Polar Ignite 2 Champagne / Gold fitnesskello

 • Muotoilultaan varsin tyylikäs, kevyt sekä ohut
 • Arjessa hyvin riittävä akunkesto
 • Kattava valikoima ominaisuuksia niin arkeen kuin urheiluunkin

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 159.00 €
Normaalihinta: 239.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 159.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 44620

Polar Ignite 2 Champagne / Gold -fitness-kello – Avaimet hyvään oloon

Polar Ignite Champagne / Gold 2-fitness-kello sisältää juuri sinulle sopivat avaimet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kello sisältää ainutlaatuisia ja täysin räätälöityjä työkaluja niin uneen kuin palautumiseenkin liittyen, joiden avulla löydät tasapainon liikkumisen muun elämän välillä, ja säilytät energiatasosi koko päivän ajan aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Polar Ignite 2 sisältää myös älykellojen keskeiset ominaisuudet: edistyksellisen sykkeenseurannan suoraan ranteesta, musiikinhallinnan, GPS:n, sään ja puhelimen älykkäät ilmoitukset suoraan ranteeseen. Pakkaus sisältää Polar Ignite 2 -kellon kermanvärisellä silikonirannekkeella, pikaoppaan ja latauskaapelin.

Polar Ignite Champagne / Gold -fitness-kello hyödyntää Precision Prime™-rannesykemittausta, joka seuraa sykettäsi harjoitellessasi ja nukkuessasi, ja yhdistämällä ja analysoimalla keräämänsä tiedon avulla kello pystyy suosittelemaan sinulle juuri sinulle oikeita tapoja urheilla ja nukkua jotta voisit mahdollisimman hyvin. Esimerkiksi kelloon asennetun Fit Spark™- treeniohjelma tarjoaa sinulle oikean tavan liikkua ja sopivat lajit, ja palautumistyökalujen voit seurata palautumistasi mikäli takana on hieman kiireisempi päivä, ja optimoit liikkumisesi kaiken kiireen keskellä.

Upea, kevyt rakenne ja laadukkaat materiaalit

Polar Ignite 2 Champagne / Gold on suunniteltu sellaiseksi kuin sinä haluat. Kellossa on erittäin kevyt rakenne ja kaunis kullanhohtoinen kehä, joka näyttää kauniilta kaikissa tilanteissa. Ranneke sopii ranteisiin joiden ympärysmitta on välillä 130 - 210 mm. Myös kellon näytön värimaailman on nyt täysin täysin räätälöitävissä verrattuna edelliseen malliin, mikä on mukavaa vaihtelua verrattuna esimerkiksi tavallisiin rannekelloihin. Kellon ilmeen voi vaihtaa, kun mieli tekee jotain uutta. Eikä vain tyylikäs, Polar Ignite 2 Champagne / Gold -fitness-kelloa on myös erittäin helppo käyttää. Kello on varustettu helppokäyttöisellä käyttöliittymällä ja värillisestä kosketusnäytöstä on helppo seurata kellon antamia tietoja. Uusina ominaisuuksina Ignite 2 sisältää älykellojen keskeiset ominaisuudet kuten puhelimen ilmoitukset, musiikinhallinnan ja sään verrattuna aiempaan ignite-malliin, joten pysyt aina ajantasalla riippumatta siitä missä liikut.


Tutustu Polar Ignite 2 -kelloon:


Liikunnan ja levon tasapainolla elämä hallintaan

Riippumatta siitä minkä tasoinen liikkuja olet, on välillä vaikea löytää oikea tasapaino liikkumiseen. Varsinkin uutta lajia opetellessa into saattaa viedä mennessään, josta seuraa mahdollista turhaa kipuilua ja ylimääräistä väsymystä treenipäivää seuraavana päivänä. Polar Ignite 2 Champagne / Gold-fitness-kello on luotu apuvälineeksi, jotta käyttäisit energiasi oikein ja pysyisit vireänä aamusta iltaan. Ennen treenaamisen aloittamista Polar Ignite 2 antaa työkalun oman suorituskyvyn testaamiseen, mikä auttaa tehokkaan harjoittelutavan löytämisessä. Näin vältät ylimääräisen väsymyksen, kehityt valitsemassasi lajissa ja saavutat oikeita tuloksia ilman turhia kremppoja. Kun kello tunnistaa millainen liikkuja olet, sen sisäänrakennettu FitSpark™-treeniopas tarjoaa valmiita treenejä, jotka vastaavat palautumis- ja valmiustasoasi. Kello onkin kätevä työkalu silloin, kun tekee mieli kokeilla uutta lajia eikä tiedä mistä aloittaa, tai jos haluat vaihtelua tavanomaiseen harjoitteluun. Silloin treenioppaasta on helppo löytää juuri itselle sopiva laji. Jos taas on vaikea lähteä liikkeelle, kello myös kertoo miten omaa aktiivisuutta voi parantaa ja on kuin kätevä lenkkikaveri suoraan ranteessa.

Henkilökohtaisen treeniavun lisäksi Polar Ignite 2 sisältää avaimet oikeanlaiseen palautumiseen. Joskus levon ja treenien oikea tasapaino voi olla vaikeaa löytää, ja Training load Pro™ kertoo selkein luvuin, millaista kuormituksesi on, ja näin vältät yli- ja aliharjoittelun, ja pääset tuloksiin.

Lisäksi kelloon asennettu Nightly Recharge™ ‑palautumisenmittaus valvoo untasi, ja kertoo, kuinka hyvin olet palautunut stressistä ja treenistä yön aikana. Tämä auttaa sinua optimoimaan harjoittelusi juuri oman kuntotasosi mukaan ja välttämään ylikunnon. Käytössäsi on myös Polar Flow-sovellus oman hyvinvoinnin ja liikkumisen suunnitteluun ja analysointiin, josta on helppo seurata pidempiaikaisia tuloksia.

Nuku hyvin

On tosiasia, että jos uni ei tule, ei myöskään seuraava päivä ole erityisen tehokas. Polar Ignite 2 Champagne / Gold -fittness-kellon avulla voit helposti analysoida untasi ja palautumistasi edellisen päivän kiireestä. Kello sisältää kaksi eri sovellusta, Nightly Recharge™ ja Sleep plus stages™ joiden avulla voit parantaa untasi sekä saat työkaluja voidaksesi paremmin hieman huonommin nukutun yön jälkeen.

Polarin Nightly Recharge -palautumissovellus seuraa liikkumistasi ja kuormitustasi päivän aikana ja käyttää sellaisia mittareita, kuten unta ja autonomisen hermoston (autonomic nervous system eli ANS) aktiivisuutta palautumisesi mittareina. Sovellus yhdistää molemmista saatavat tiedot, ja vertaa sitä kuluneeseen 28 päivän jaksoon, jotta voit ymmärtää paremmin omaa palautumistasi ja voida paremmin päivän aikana. Nightly Recharge antaa helposti luettavan datan suoraan kelloosi, josta näet kuinka olet palautunut ja nukkunut yösi, ja oletko palautunut tarpeeksi jotta voit treenata uudelleen, tai onko mahdollisesti vapaapäivän aika.

Samalla kun Nightly Recharge seuraa palautumistasi Sleep plus stages-sovellus seuraa automaattisesti unesi määrää ja laatua sekä näyttää, kuinka kauan kukin univaihe kesti. Monet kehon palautumistoiminnoista, kuten lihasten kasvu ja kudosten uusiutuminen, tapahtuvat suurimmaksi osaksi nukkumisen aikana, ja siksi levon saaminen on aivan yhtä tärkeää kuin liikunta tai syöminen. Sleep plus stages-sovelluksen avulla näet kuinka kauan eri univaiheet (kevyt uni, syvä uni ja REM) kestivät, ja sovellus laskee unisykliesi määrän, ja kokoaa uniaikasi ja unen laatusi osatekijät yhdeksi selkeäksi arvoksi nimeltä unitulos, jota on erittäin helppo lukea. Ainoa mitä sinun tulee tehdä, on pitää kello ranteessa myös yön aikana ja kello tekee kaiken muun.

Ominaisuudet:

 • Värillinen kosketusnäyttö,
 • Sykemittaus suoraan ranteesta Polar Precision Prime™ ‑yhdistelmäsensoriteknologian avulla,
 • Kuntotesti,
 • Training Load Pro™-kuormituksen arviointi (osaksi Polar Flow sovelluksessa),
 • Nightly Recharge™-palautumisen seuranta,
 • FitSpark™- päivättäinen treeniopas,
 • Sleep Stages™-unenseuranta,
 • Aktiivisuuden seuranta ja kalorit,
 • Integroitu GPS,
 • UUTTA! Energialähteet,
 • UUTTA! Musiikinhallinta,
 • UUTTA! Puhelimen älykkäät ilmoitukset,
 • UUTTA! Räätälöitävät kellotaulun väriteemat,

Tekniset tiedot:

 • Värillinen kosketusnäyttö,
 • Rungon koko: 43 x 43 x 8,5 mm, kullanvärinen kehys,
 • Vesitiiveys WR30, soveltuu uimiseen (n. 50 m syvyyteen),
 • Paino: 35 g,
 • Samppanjanvärisen silikonirannekkeen leveys 20 mm,
 • UUTTA! Akunkesto 20 tuntia (virransäästötilassa 100 tuntia),
SKU 44620
Brändi Polar
Rungon leveys 43 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Kulta
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 130 - 210 mm
Rannekkeen väri Muut värit
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 90085185