Avaimenperät

51 tuotetta

Loading...
  1. Chipolo Card Bluetooth-paikannin
    Chipolo Chipolo Card Bluetooth-paikannin
    Väliaikaisesti loppu
    30,00 €

51 tuotetta

Avaimenperät verkkokauppamme laajasta valikoimasta. Jokaiseen avainnippuun tai yksinäiseen avaimeen kuuluu oleellisena osana avaimenperä. Se auttaa avainten löytymisessä eivätkä avaimet pääse yhtä helposti menemään hukkaan, kun tämä pieni killutin roikkuu niissä kiinni. Valikoimastamme löydät hauskoja ja käytännöllisiä avaimenperiä. Joissakin malleissa on esimerkiksi valo ja parissa äänihälytys, joka aktivoituu vihellettäessä. Avaimenperä tekee avainnipun löytämisestä lastenleikkiä. Valikoimamme avaimenperät, auton avaimenperät ja hauskat avaimenperät ovat Troikan suunnittelemia. Samat tuotteet löytyvät myös myymälästämme.

Miksi ostaa avaimenperä?

Jokaiseen avainnippuun tai yksinäiseen avaimeen kuuluu oleellisena osana avaimenperä. Se auttaa avainten löytämisessä eivätkä avaimet pääse yhtä helposti menemään hukkaan, kun tämä pieni somiste roikkuu niissä kiinni. Keskisen Kellon valikoimasta löydät hauskoja ja käytännöllisiä avaimenperiä.

Minkälaisen avaimenperän ostaisin?

Avaimenperä on oiva heijastus henkilön persoonallisuudesta, kiinnostuksen kohteista tai vaikka tupaantuliaislahjaksi ystävällesi. Jos aikeissa on ostaa avaimenperä miehelle, joka tekee töitä rakennustyömaalla osta hänelle vaikka avaimenperä, jossa on vasara. Jos avaimenperä meneekin kissoja rakastavalle ystävällesi, osta hänelle kissa-avaimenperä.

Mikä on paras avaimenperä miehelle?

Paras avaimenperä miehelle on kevyt, mutta kestävä. Kevyt avaimenperä ei lisää aina mukana kulkevan avainnippusi painoa turhaan. Valitse avaimenperä miehen tyylin mukaan. Helposti tunnistettava avaimenperä tekee omien avainten löytämisestä helppoa etenkin, jos perheelläsi on tapana säilyttää avaimia samassa paikassa. Paras avaimenperä kestää arjessa vuodesta toiseen.

Onko avaimenperä hyvä lahja?

Tässä muutama syy miksi avaimenperä on oiva lahjaidea. Avaimenperä on käytännöllinen lahja, joka on arjessa mukana joka päivä. Valitse avaimenperä lahjansaajan persoonallisuuden tai harrastuksen mukaan. Avaimenperä on myös hauska tapa palauttaa mieleen yhteinen muisto, näin palautat lempihetket lahjansaajan mieleen joka kerta kun hän käyttää avaimiaan.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.