Naisten Oris Rannekellot

Rajaa
Listausvalinnat
Hinta
Kategoria
Ranneke
Rannekkeen väri
Taulun väri
Vesitiiveys

13 tuotetta

Jos valikoimistamme ei löydy haluamaasi mallia, voit kysyä meiltä tarjouksen ja toimitusajan mistä tahansa naisten Oris-rannekellosta. Voitte kysyä tarjouksen helposti yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä.

13 tuotetta

Oris on sveitsiläinen luksuskello brändi. Yhtiö on keskittynyt valmistamaan mekaanisia automaattikelloja. Pitkän kokemuksen ja asiantuntemuksen avulla yritys on luonut vakuuttavan malliston naisten Oris-rannekelloja. Yhtiön kellomallisto jakautuu neljään osaan. Kelloja on suunniteltu urheiluun, kulttuuriin, sukellukseen ja lentämiseen. Oris naisten kelloihin lisätty naisellisia piirteitä, jotta kellot olisivat täydellisen mukavia ja tyyliltään sopivan elegantteja kaikenlaisiin tilanteisiin.

Puhdasta tyyliä

Kauniit Oris naisten rannekellot toimivat puhtaan tyylikkäinä asusteina. Rannekello on karismaattinen lisä asusteeseen ja antaa huolitellun kuvan pukeutumisesta. Yksityiskohtana kellohan on kuin koru ja miellyttää esteettisesti silmää. Naisten Oris-kellon avulla voit yhdistellä tyylejä tai vain korostaa yksityiskohtia. Tutustu valikoimaan ja osta nopealla 1-2 arkipäivän ilmaisella toimituksella.

payments-logo
2020 All rights reserved.