Suunto Race – uudet värit

Suunto Race -valikoima kasvaa uusilla värityksillä – tervetuloa Suunto Race Amethyst, Midnight ja Birch! Uudet värit tuovat toivottua monipuolisuutta Suunto Race -valikoimaan. Vaikka musta ja yleisesti tummat värit ovat suosittuja urheilukelloja valitessa, yhä useampi valitsee värikkään rannekkeen tuomaan motivaatiota urheilusuoritukseen.

Polar Vantage V3

Uutisia kellomaailmasta! Polarin tuoreinta lisäystä Vantage-mallistoon on odotettu. Nyt huippu-urheilijoiden unelma on vihdoin täällä, nimittäin Polar Vantage V3 Premium on julkaistu! Uusi Polar Vantage V3 -urheilukello on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi jokaisella elämäsi osa-alueella. Tutustu uusiin malleihin blogissamme!

Rannekkeen vaihto

Haluatko uudista kellosi ilmettä nopeasti ja helposti? Mahtavaa! Vaihtamalla ranneketta säännöllisesti pidennät sen käyttöikää, saat päivitystä kellon ulkonäköön ja huolehdit samalla myös kellosi hygieniasta. Pidä ranneke siistinä ja puhtaana ja hyödynnä samalla mahdollisuuspäivittää kellosi ilme. Ota vinkkimme talteen rannekkeenvaihto oppaastamme!

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger on vuosien saatossa muodostunut varmaksi valinnaksi halutessasi luotettavaa ja tyylikästä rannekelloa vuosiksi eteenpäin. Oikean kellon valitessa se toimii miehillä ja naisilla näyttävänä asusteena ja se kruunaa asusi. Hilfigerin päivittyneestä laajasta valikoimasta löytyy rannekello elämän jokaiseen tilanteeseen olipa tyylisi klassisen tyylikkäs tai rennolle rempseä.

Upeat Lykka-korut

Lisää loistoa arkeen ja juhlaan! Lykka-brändin valikoima on täynnä tyylikkäitä ja hienostuneita pohjoismaista designia henkiviä koruja, jotka ovat nopeasti löytäneet paikkansa monen tyylitietoisen korulippaasta. Merkin valikoimasta löytyy laaja kattaus varsin järkevästi hinnoiteltuja ja laadukkaita koruja niin arkeen kuin juhlaankin.

Polar Ignite 3 Titanium

Polar Ignite -mallisto on lanseerauksestaan asti ollut erittäin suosittu, sen pitäessä sisällään kilpailukykyiset ominaisuudet tyylikkäässä ja huokeasti hinnoitellussa paketissa.

Ignite 3 Titanium on Polarin viimeisin versio heidän suositusta mallista ja se jatkaakin siitä mihin edeltäjänsä jäi. Korkearesoluutioinen näyttö, huikea akunkesto, kaiverrettu titaaninen kehys ja moderni nahkaranneke tekee tästä kellosta täydellisen kumppanin aktiiviseen arkeen!

Garmin Fenix 7 Pro ja Epix 2 Pro

Kehitys ei pysähdy koskaan, ja se pätee myös urheilukelloihin. Garmin lanseerasi kesällä 2023 päiviteyt mallit huippuluokan urheilukelloista. Fenix 7 Pro ja Epix Gen 2 Pro ovat täynnä toimintoja, jotka on suunniteltu parantamaan harjoittelua, edistämään hyvinvointia ja tekemään jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Päiviteyt mallit vie älykellojen ja urheilukellojen suorituskyvyn uusiin korkeuksiin. Tutustu uusiin malleihin blogissamme!

Suunto Vertical

Kultaista keskitietä vai todellista seikkailua? Valinta on sinun, mutta Suunto Vertical tarjoaa kaiken, mitä uskaliaimmatkin tutkimusmatkailijat tarvitsevat. Tämän kellon markkinoiden paras akunkesto ja tarkkuus tekevät siitä täydellisen kumppanin korkeimpien huippujen valloittamiseen ja haastavien maastojen tutkimiseen. Näin voit keskittyä nauttimaan seikkailustasi ja luottaa siihen, että kello pitää sinut turvassa ja kartalla.

Citizen Tsuyosa

Citizenin uusi mallisto Tsuyosa on niittänyt ihailua ympäri maailmaa julkaisustaan lähtien. Tämä mallisto pitää sisällään valloittavan valikoiman mitä ihastuttavampia värityksiä varsin järkevän kokoisessa teräsrungossa, joten se sopii loistavasti moneen eri kokoiseen ranteeseen. Kellon viimeistely on luotettavaa Citizeniä eli varsin erinomaista ja kellon tyylikästä automaattikoneistoa pääsee käyttäjä ihastelemaan kellon lasisen takakannen kautta.