Bosie sormus kivellä 7022, titanium / tungsten, 7mm

d:Bosie naarmuuntumaton titaniumista ja tungstenista valmistettu sormus, jonka leveys on 7mm. Siihen on istutettu synteettinen Zirconia -korukivi. Sormuksen keskiosa on mattapintainen, eikä kiillä niin paljoa kuin kuva antaa ymmärtää. Sormus on erittäin miellyttävä sormessa, koska sen sisäpinta on pyöristetty todella sileäksi ja "pehmoiseksi". Kaiverrus ja toimitus ilmaiseksi! Huomioitavaa on, että kovan materiaalin vuoksi Bosie-sormuksiin ei voi tehdä koon muutoksia. Voimme kaivertaa veloituksetta sormukseen esimerkiksi kaksi nimeä ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 364

;
65,70 €
-10%

Bosie sormus kivellä 7022, titanium / tungsten, 7mm

Bosie sormus kivellä 7022, titanium / tungsten, 7mm

Tuotekoodi: 364

Bosie sormus kivellä 7022, titanium / tungsten, 7mm 0 0

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

73,00 €

65,70 €

Tuotekuvaus

Bosie naarmuuntumaton titaniumista ja tungstenista valmistettu sormus, jonka leveys on 7mm. Siihen on istutettu synteettinen Zirconia -korukivi. Sormuksen keskiosa on mattapintainen, eikä kiillä niin paljoa kuin kuva antaa ymmärtää. Sormus on erittäin miellyttävä sormessa, koska sen sisäpinta on pyöristetty todella sileäksi ja "pehmoiseksi". Kaiverrus ja toimitus ilmaiseksi! Huomioitavaa on, että kovan materiaalin vuoksi Bosie-sormuksiin ei voi tehdä koon muutoksia.

Voimme kaivertaa veloituksetta sormukseen esimerkiksi kaksi nimeä ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 364
Brändi Bosie
Kaiverrus 20
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Titaani
Väri Hopea

Pieni hetki