Ota yhteyttä

Verkkokauppamme asiakaspalvelu auttaa mielellään tuotteisiin, tilauksiin ja takuuhuoltoon liittyvissä kysymyksissä. Tavoitat meidät seuraavasti:


Verkkokaupan puhelin. Tavoitat verkkokauppamme asiakaspalvelun numerosta 044-7550444. Puhelinasiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-17. Muina ajankohtina voit ottaa yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)keskisenkello.fi.

Myymälän puhelin. Tavoitat myymälämme asiakaspalvelun numerosta 044-7550440. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 10-18, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18. Huom! Myymälämme asiakaspalvelu pystyy ainoastaan palvelemaan myymälään liittyvissä asioissa. Verkkokaupan puhelinnumeron löydät yläpuolelta.

Sähköposti. Tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu(at)keskisenkello.fi tai alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Vastaamme sähköposteihin ja yhteydenottolomakkeella lähetettyihin viesteihin mahdollisimman nopeasti, arkipäivisin muutaman tunnin sisällä ja viikonloppuisin 24 tunnin sisällä.Yhteydenottolomake

* Vaaditut kentät

Pieni hetki