Garmin Fenix 7

Huippuluokan uutuus Garmin Fenix 7

Garmin Fenix 7 sisältää kaiken mahdollisen mitä äly- tai urheilukellolta voi odottaa. Kellossa on mm. huippuluokan harjoitusominaisuudet, urheilusovellukset, jatkuva hyvinvoinnin ja terveyden seuranta. Fenix 7 tarjoaa apua ja tietoa, jotka auttavat sinua kehittymään ja parantamaan suorituksiasi.

Käy myös meidän blogissa lukemassa artikkeli, jossa vertailemme Garmin Fenix 7 & Epix -uutuusälykelloja!

Garmin Epix

Uusi multisportälykello Garmin Epix

Uusi Garmin Epix -älykello on kaikkea mitä älykkään urheilukellon käyttäjä tarvitsee. Epix -älykellossa on kirkas AMOLED-näyttö, näyttö safiirilasia, titaaninen kellonkehä sekä jopa 16 päivää akunkestoa. Muihin ominaisuuksiin kuuluu mm. Garmin Pay -lähimaksu, musiikin tallennus, sykeanturi, hengityksen seuranta, ja esiladatut urheilusovellukset.

Kurkkaa myös blogiartikkeli, jossa laitamme Garmin Epix & Fenix 7 -uutuuskellot vastaikkain vertailussa!

Pandora uutuudet

Uusia Pandora-koruja

Vuoden 2022 ensimmäiset Pandora-uutuudet ovat saapuneet kauppaan. Upeitä ystävänpäivä-koruja, kauniita kerrostettavia sormuksia, ja mukaan mahtuu tietysti myös useampi uusi Pandora-hela. Milloin viimeksi hemmottelit itseäsi uudella korulla?

Tutustu uutuuksiin ja piristä tammikuun talvinen arki uusilla koruilla!

Garmin Venu 2 Plus

Uusi Garmin Venu 2 Plus

Garmin Venu 2 Plus on päivitys aikaisemmille Venu-malleille. Suosittu Garmin Venu -mallisto on tunnettu laajoista hyvinvointi- ja älyominaisuuksistaan. Kellot ovat myös tunnettuja tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Kellot sisältävät tutut ominaisuudet kuten stressinmittaus, unenlaadun seuranta, 25 urheilusovellusta, animoidut harjoitukset, musiikin ohjauksen ja paljon muuta. Tutustu malliston uusiin ominaisuuksiin ja upeisiin värivaihtoehtoihin.

PS. Kellolla voit jopa vastaanottaa ja soittaa puheluita, kun se on liitetty yhteensopivaan älypuhelimeen.

Garmin Vivomove Sport

Uusi Garmin Vivomove Sport

Vivomove Sport on toinen heti alkuvuodesta julkaistu Garminin uutuus älykello. Garmin Vivomove Sport on uusin lisäys jo valmiiksi suosittuun Garmin Vivomove -mallistoon. Vivomove Sport liittyy muiden malliston joukkoon, josta löytyy hurja määrä vaihtoehtoja. Aikaisemmin julkaistuja Vivomove malleja ovat esimerkiksi Vivomove Luxe, Vivomove Style, Vivomove 3 ja 3S.

Uusissa Garmin Vivomove Sport -malleissa yhdistyy rannekellon tyylikkyys älykkään urheilukellon monipuolisiin ominaisuuksiin. Kello muistuttaa perinteistä analogista rannekelloa, mutta siinä on älykellon ominaisuudet.

Amazfit uutuudet

Amazfit uutuudet!

Uudet monipuoliset Amazfit älykellot ovayt nyt saatavilla! Amazfit GTR 3 ja GTS 3 ovat uudet älykellomallistot, joissa yhdistyy tyylikäs muotoilu, laajat ominaisuudet ja edullinen hinta. Kellot varustettu esimerkiksi laajalla hyvinvoinnin seurannalla, yli 150 liikuntamuodolla sekä pitkällä akunkestolla.

Käy tutustumassa kelloihin, värivaihtoehoihin ja valitse joko pyöreä GTR 3 tai kulmikas GTS 3 -älykello

Keskisen Kellon Talviale

Keskisen Kellon Talviale!

Talviale on täällä! Ale jopa -60%.

Tarjouksia tunnetuilta huippubrändeiltä, kuten Garmin, Seiko, Tommy Hilfiger ja Casio G-SHOCK.

Voutilainen x Leijona Försti Diver

Uusi Voutilainen x Leijona Försti Diver

Försti Diver on ensimmäinen sukelluskello, jonka suunnittelussa Voutilainen ja hänen ateljeensa on ollut tiiviisti mukana. Kellon 39 mm leveän ja 12,75 mm paksun hopeanvärisen rungon sisällä on Sellitan SW200-1 automaattikoneisto, jossa on 38 tunnin käyntivara, ranneke on ruostumatonta terästä, ja kellotaulua suojaa naarmuuntumaton safiirilasi.

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.