Suunto 3 Fitness näytönsuojalasi

d:Suunto 3 Fitness näytönsuojalasi on kovuudeltaan 9H eli sitä on erittäin vaikea saada naarmuuntumaan. Lasi on todella hyvä suoja Suunto 3 Fitness laitteeseen, jonka näytönlasi on muovia ja naarmuuntuu helposti. Lasi on lähes heijastamaton, todella kirkas ja siinä on optimaalinen läpinäkyvyys. Lasin paksuus on vain 0,2mm. Paketissa mukana lasi sekä märkä- ja kuiva liina näytön puhdistusta varten. Lasi liimataan näytön päälle poistamalla liiman puolelta suojakalvo ja asettamalla lasi alkuperäisen lasin päälle. Sopii seuraaviin Suunnon malleihin: Suunto 3 Fitness. Huom: Näytönsuojalasi on tarkoituksella hieman pienempi kuin laitteen näyttö, näytön muodon ja lasin asennettavuuden vuoksi.  Lue ohjeet suojalasin asentamiseen täältä.

Sku: 31742

9,90 €
Suunto 3 Fitness näytönsuojalasi 4 157

Suunto 3 Fitness näytönsuojalasi

Suunto 3 Fitness näytönsuojalasi

Tuotekoodi: 31742

Suunto 3 Fitness näytönsuojalasi 4 157

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

9,90 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Suunto 3 Fitness näytönsuojalasi on kovuudeltaan 9H eli sitä on erittäin vaikea saada naarmuuntumaan. Lasi on todella hyvä suoja Suunto 3 Fitness laitteeseen, jonka näytönlasi on muovia ja naarmuuntuu helposti. Lasi on lähes heijastamaton, todella kirkas ja siinä on optimaalinen läpinäkyvyys. Lasin paksuus on vain 0,2mm. Paketissa mukana lasi sekä märkä- ja kuiva liina näytön puhdistusta varten. Lasi liimataan näytön päälle poistamalla liiman puolelta suojakalvo ja asettamalla lasi alkuperäisen lasin päälle. Sopii seuraaviin Suunnon malleihin: Suunto 3 Fitness.

Huom: Näytönsuojalasi on tarkoituksella hieman pienempi kuin laitteen näyttö, näytön muodon ja lasin asennettavuuden vuoksi. 

Lue ohjeet suojalasin asentamiseen täältä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31742

Pieni hetki