Muotisormukset

Tuotteet 1-90 / 275

Loading...
  1. Lumoava 1917 sormus L72219000000
    -15%
    Tilaustuote
    Lumoava 1917 sormus L72219000000 2 890,00 €
    2 456,00 €

Tuotteet 1-90 / 275

Sivu

Näytä tyylisi sormuksilla!

Tälle sivulle olemme koonneet valikoimamme edulliset muotisormukset suosituilta korubrändeiltä kuten Pandora, Thomas Sabo ja Snö of Sweden. Löydä jotain kaunista itsellesi tai piristä sinulle tärkeää tyyppiä kauniilla korulahjalla. Kaikki sormukset toimitetaan niiden alkuperäisessä pakkauksessa nopealla toimituksella suoraan meidän omalta varastolta.

Joko olet kokeillut sormusten kerrostamista? Kokeile jotain uutta, ja yhdistele sormuksia keskenään ja luo oma tyylikäs kokonaisuutesi. Siro sormus sopii erinomaisesti yhdistelyyn ja niitä on helppo pukea useampi samaan sormeen. Leveä statement sormus taas luo näyttävän yksityiskohdan asuun kuin asuun. Vinkki! Huolitellut kynnet viimeistelevät kauniin sormus-lookin. Milloin viimeksi hemmottelit itseäsi manikyyrillä? Me emme valitettavasti osaa laittaa kynsiä, mutta mitä sormuksiin tulee olet tullut oikeaan osoitteeseen. Kehitämme sormusvalikoimaamme jatkuvasti trendien tahdissa ajattomia klassikoita unohtamatta.

Myös edullinen sormus voi olla laadukas

Laatu ja hinta eivät aina kulje käsi kädessä. Myös edullinen sormus voi olla laadukas! Mikäli etsit tyylikästä sormusta arkikäyttöön suosittelemme kiinnittämään huomiota sormuksen materiaaliin. Kestävät materiaalit kuten teräs ja klassinen Sterling hopea säilyttävät hehkunsa kauniisti. Hopea saattaa hieman tummua käytössä, mutta koru on helppo herättää henkiin kiillottamalla.

Joko huomasit, että löydät meiltä myös kauniit vihki- ja kihlasormukset? Monipuolinen valikoimamme tarjoaa myös runsaasti kultasormusmalleja brändeiltä kuten kotimaiset Kohinoor ja Festive.

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.