Bosie sormus, titanium / tungsten 7013, 8mm

d:Bosie naarmuuntumaton Titaniumista ja tungstenista valmistettu sormus, jonka leveys on 8mm. Sormuksen keskiosa on mattapintainen, eikä kiillä niin paljoa kuin kuva antaa ymmärtää. Sormus on erittäin miellyttävä sormessa, koska sen sisäpinta on pyöristetty todella sileäksi. Kaiverrus ja toimitus ilmaiseksi! Huomioitavaa on, että kovan materiaalin vuoksi Bosie-sormuksiin ei voi tehdä koon muutoksia. Voimme kaivertaa veloituksetta sormukseen esimerkiksi kaksi nimeä ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 354

;
68,00 €

Bosie sormus, titanium / tungsten 7013, 8mm

Bosie sormus, titanium / tungsten 7013, 8mm

Tuotekoodi: 354

Bosie sormus, titanium / tungsten 7013, 8mm 0 0

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

68,00 €

Tuotekuvaus

Bosie naarmuuntumaton Titaniumista ja tungstenista valmistettu sormus, jonka leveys on 8mm. Sormuksen keskiosa on mattapintainen, eikä kiillä niin paljoa kuin kuva antaa ymmärtää. Sormus on erittäin miellyttävä sormessa, koska sen sisäpinta on pyöristetty todella sileäksi. Kaiverrus ja toimitus ilmaiseksi! Huomioitavaa on, että kovan materiaalin vuoksi Bosie-sormuksiin ei voi tehdä koon muutoksia.

Voimme kaivertaa veloituksetta sormukseen esimerkiksi kaksi nimeä ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 354
Brändi Bosie
Kaiverrus 20
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Titaani
Väri Hopea

Pieni hetki