Toimitustavat

Yleistä

Meillä on ilmainen toimitustapa kaikille yli 50€ arvoisille tilauksille, ja käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Alle 50€ tilauksista veloitamme 2,90 euron toimitusmaksun. Pakettitoimitukset ovat perillä normaaliolosuhteissa 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, mikäli emme ole toisin ilmoittaneet tuotteen tiedoissa. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Tuotteet lähetetään tilauksesta katsoen viimeistään seuraavana arkipäivänä nopean toimituksen takaamiseksi. Jos tilaat ennen klo 14:00 arkipäivänä, toimitamme tuotteen vielä saman päivän aikana kuljetusyhtiöiden matkaan.

Toimitus Postin noutopisteeseen

Paketti toimitetaan valitsemaasi postin noutopisteeseen. Kun paketti lähtee meiltä saat sähköpostiisi Postin seurantatunnuksen, jolla voit seurata paketin kulkua. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelimeesi tekstiviestillä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä. Noudathan lähetyksesi nopeasti, sillä Posti säilyttää pakettia vain 7 vuorokautta, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille.

Toimitus Matkahuollon noutopisteeseen

Paketti toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Kun paketti lähtee meiltä saat sähköpostiisi Matkahuollon seurantatunnuksen, jolla voit seurata paketin kulkua. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelimeesi tekstiviestillä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä. Noudathan lähetyksesi nopeasti, sillä Matkahuolto säilyttää pakettia vain 7 vuorokautta, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille.

Ovelle toimitus (Kotipaketti)

Paketti toimitetaan sinulle suoraan kotiin, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Posti ottaa sinuun yhteyttä pääsääntöisesti tilauksesta seuraavana arkipäivänä ja sopivat kanssasi jakeluajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 ja voit valita sinulle sopivan aikavälin yleensä 2-4 tunnin tarkkuudella. Kotipaketin hinta on 4,90€.