Keskisen Kellon synttärit

Keskisen Kellon 41-vuotissynttäreitä juhlitaan lokakuussa!

Keskisen Kellon 41-vuotis syntymäpäiväkampanja alkaa pian - lokakuu 2023

Syksy on saapunut ja se tarkoittaa yhtä asiaa – Keskisen Kellon vuotuista syntymäpäiväkampanjaa! Tänä vuonna me juhlimme 41-vuotista taivalta kello- ja korumaailmojen huipulla ja haluamme jakaa tämän erityisen hetken kanssanne tarjoamalla kerrassaan uskomattomia etuja ja tarjouksia. Jos on olemassa täydellinen aika päivittää kellokokoelmaasi tai hankkia se unelmiesi koru, se aika on nyt!

Ennenkuulumattomat alennukset ovat vahvasti osana tätä lokakuista kampanjaa. Olemme varanneet teille valikoiman premium-tuotteita, joita myymme nyt ennenkuulumattomilla alennuksilla. Olipa kyseessä sitten sveitsiläinen laatukello, korkealaatuinen rannekoru tai muu asuste, nyt saat sen huomattavasti edullisemmin. Synttärikampanjan aikana löydät sivuiltamme uusia alennuksia lähes päivittäin, joten on syytä pitää silmällä kauppamme sivuja tuona aikana.

Nopea toimitus ja laadukas asiakaspalvelu

Tiedämme, että aika on rahaa. Siksi tarjoamme nopeat 1-2 arkipäivän toimitukset ja 60 päivän palautusoikeuden, jotta voit tehdä ostoksesi huoletta. 41 vuoden kokemuksella tiedämme, että asiakas on kuningas. Meidän asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan sinua joka askeleella, oli kyseessä sitten tuotevalinta tai tilauksen seuranta. Juuri siksi kannattaa pitää silmällä Keskisen Kellon 41-vuotis syntymäpäiväkampanjan sivua. Syksy ei ole koskaan ollut näin kultainen – älä jätä väliin tilaisuuttasi nauttia näistä uskomattomista eduista ja tarjouksista. Tule mukaan juhlimaan kanssamme 41 vuoden taivalta kotimaisena perheyrityksenä!


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.