Bosie sormus TI&TU316J/7, titanium / tungsten 7mm

d:Bosie naarmuuntumaton titaniumista ja tungstenista valmistettu sormus, jonka leveys on 7mm. Sormus on erittäin miellyttävä sormessa, koska sen sisäpinta on pyöristetty todella sileäksi ja "pehmoiseksi". Kaiverrus ja toimitus ilmaiseksi! Huomioitavaa on, että kovan materiaalin vuoksi Bosie-sormuksiin ei voi tehdä koon muutoksia. Voimme kaivertaa veloituksetta sormukseen esimerkiksi kaksi nimeä ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 2073

;
39,75 €
Bosie sormus TI&TU316J/7, titanium / tungsten 7mm 1 2
-25%

Bosie sormus TI&TU316J/7, titanium / tungsten 7mm

Bosie sormus TI&TU316J/7, titanium / tungsten 7mm

Tuotekoodi: 2073

Bosie sormus TI&TU316J/7, titanium / tungsten 7mm 1 2

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

53,00 €

39,75 €

Tuotekuvaus

Bosie naarmuuntumaton titaniumista ja tungstenista valmistettu sormus, jonka leveys on 7mm. Sormus on erittäin miellyttävä sormessa, koska sen sisäpinta on pyöristetty todella sileäksi ja "pehmoiseksi". Kaiverrus ja toimitus ilmaiseksi! Huomioitavaa on, että kovan materiaalin vuoksi Bosie-sormuksiin ei voi tehdä koon muutoksia.

Voimme kaivertaa veloituksetta sormukseen esimerkiksi kaksi nimeä ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 2073
Brändi Bosie
Kaiverrus 20
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Titaani
Väri Hopea

Pieni hetki