Lykka korut

Upeat Lykka-korut

Kauden yhtenä varsin kuumana tulokkaana valikoimaamme on ollut Lykka-korumerkki. Brändin valikoima on täynnä tyylikkäitä ja hienostuneita pohjoismaista designia henkiviä koruja, jotka ovat nopeasti löytäneet paikkansa monen tyylitietoisen korulippaasta. Merkin valikoimasta löytyy laaja kattaus varsin järkevästi hinnoiteltuja ja laadukkaita koruja niin arkeen kuin juhlaankin.

Tutustu uutuuksiin ja piristä tammikuun talvista arkea uusilla koruilla!

Polar Ignite 3

Polar Ignite 3

Polar Ignite -mallisto on lanseerauksestaan asti ollut erittäin suosittu, sen pitäessä sisällään kilpailukykyiset ominaisuudet tyylikkäässä ja huokeasti hinnoitellussa paketissa.

Ignite 3 on Polarin viimeisin versio tästä heidän suositusta mallistansa ja se jatkaakin siitä mihin edeltäjänsä jäi. Uuden Ignite 3 -mallin päivitetty ulkonäkö, pidempi akunkesto sekä erittäin kattavat ominaisuudet niin arjen käänteisiin kuin myös esimerkiksi lenkkipolulle tai kuntosalille tekevät tästä mallista täydellisen kumppanin moneen ranteeseen.

Nomination

Nomination on palannut!

Yhtenä tämän vuoden kuumimpana korutrendinä on ollut Nominationin rannekorut. Kaikkien yllätykseksi vanha suosikki on palannut parrasvaloihin, joten on aika kaivaa luotto nomination-korut lipastojen kätköistä!

Olemassa oleviin koruihin saa helposti modernimpaa ilmettä uusilla paloilla tai vaikka yhdistelemällä niitä Nominationin uusiin Millelucci-koruihin!

Suunto 9 Peak Pro

Suunto 9 Peak Pro

Suunto julkaisi hiljattain erittäin odotetun uutuuden, nimittäin uuden 9 Peak Pro -urheilukellon. Uusi malli jatkaa aikaisemman versionsa jalanjäljistä ja viilaa jo erittäin hyvästä kellosta vielä paremman.

Kuten odottaa saattaa on 9 Peak Pro Suunnon lippulaivamallina erittäin kokonaisvaltainen ja huippuunsa viimeistelty paketti. Kello tarjoaa erinomaiset ominaisuudet urheilijoille tasosta ja lajista riippumatta sekä sen tyylikäs ulkomuoto ja viimeistelty olemus sopii myös varsin hyvin arjen käänteisiin.

Garmin Marq2

Garmin Marq 2

Garminin äly-/ urheilukellojen valikoiman kiistaton johtotähti on heidän Marq-mallisto, joka yhdistelee luksuskellojen tuntumaa älykellojen toiminnallisuuteen.

Kellojen tyylikäs ulkoasu yhdistetynä Garminilta tuneettuihin erinomaisiin urheilu- ja älykellojen ominaisuuksiin tekee Marq 2 -mallistosta yhden vakuuttavimmista paketeista urheilukellojen kategoriassa.

Casio Gm-B2100

Täyttä terästä - GM-B CasiOak

Casion erittäin suosittu GM-B eli tutummin CasiOak-mallisto on saanut riveihinsä odotetut uutuudet. Täysteräksiset versiot tutusta CasiOak-mallista tuo mukanaan teräsrunkonsa ja -rannekkeensa lisäksi kelloon uusimman sukupolven moduulin. Tämä päivitetty moduuli tuo kelloon Tough Solar -ominaisuuden sekä kellon tarkkuutta parantavan Bluetooth yhteyden.

CasiOak-malli on kasvattanut suosiotaan hurjasti heti lanseerauksestaan lähtien ja nämä kolme uutta teräksistä väritystä on heti vastaanotettu avosylin vastaan asiakkaiden parissa.

Garmin Instinct 2

Uusi Garmin Instinct 2

Suosittu robustin muotoilun omaava kestävä GPS-älykello saa vihdoin jatkoa! Garmin Instinct 2 uudistaa valikoimaa uusilla ominaisuuksilla ja kevyemmällä muotoilulla. Perusmallin lisäksi Instict 2 -kellosta on saatavilla aurinkolatauksella varustettu Solar -malli, Surf Edition -malli sekä taktisilla lisäominaisuuksilla päivitetty Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition.

Koe entistäkin kattavammat hyvinvointi- ja treeniominaisuudet ja uudistettu muotoilu.

Secrid lompakot

Sano hyvästit paksuille lompakoille

Selkeästi kasvava trendi lompakkojen parissa on pyrkiä vähentämään taskujen turhaa täytettä ja siirtyä pois vanhoista, tuhdeista lompsista. Käyttämättömät jäsenkortit, kymmenet kuitit, vanhat muistilaput ja mut lippulappuset täyttävät jo valmiiksi paksun lompakon ja aiheuttaa turhaa bulkkia taskuihin. Korttilompakkojen parissa löytyy useita eri vaihtoehtoja ja eri malleja sen mukaan, kuinka paljon säilytystilaa kokee tarvitsevansa.

Slimmit profiilit, useat eri värivaihtoehdot ja korttilompakkojen näppärät ominaisuudet tekee Secridin valikoimasta erinomaisen paikan aloittaa tutkimisen, kun haluat siirtyä modernimpaan ratkaisuun perinteisestä lompakosta.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.