Oris

Olemme kaikkien edustamiemme tuotemerkkien valtuutettu jälleenmyyjä, joten meillä on mahdollisuus tilata asiakkaillemme mikä tahansa Oris kello valmistajan laajasta valikoimasta. Jos ette löydä valikoimistamme haluamaanne Oris rannekelloa, voitte selailla koko valikoimaa valmistajan kotisivuilla ja kysyä meiltä tarjouksen sekä toimitusajan. Kysy tarjous sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@keskisenkello.fi tai yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä.

Tuotteet 1-90 / 115

Loading...

Tuotteet 1-90 / 115

Sivu

Oris on sveitsiläinen kellobrändi, joka keskittyy mekaanisiin kelloihin. Sveitsin Hölsteinissä on valmistettu kelloja yli 100 vuotta kulttuuriin, sukellukseen, lentäjille ja moottoriurheiluun. Yritys on yksi johtavia valmistajia automaatti- ja kronografikelloissa. Itsenäisenä perheyrityksenä se on voinut varmistaa, että jokainen Oris-kello on innovaatinen, toiminnallinen, kohtuuhintainen ja pitkäikäinen. Kellobrändi on ansainnut laajalti tunnusta maailmalla ja sen kelloja ovat käyttäneet monet maailmantähdet näyttelijöistä moottoriurheilijoihin kuten Frank Sinatra ja Mark Webber. Oris-kello on nähty myös Sean Conneryn ranteessa elokuvassa “James Bond, Älä kieltäydy kahdesti”.

Arvot

Valmistettuaan yli 100 vuotta kelloja yrityksen tärkeimmiksi arvoiksi on muodostunut kotimaisuus ja perinteet. Yritys on halunnut valmistaa puhtaasti mekaanisia kelloja. Ne on suunniteltu tarkkojen periaatteiden mukaan, jotka on ollut käytössä jo monien sukupolvien ajan. Yritykselle on myös patentoitu Oris High-Mech symboli, joka on näkyvä punainen roottori mekaanisissa Oris-koneistoissa. Jos näet punaisen symbolin voit olla varma, että kello on aito. Kelloille on myös haluttu suunnitella selvästi erottuva tyyli yhdistettynä innovatiivisiin ominaisuuksiin. Yhtiölle on myös tärkeää olla sveitsiläinen. Sveitsissä valmistettu brändi on takuu laadusta ja sitä määrittelee omat lait. Kaikki Oris-kellot on valmistettu sveitsissä ja ne ovat käyneet läpi korkeimmat laatutarkastukset.

Oriksen synty ja kasvu

Yhtiön on perustanut Georges Chistian ja Paul Cattin Sveitsin Hölsteinissa vuonna 1904. Yritys kasvuvauhti oli nopeaa ja vuonna 1911 se oli jo Hölsteinin suurin työllistäjä yli 300:lla työntekijällä. Vuosien 1911-1925 välillä yritys kasvoi nopeasti ja jatkoi uusien tehtaiden avaamista. Vuonna 1925 yritys julkaisi ensimmäisen Oris-rannekellon. Kaksi vuotta myöhemmin yhtiötä kohtasi suru-uutinen, kun yhtiön perustaja George Christian kuoli. Vuotta myöhemmin Christianin lanko Oscar Herzog nousi pääjohtajaksi, jossa hän toimii menestyksekkäästi seuraavat 43 vuotta.

Vuosina 1938-1940 yritys esitteli ensimmäisen herätyskellon sekä kellon lentopiloteille. Vuonna 1945 yhtiön kova työ sai kiitos ja Oris-kellot palkittiin tarkkuudestaan. Yritys jatkoi kasvuaan seuraavan vuosikymmenen aikana julkaisten mm. huippuluokan sukelluskellon, ensimmäisen Oris-automaattikellon ja ensimmäisen Oris-kronografikellon. 1960-luvulla yritys työllisti jo yli 800 työntekijää ja tuotti kelloja yli 1.2 miljoonaa kappaletta vuodessa. Yritys oli yksi kymmenestä suurimmasta kellovalmistajasta maailmassa. Yhtiö valmisti itse omat työkalunsa ja koneet, samalla kouluttaen neljäkymmentä insinööriä ja kelloseppää joka vuosi saadakseen laadukkaita työntekijöitä.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.