Polar Pacer Pro

Polar Pacer ja Pacer Pro

Juoksijoille suunnattu Polar Pacer ja Pacer Pro ovat huippu-uutuuksia, jossa yhdistyvät tarkka GPS ja uuden sukupolven sykkeenmittaus suoraan ranteesta.

Polar Pacer -mallisto tarjoaa kattavan paketin eri treeniohjelmia ja jopa viikon akun keston. Voit myös mitata askelmääriä, palautumista ja unen laatua kätevästi kelloista.

Pandora x Marvel

Pandora x Marvel The Avengers -helat

Pandora kutsuu suositut Marvel-elokuvista tutut hahmot koolle tyylikkäiden Marvel X Pandora -korujen muodossa! Iron Man, Hulk, Thor ja muut suosikit pysyvät nyt aina mukanasi!

Pandora Marvel -helat ovat yhteensopivia suosittujen Pandora Moments -malliston korujen ja asusteiden kanssa. Luo oma upea kokonaisuutesi ja yhdistä helat omalla tyylilläsi.

Garmin Instinct 2

Uusi Garmin Instinct 2

Suosittu robustin muotoilun omaava kestävä GPS-älykello saa vihdoin jatkoa! Garmin Instinct 2 uudistaa valikoimaa uusilla ominaisuuksilla ja kevyemmällä muotoilulla. Perusmallin lisäksi Instict 2 -kellosta on saatavilla aurinkolatauksella varustettu Solar -malli, Surf Edition -malli sekä taktisilla lisäominaisuuksilla päivitetty Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition.

Koe entistäkin kattavammat hyvinvointi- ja treeniominaisuudet ja uudistettu muotoilu.

Suunto 5 Peak

Uusi Suunto 5 Peak

Suunto 5 Peak on kevyt GPS-multisport-kello, joka tukee aktiivista elämäntyyliä ja monipuolista urheilua. Kellon sisäänrakennettu GPS, pitkä akunkesto ja kestävä muotoilu, tekevät Suunto 5 Peak -urheilukellosta täydellisen valinnan myös outdoor-urheiluun.

Käy tutustumassa uuteen Suunto 5 Peak -urheilukelloon ja valitse useista värivaihtoehdoista itsellesi sopiva yksilö!

Garmin Fenix 7

Huippuluokan uutuus Garmin Fenix 7

Garmin Fenix 7 sisältää kaiken mahdollisen mitä äly- tai urheilukellolta voi odottaa. Kellossa on mm. huippuluokan harjoitusominaisuudet, urheilusovellukset, jatkuva hyvinvoinnin ja terveyden seuranta. Fenix 7 tarjoaa apua ja tietoa, jotka auttavat sinua kehittymään ja parantamaan suorituksiasi.

Käy myös meidän blogissa lukemassa artikkeli, jossa vertailemme Garmin Fenix 7 & Epix -uutuusälykelloja!

Garmin Epix

Uusi multisportälykello Garmin Epix

Uusi Garmin Epix -älykello on kaikkea mitä älykkään urheilukellon käyttäjä tarvitsee. Epix -älykellossa on kirkas AMOLED-näyttö, näyttö safiirilasia, titaaninen kellonkehä sekä jopa 16 päivää akunkestoa. Muihin ominaisuuksiin kuuluu mm. Garmin Pay -lähimaksu, musiikin tallennus, sykeanturi, hengityksen seuranta, ja esiladatut urheilusovellukset.

Kurkkaa myös blogiartikkeli, jossa laitamme Garmin Epix & Fenix 7 -uutuuskellot vastaikkain vertailussa!

Pandora uutuudet

Uusia Pandora-koruja

Vuoden 2022 ensimmäiset Pandora-uutuudet ovat saapuneet kauppaan. Upeitä ystävänpäivä-koruja, kauniita kerrostettavia sormuksia, ja mukaan mahtuu tietysti myös useampi uusi Pandora-hela. Milloin viimeksi hemmottelit itseäsi uudella korulla?

Tutustu uutuuksiin ja piristä tammikuun talvinen arki uusilla koruilla!

Garmin Venu 2 Plus

Uusi Garmin Venu 2 Plus

Garmin Venu 2 Plus on päivitys aikaisemmille Venu-malleille. Suosittu Garmin Venu -mallisto on tunnettu laajoista hyvinvointi- ja älyominaisuuksistaan. Kellot ovat myös tunnettuja tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Kellot sisältävät tutut ominaisuudet kuten stressinmittaus, unenlaadun seuranta, 25 urheilusovellusta, animoidut harjoitukset, musiikin ohjauksen ja paljon muuta. Tutustu malliston uusiin ominaisuuksiin ja upeisiin värivaihtoehtoihin.

PS. Kellolla voit jopa vastaanottaa ja soittaa puheluita, kun se on liitetty yhteensopivaan älypuhelimeen.

Garmin Vivomove Sport

Uusi Garmin Vivomove Sport

Vivomove Sport on toinen heti alkuvuodesta julkaistu Garminin uutuus älykello. Garmin Vivomove Sport on uusin lisäys jo valmiiksi suosittuun Garmin Vivomove -mallistoon. Vivomove Sport liittyy muiden malliston joukkoon, josta löytyy hurja määrä vaihtoehtoja. Aikaisemmin julkaistuja Vivomove malleja ovat esimerkiksi Vivomove Luxe, Vivomove Style, Vivomove 3 ja 3S.

Uusissa Garmin Vivomove Sport -malleissa yhdistyy rannekellon tyylikkyys älykkään urheilukellon monipuolisiin ominaisuuksiin. Kello muistuttaa perinteistä analogista rannekelloa, mutta siinä on älykellon ominaisuudet.

Amazfit uutuudet

Amazfit uutuudet!

Uudet monipuoliset Amazfit älykellot ovayt nyt saatavilla! Amazfit GTR 3 ja GTS 3 ovat uudet älykellomallistot, joissa yhdistyy tyylikäs muotoilu, laajat ominaisuudet ja edullinen hinta. Kellot varustettu esimerkiksi laajalla hyvinvoinnin seurannalla, yli 150 liikuntamuodolla sekä pitkällä akunkestolla.

Käy tutustumassa kelloihin, värivaihtoehoihin ja valitse joko pyöreä GTR 3 tai kulmikas GTS 3 -älykello


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.