Toimitustavat

Yleistä

Meillä on ilmainen toimitustapa kaikille tuotteille, ja käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Mikäli tuote sopii kirjeeseen niin tällöin toimitamme tuotteen teille kirjekuoressa suoraan kotiin veloituksetta. Mikäli haluat kirjeeseen mahtuvan tuotteen toimitettavan Postiin tai matkahuoltoon, veloitamme postikuluja 3,90 euroa. Tuote, joka ei mahdu kirjeeseen, toimitetaan veloituksetta postin tai matkahuollon toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin valintasi mukaan. Pakettitoimitukset ovat perillä normaaliolosuhteissa 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, mikäli emme ole toisin ilmoittaneet tuotteen tiedoissa. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Tuotteet lähetetään tilauksesta katsoen viimeistään seuraavana arkipäivänä nopean toimituksen takaamiseksi.

Toimitus Postin noutopisteeseen

Paketti toimitetaan valitsemaasi postin noutopisteeseen. Kun paketti lähtee meiltä saat sähköpostiisi Postin seurantatunnuksen, jolla voit seurata paketin kulkua. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelimeesi tekstiviestillä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä. Noudathan lähetyksesi nopeasti, sillä Posti säilyttää pakettia vain 7 vuorokautta, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille.

Toimitus Matkahuollon noutopisteeseen

Paketti toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Kun paketti lähtee meiltä saat sähköpostiisi Matkahuollon seurantatunnuksen, jolla voit seurata paketin kulkua. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelimeesi tekstiviestillä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä. Noudathan lähetyksesi nopeasti, sillä Matkahuolto säilyttää pakettia vain 7 vuorokautta, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille.

Ovelle toimitus (kirjetoimitus)

Tämä toimitustapa on valittavissa vain, jos toimitettavat tuotteet mahtuvat kirjekuoreen ja kyseisille tuotteille tämä on ainoa ilmainen toimitustapa. Jos valitset tämän toimitustavan, toimitamme tuotteen suoraan kotiinne kirjekuoressa. Muistathan käyttää väestörekisteriin merkittyä virallista kotiosoitettasi, että Posti voi toimittaa tuotteen perille. Huomaathan, että kirjeillä ei ole seurantaa, ja että kirjeen toimitusaika on 5-8 arkipäivää.

Ovelle toimitus (Kotipaketti)

Paketti toimitetaan sinulle suoraan kotiin, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Posti ottaa sinuun yhteyttä pääsääntöisesti tilauksesta seuraavana arkipäivänä ja sopivat kanssasi jakeluajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 ja voit valita sinulle sopivan aikavälin yleensä 2-4 tunnin tarkkuudella. Kotipaketin hinta on 4,90€.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.