Suunto 3 Fitness

Suunto 3 Fitness -kello on kohtuuhintainen ja tyylikäs urheilukumppani, joka motivoi sinua liikkumaan päivästä toiseen määrätietoisesti kohti omia tavoitteitasi. Suunto haluaa inspiroida kaikkia aktiivisempaan elämäntapaan uudella fitnesskellollaan. Olipa kuntotasosi mikä tahansa, omakohtaisesti suunnitellut kunto-ohjelmat ja tarkka aktiivisuuden seuranta johtavat sinut vääjäämättömästi kohti terveellisempää elämää. Muotoilunsa ja ulkonäönsä vuoksi se sopii täydellisesti käytettäväksi ympäri vuorokauden - olitpa sitten lenkkipolulla tai toimistossa.

Mullista harjoittelusi Suunnon uudella Suunto 3 Fitness -kellolla

Kuntoilu saattaa monesti tuntua hieman ahdistavalta, kun harjoitusohjelma painaa päälle ja kiireiden vuoksi treenejä jää väliin. Mihin väliin nämä kuntoilut nyt sitten laittaisi, kun huomennakin pitäisi jo taas urheilla? Suunnon uusi Suunto 3 Fitness -urheilukello on täydellinen ratkaisu. Suunnon fitnesskellon älykäs omaan kuntotasoosi perustuva harjoitteluohjelma mukautuu omaan harjoittelurytmiisi. Kello ottaa huomioon oman kuntotasosi sekä harjoitushistoriasi ja luo niiden avulla harjoitteluohjelman seuraavan viikon ajaksi. Jos kuitenkin urheiluhulluus on ottanut sinusta yliotteen ja innostut liikkumaan enemmän kuin kuntoiluohjelmasi on sinulle suunnitellut tai vaihtoehtoisesti kiireiden vuoksi ennalta suunniteltu harjoitus jää väliin, Suunto 3 Fitness sorvaa harjoitusohjelmasi uuteen uskoon. Huippulaadukasta Valencellin rannesykemittausteknologiaa hyödyntävä fitness-rannekello lisäksi vahtii, että kuntoilu tapahtuu oikealla intensiteetillä - näin saat kuntoilusta maksimaalisen hyödyn irti.

Suunto 3 fitnesskellon avulla pysyt ajan tasalla myös päivittäisestä aktiivisuudestasi. Kellosi seuraa askeleittesi määrää ja kalorien kulutustasi läpi vuorokauden, ja laatii sinulle selkeät yhteenvedot niistä. Suunto 3 tarkkailee myös unesi laatua, joten jatkossa tiedät, saatko tarpeeksi paljon laadukasta unta, jotta kykenisit palautumaan riittävän tehokkaasti edellispäivän urheilusuoritukstasi. Suunto 3 Fitness -urheilukellosta löydät sisäänrakennetut urheilutilat esimerkiksi juoksua, pyöräilyä ja kuntosaliharjoittelua varten. Jopa 30 metriin asti vedenkestävänä kello sopii täydellisesti myös uimista varten.

Taattua laatua Suunnolta

Suunto 3 Fitness on kestävä ja tyylikäs kello liikkujille. Suunto 3 fitness-kello on saatavana viidessä eri värivaihtoehdossa: Gold, All Black, Black, Ocean ja Sakura. Värivaihtoehdot ja ulkonäkö ovat klassista Suuntoa. Urbaania fiilistä edustavien Gold ja All Black fitnesskellojen kehykset ja painikkeet ovat valmistettu kultaisesta tai mustasta pinnoitetusta teräksestä. Kolmen muun mallin, Blackin, Oceanin ja Sakuran, kehykset ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Valko- ja mustarannekkeiset kellot ovat klassisen tyylikkäitä, jotka sopivat asuun kuin asuun, kun taas turkoosi Ocean ja vaaleanpunainen Sakura raikastavat väreillään niin urheilu- kuin toimistopukeutumisenkin.

Yhdistä laitteesi Suunto-sovellukseen

Suunto julkaisee keväällä 2018 uuden sovelluksen, jonka avulla pysyt entistäkin tarkemmin ajan tasalla urheilusuorituksistasi ja -tavoitteistasi. Voit myös siirtää älypuhelimeesi tulevat ilmoitukset niin puheluista, tekstiviesteistä kuin kalenterimerkinnöistäkin suoraan ranteeseesi. Uuden sovelluksen tarkemmat yksityiskohdat julkaistaan lähempänä julkaisupäivää.

5 Nimike(ttä)

Pieni hetki