Toimitustavat

Yleistä

Meillä on ilmainen toimitustapa kaikille tuotteille, ja käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Toimitus on perillä normaaliolosuhteissa 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, mikäli emme ole toisin ilmoittaneet tuotteen tiedoissa. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Tuotteet lähetetään tilauksesta katsoen viimeistään seuraavana arkipäivänä nopean toimituksen takaamiseksi.

Toimitus lähimpään postiin

Paketti toimitetaan postin noutopisteeseen, joka on lähimpänä ilmoittamaasi kotiosoitetta. Kun paketti lähtee meiltä saat sähköpostiisi Postin seurantatunnuksen, jolla voit seurata paketin kulkua. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelimeesi tekstiviestillä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa lähimmästä postin noutopisteestä. Noudathan lähetyksesi nopeasti, sillä Posti säilyttää pakettia vain 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palaa takaisin meille.

Toimitus Postin pakettiautomaattiin

Paketti toimitetaan valitsemaasi postin pakettiautomaattiin. Tilauksesi jälkeen, lähetämme sinulle toimitusvahvistuksen ja Postin seurantatunnuksen sähköpostilla. Seurantatunnuksella voit seurata paketin kulkua. Kun paketti on noudettavissa automaatista, saat tekstiviestillä noutokoodin, jonka avulla saat pakettiautomaatin lokeron auki. Tämän toimitustavan toimitusaika on myös 1-2 arkipäivää, vaikka suurin osa paketeista onkin perillä jo yhden arkipäivän kuluessa. Noudathan lähetyksesi nopeasti, sillä Posti säilyttää pakettia vain 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palaa takaisin meille. HUOM! MATKAPUHELINNUMERO ON PAKOLLINEN TIETO NOUTOKOODIN SAAMISEKSI.

Ilmainen toimitus kotiin

Tämä toimitustapa on valittavissa vain, jos toimitettavat tuotteet mahtuvat kirjekuoreen. Tällöin toimitamme tuotteen suoraan kotiinne kirjekuoressa. Muistathan käyttää väestörekisteriin merkittyä virallista kotiosoitettasi, että Posti voi toimittaa tuotteen perille. Huomaathan, että kirjeillä ei ole seurantaa, ja että kirjeen toimitusaika on 4-7 arkipäivää.

Meillä on kaikille tuotteillemme ilmainen toimitustapa

  1. Mikäli tuote sopii kirjeeseen niin tällöin toimitamme tuotteen teille kirjekuoressa suoraan kotiin veloituksetta. Mikäli haluat tällaisen tuotteen toimitettavan Postiin tai Postin pakettiautomaattiin niin veloitamme postikuluja 3,90 euroa.
  2. Tuote, joka ei mahdu kirjeeseen, toimitetaan veloituksetta postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Pakettien kotiinkuljetuksesta veloitamme 7,90 euron postikulut.

Toimitusaika

Kaikki tilaukset pyritään toimittamaan postin kuljetettavaksi tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Toimitusaikamme pakettitoimituksille on siis 1-2 arkipäivää, eli tuote on parhaimmillan asiakkaalla jo tilauksesta katsottuna seuraavana arkipäivänä. Muistathan käyttää väestörekisteriin merkittyä osoitettasi, mikäli tilaat ilmaisella kirjetoimituksella, että voimme toimittaa tuotteen perille. Huom! Yli 95% verkkokauppamme tuotteista toimitetaan suoraan varastostamme. Meillä on kaikkia verkkokaupastamme ostettavissa olevia tuotteita vähintään yksi varastossa, mikäli emme ole toisin ilmoittaneet tuotteen tiedoissa.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.