Naisten kellot

testilogo

Verkkokaupastamme löydät Suomen laajimman valikoiman naisten kelloja 40 kellomerkiltä. Kellovalikoimassamme on yli 1000 erilaista mallia, ja aina satoja tarjouksia. Kaikki naisten kellot toimitetaan 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta postikuluitta.

Naisten kellot netistä!

Kannattaa ostaa Naisten kellot netistä, Keskisen Kellon verkkokaupasta, monestakin eri syystä. Tarjoamme kaikiin naisten kelloihin ilmaisen kaiverruksen, mikäli kaiverrukselle on tilaa tuotteen takakannessa. Meillä on ilmainen toimitus ja toimitamme kaikki tuotteemme 1-2 arkipäivän kuluessa. Jos haluat, voimme myös lyhentää uuden kellosi rannekkeen veloituksetta ennen sen lähettämistä. Jollet ole tyytyväinen tilaamaasi rannekelloon, voit palauttaa sen meille ja saada täyden hyvityksen. Meillä on normaalia laajempi 60 päivän ilmainen palautus- ja vaihto-oikeus. Voit vertailla hintatasoamme muiden suomalaisten kelloverkkokauppojen hintoihin, niin huomaat että me tarjoamme monet brändit edullisempaan hintaan. Naisten rannekelloja on mukava ja helppo vertailla netissä meidän monipuolisen hakumme ja ryhmittelyominaisuuksien ansiosta. Kun selailet hetken aikaa laajaa valikoimaamme, niin löydät varmasti itsellesi useita sopivia kelloja. Toimintamme perustuu pitkälti nopeisiin toimituksiin, joten teemme parhaamme pitääksemme kaikki valikoimamme tuotteet varastossamme. Näin pystymme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Edes kaivertaminen ei hidasta meidän toimitustamme, vaan kaiverramme tilaamasi tuotteen välittömästi ja laitamme paketin seuraavan postiauton mukaan.

Naisten rannekelloja jokaisen makuun

Kellovalikoimassamme on jokaiseen makuun ja tyyliin sopivia naisten kelloja. Olipa tyylisi sitten sporttinen tai hienostunut, meiltä löytyy tuotteita kaikkien Lifestyle-tyylien edustajille, kaikkiin tilanteisiin. Suurin osa edustamistamme brändeistä on edullisia, mutta meiltä löytyy myös brändejä kalliimmista hintaluokista. Etsitpä sitten naisten sporttikelloa, iltapukukelloa, korukelloa, asustetta tai jokapäiväistä arkikelloa, voit luottaa siihen, että pystymme järjestämään sinulle sopivan tuotteen. Jos et jostain syystä löydä valikoimistamme etsimääsi tuotetta, niin ota meihin yhteyttä. Pystymme tilaamaan tarpeen vaatiessa minkä tahansa tuotteen kellobrändiemme laajoista valikoimista, kunhan se vain on vielä tuotannossa. Kannattaa muistaa, että vaikka ajan näkee niin helposti nykyään myös puhelimesta, niin kello on oiva asuste täydentämään jokaista asukokonaisuutta. Suomi on aina tullut muun Euroopan perässä muodin maailmassa, ja siksi rannekellot ovatkin vasta viimeaikoina nousseet suureen suosioon muotitietoisten naisten keskuudessa. Yhä useammalla Suomalaisella naisella on jo useita tyylikkäitä ja erivärisiä tiukuja erilaisiin tilanteisiin. Varsinkin Punakultaiset eli ruusukultaiset kellot ovat nousseet viime aikoina suureen suosioon maailmalla ja myös Suomessa, varsinkin naisten keskuudessa. Voit muuttaa aikaa näyttävän asusteesi tyyliä kätevästi tilaamalla siihen erilaisen rannekellon rannekkeen.

Kellomuoti muuttuu jatkuvasti

Rannekello keksittiin 1500-luvulla ja ne olivat alunperin tarkoitettu naisille. Nykypäivänä ollaan taas palattu aikaan, jolloin naiset käyttävät kelloja enemmän kuin miehet, ja naisilla on niitä enemmän kuin miehillä. Rannekelloista on muodostunut tärkeä osa asukokonaisuutta, ja ne ovat tällä hetkellä enemmän muodissa kuin koskaan. Osasyynä niiden muodikkuuteen ja suosion kasvuun on varmasti blogien ja bloggareiden suosion kasvu. Heillä on tapana esitellä kellojaan tyylikkäisen asukokonaisuuksien kanssa. Muoti muuttuu nopeasti, ja viimeisen kymmenen vuoden aikana onkin nähty aika monta erilaista ilmiötä. Viimeaikoina kellojen koko on kasvanut runsaasti. Aiemmin naiset eivät olisi koskaan laittaneet käteen yli 40mm leveällä rungolla varustettuja aikarautoja, mutta nyt ne ovat arkipäviää pienien naistenkin kädessä. On tärkeää että kello näkyy, ja siksi viimeaikoina rungon koon kasvamisen lisäksi niistä on tullut paljon koristeellisempia. On tyypillistä että runkoon on istutettu useita zirconia-korukiviä ympäröimään kellotaulua. Rajuimmissa luomuksissa koko runko, kellotaulu ja ranneke on istutettu täyteen kiviä. Jokaiseen makuun löytyy jotakin, koska melkein kaikki muotimerkkien mallit on saatavana punakultaisena, kultaisena sekä hopeisena.

Pieni hetki