Polar Ignite 2 Black / Pearl urheilukello

 • Muotoilultaan varsin tyylikäs, kevyt sekä ohut
 • Arjessa hyvin riittävä akunkesto
 • Kattava valikoima ominaisuuksia niin arkeen kuin urheiluunkin

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 159.00 €
Normaalihinta: 239.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 159.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 44619

Polar Ignite 2 Black / Pearl -urheilukello – ja pidät huolta itsestäsi

Polar Ignite 2 Black / Pearl-urheilukello on kokonaisvaltainen ja täysin räätälöity hyvinvoinnin ylläpitäjä jonka avulla on helppo säilyttää tasapaino treenaamisen, palautumisen ja levon välillä erittäin tehokkaalla tavalla. Ignite 2 on varustettu suurella määrällä erilaisia työkaluja, jotka varmistavat, että liikut juuri sinulle oikealla tavalla ja säilytät hyvän energiatason koko päivän ajan aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan riippumatta siitä, mitä kohtaat päivän aikana. Täysin räätälöity Fit Spark™- treeniohjelma antaa vinkit ja lajit juuri sinulle sopivaan liikkumiseen, ja kellon unenseurannasta saat ideat parempaan uneen. Kellon palautumistyökalujen voit seurata palautumistasi mikäli takana on hieman kiireisempi päivä, ja optimoit liikkumisesi kaiken kiireen keskellä ja pysyt tavoitteissasi. Polar Ignite 2 sisältää myös älykellojen keskeiset ominaisuudet: edistyksellisen sykkeenseurannan suoraan ranteesta, musiikinhallinnan, GPS:n, sään ja puhelimen älykkäät ilmoitukset suoraan ranteeseen. Pakkaus sisältää Polar Ignite 2 -kellon mustalla silikonirannekkeella, pikaoppaan ja latauskaapelin.

Upea, kevyt rakenne ja laadukkaat materiaalit

Polar Ignite 2 Black / Pearl on suunniteltu sellaiseksi kuin sinä haluat. Kellossa on erittäin kevyt rakenne ja kestävistä, tyylikkäistä materiaaleista on helppo valita omaan tyyliin sopivat värivaihtoehdot. Myös kellon näytön värimaailman on nyt täysin täysin räätälöitävissä verrattuna edelliseen malliin, mikä on mukavaa vaihtelua verrattuna esimerkiksi tavallisiin rannekelloihin. Kellon ilmeen voi vaihtaa, kun mieli tekee jotain uutta. Ranneke on valmistettu slilikonista ja kello painaa vain 35 grammaa. Ranneke sopii ranteisiin joiden ympärysmitta on välillä 130 - 210 mm. Eikä vain tyylikäs, Polar Ignite 2-urheilukelloa on myös erittäin helppo käyttää. Kello on varustettu helppokäyttöisellä käyttöliittymällä ja värillisestä kosketusnäytöstä on helppo seurata kellon antamia tietoja ja nähdä oma edistyminen. Uusina ominaisuuksina Ignite 2 sisältää älykellojen keskeiset ominaisuudet kuten puhelimen ilmoitukset, musiikinhallinnan ja sään verrattuna aiempaan ignite-malliin, joten pysyt aina ajantasalla riippumatta siitä missä liikut.


Katso video ja tutustu Polar Ignite 2 -kelloon:


Liikunnan ja levon tasapainolla elämä hallintaan

Arjen kiireen keskellä voi välillä olla vaikeaa löytää oikea tasapaino liikkumiseen. Varsinkin uutta lajia opetellessa into saattaa viedä mennessään, josta seuraa mahdollisia turhia lihaskiuja ja ylimääräistä väsymystä treenipäivää seuraavana päivänä. Polar Ignite 2-urheilukello on luotu apuvälineeksi, jotta käyttäisit energiasi oikein ja pysyisit vireänä aamusta iltaan. Ennen treenaamisen aloittamista omaa kuntoa on helppo testata Polar Ignite 2 Black / Pearl:n kuntotestin avulla, mikä auttaa tehokkaan harjoittelutavan löytämisessä. Näin vältät ylimääräisen väsymyksen, kehityt valitsemassasi lajissa ja saavutat oikeita tuloksia ilman turhia kremppoja. Kun kello tunnistaa millainen liikkuja olet, sen sisäänrakennettu FitSpark™-treeniopas ryhtyy tarjoamaan sinulle valmiita treenejä, jotka vastaavat omaa henkilökohtaista palautumis- ja valmiustasoasi. FitsSpark onkin kätevä työkalu silloin, kun tekee mieli kokeilla uutta lajia eikä tiedä mistä aloittaa, tai jos haluat vaihtelua tavanomaiseen harjoitteluun. Silloin treenioppaasta on helppo löytää juuri itselle sopiva laji. Jos taas on vaikea lähteä liikkeelle, kello myös kertoo miten omaa aktiivisuutta voi parantaa ja on kuin kätevä lenkkikaveri suoraan ranteessa.

Henkilökohtaisen treeniavun lisäksi Polar Ignite 2 Black / Pearl antaa avaimet oikeanlaiseen palautumiseen. Joskus levon ja harjoittelun oikea tasapaino voi olla vaikeaa löytää, ja Training load Pro™ kertoo selkein luvuin, millaista kuormituksesi on, ja näin vältät yli- ja aliharjoittelun, ja pääset tuloksiin.

Lisäksi kelloon asennettu Nightly Recharge™ ‑palautumisenmittaus valvoo untasi, ja kertoo, kuinka hyvin olet palautunut stressistä ja treenistä yön aikana. Tämä auttaa sinua optimoimaan harjoittelusi juuri oman kuntotasosi mukaan ja välttämään yli- ja alikunnon. Käytössäsi on myös Polar Flow-sovellus oman hyvinvoinnin ja liikkumisen suunnitteluun ja analysointiin, josta on helppo seurata pidempiaikaisia tuloksia esimerkiksi kännykästä tai tietokoneelta.

Avaimet hyvään uneen

On tosiasia, että jos uni ei tule, ei myöskään seuraava päivä ole erityisen tehokas. Polar Ignite 2 Black / Pearl -urheilukello antaa avaimet hyvää uneen, ja sen avulla voit helposti analysoida untasi ja palautumistasi edellisen päivän kiireestä. Kello sisältää kaksi eri sovellusta, Nightly Recharge™ ja Sleep plus stages™ joiden avulla voit parantaa untasi ja hyvinvointiasi, sekä saat työkaluja voidaksesi paremmin hieman huonommin nukutun yön jälkeen.

Polarin Nightly Recharge -palautumissovellus seuraa liikkumistasi ja kuormitustasi päivän aikana ja käyttää sellaisia mittareita, kuten unta ja autonomisen hermoston (autonomic nervous system eli ANS) aktiivisuutta palautumisesi mittareina. Sovellus yhdistää molemmista saatavat tiedot, ja vertaa sitä kuluneeseen 28 päivän jaksoon, jotta voit luottaa, että vinkit sopivat juuri sinulle. Näin voit tehokkaasti ymmärtää paremmin omaa palautumistasi ja voida paremmin päivän aikana. Nightly Recharge antaa helposti luettavan datan suoraan kelloosi, josta näet kuinka olet palautunut ja nukkunut yösi, ja oletko palautunut tarpeeksi jotta voit treenata uudelleen, tai onko mahdollisesti vapaapäivän aika.

Samalla kun Nightly Recharge seuraa palautumistasi Sleep plus stages-sovellus seuraa automaattisesti unesi määrää ja laatua sekä näyttää, kuinka kauan kukin univaihe kesti. Monet kehon palautumistoiminnoista, kuten lihasten kasvu ja kudosten uusiutuminen, tapahtuvat suurimmaksi osaksi nukkumisen aikana, ja siksi levon saaminen on aivan yhtä tärkeää kuin liikunta tai syöminen. Sleep plus stages-sovelluksen avulla näet kuinka kauan eri univaiheet (kevyt uni, syvä uni ja REM) kestivät, ja sovellus laskee unisykliesi määrän, ja kokoaa uniaikasi ja unen laatusi osatekijät yhdeksi selkeäksi arvoksi nimeltä unitulos, jota on erittäin helppo lukea. Ainoa mitä sinun tulee tehdä, on pitää kello ranteessa myös yön aikana ja kello tekee kaiken muun.

Ominaisuudet:

 • Värillinen kosketusnäyttö,
 • Sykemittaus suoraan ranteesta Polar Precision Prime™ ‑yhdistelmäsensoriteknologian avulla,
 • Kuntotesti,
 • Training Load Pro™-kuormituksen arviointi (osaksi Polar Flow sovelluksessa),
 • Nightly Recharge™-palautumisen seuranta,
 • FitSpark™- päivättäinen treeniopas,
 • Sleep Stages™-unenseuranta,
 • Aktiivisuuden seuranta ja kalorit,
 • Integroitu GPS,
 • UUTTA! Energialähteet,
 • UUTTA! Musiikinhallinta,
 • UUTTA! Puhelimen älykkäät ilmoitukset,
 • UUTTA! Räätälöitävät kellotaulun väriteemat,

Tekniset tiedot:

 • Värillinen kosketusnäyttö,
 • Rungon koko: 43 x 43 x 8,5 mm,
 • Vesitiiveys WR30, soveltuu uimiseen (n. 50 m syvyyteen),
 • Paino: 35 g,
 • Helmenharmaan silikonirannekkeen leveys 20 mm,
 • Akunkesto 20 tuntia (UUTTA! virransäästötilassa 100 tuntia),
SKU 44619
Brändi Polar
Rungon leveys 43 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 130 - 210 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 90085182