenmittausta GPS-tilassa kellon akku kestää jopa 170 tuntia (tour-tila).


Apuvälineitä arkeen

Vaikka Peak 9 on luotu juuri ulkoilmaan, sisältää se myös kaikki tärkeimmät ominaisuudet, jotka helpottavat arkea ja oman hyvinvoinnin ylläpitoa. Älykellojen tapaan Suunto 9 Peak:n avulla on helppo pitää yhteyttä, ja saada ilmoitukset suoraan ranteeseen, mikä on huomattava apu kiireen keskellä. Kellon avulla on helppo seurata omaa aktiivisuutta. Uusien kellotaulujen ansiosta Peak 9 näyttää yhteenvedon koko viikon treeneistä ja auttaa löytämään uusia tapoja oman hyvinvoinnin ylläpitoon, ja Peak 9 seuraa lisäksi treenien kuormittavuutta ja levon määrää, ja sen avulla on helppo löytää uusi tasapaino arkeen. Laajan rannekevalikoiman avulla kello on helppo yhdistää pukeutumiseen ja mukana tulevan silikonirannekkeen lisäksi PEAK 9-valikoima sisältää erikseen myytäviä kangas- ja nahkarannekkeita, joiden avulla kello on helppo yhdistää omaan tyyliin. Koska Peak 9-GPS-multisport-kello on luotu erityisesti vaivattomaksi, rannekkeiden uusi paranneltu jousinastarakenne varmistaa, että kellon ranneke on erittäin nopeasti vaihdettavissa.


Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot:

 • Lasikuituvahvistettu muovirunko, titaanikehä ja tuuletusrei’in varustettu silikoniranneke 22mm.  Ranneke sopii ympärysmitaltaan 140 - 190 mm ympärysmitaltaan oleviin ranteisiin.
 • Safiirilasi
 • Taustavalo
 • Koko: 43 x 10,3 mm
 • Mitat: 43 x 43 x 10,6 mm
 • Paino: 52g (case 34g)
 • 80 urheilutilaa
 • Vaihdettavat kellotaulut
 • Älykkäät ilmoitukset
 • Up in the Air automaattiset päivitykset
 • Ghost-runner – juoksukirittäjä suoraan ranteessa
 • Akunkesto: 25 h sykkeenmittaus ja täysi GPS, 170 tuntia GPS-tilassa (tour-mode)
 • Sääilmoitukset
 • GPS navigointi (GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS, BEIDOU)
 • Veren happikylläisyyden mittaus
 • Sykkeenmittaus
 • Barometri
 • Kuormituksen mittaus
 • Unenseuranta
 • Stressinhallinta
 • Yhdistettävyys: Bluetooth 5

Pakkaus sisältää Suunto 9 PEAK Birch White Titanium-GPS-multisport-kellon rannekkeineen, latauskaapelin, käyttöohjeen ja takuutodistuksen.

*Lisätarvikkeet ja vaihtorannekkeet myydään erikseen.

SKU 44879
Brändi Suunto
Rungon leveys 43 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen pituus 140 - 190 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Titaani
Takuu 2 vuotta
mpn SS050519000