Apple Watch Ultra

18 tuotetta

Loading...

18 tuotetta

Apple Watch Ultra - kaikkien aikojen järein ja kyvykkäin

Apple on rakentanut ylivertaisen urheilukellon, joka on loppuun asti hiottu. Kellon runko on valmistettu titaanista, joten siinä ovat keveys, lujuus ja korroosionkestävyys täydellisessä tasapainossa. Kuori on muotuiltu uudestaan niin että kuoren korkea reuna ympäröi tasaista safiirilasia suojaten sitä. Apple Watchista tuttua Digital Crownia on suurennettu, jotta sitä on helpompi käyttää käsineet kädessä. Titaanikuori on 49 mm leveyä tehden Apple Watch Ultrasta kaikkien aikojen suurikokoisimman Apple Watchin. Kello on vedenkestävä 100m sakkaa ja se on testattu MIL-STD 810H standarien mukaiseksi. Tämän lisäksi Apple Watch Ultra omaa IP6X-pölytiiviysluokituksen. 49 mm runkoon mahtuu lisäksi isoin ja kirkkain Apple Watchin näyttö tähän mennessä. Näytön kirkkaus on huimat 2000 nitiä, joten suora auringonvalo ei ole mikään ongelma aina päällä olevalle Retina-näytölle. Apple Watch Ultralle suunnitellussa suunnannäyttäjä-kellotaulussa kello muuttuu reaaliajassa kompassiksi, jossa on tilaa jopa kahdeksalle komplikaatiolle. Yön hämärässä voit aktvioida yötilän, jossa kellotaulu muuttuu kirkkaanpunaiseksi. Digital Crownin lisäksi Apple Watch Ultrassa on uusi oranssi Toiminto-painike. Sen avulla pääset nopeasti käyttämään erilaisia toimintoja ja pystyt muokkaamaan painikkeen toimintoja haluamallasi tavalla. Apple Watch Ultra on kuin ranteessa kulkeva työkalu. Se on uskomattoman monipuolinen kokonaisuus pienessä paketissa. Apple Watch Ultra tarjoaa pidempää akunkestoa kuin muut Apple Watchit. Normaalikäytössä akku kestää jopa 36 tuntia ja alhaisen virran tilassa jopa 60 tuntia.

Monipuoliseen urheiluun oikeat työkalut

Apple Watch Ultra on monipuolinen laiten monenlaiseen urheiluun, joten Apple on tuonut kelloon kolme erikoisranneketta tukemaan erilaisia käyttötarkoituksia. Valikoimasta löytyy ranneke niin vaelluslajeihin, kestävyysharjoitteluun kuin vesiurheiluunkin.

Kestävyysurheiluun Apple Watch Ultra on loistava kumppani. Se auttaa sinua uhmaamaan rajojasi. Treeni-appiin tehdyt päivitykset tarjoaavat paremmat kellotaulunäkymät, jotta kaikki tarvitsemasi data on nähtävissä yhdellä silmäyksellä. Toiminto-painiketta voit hyödyntää esimerkiksi merkitsemään juoksuosuuksia tai siirtymään seuraavaan intervalliin. Apple Watch Ultran uusi tarkka kaksitaajuuksinen GPS-järjestelmä tarjoaa tarvitsemasi täsmällisyyden. Trail-ranneke on suunniteltu kevyeksi, ohueksi ja joustavaksi. Se on suunniteltu erityisesti kestävyyslajeja silmällä pitäen.

Apple Watch Ultra on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin, korkeuksiin ja lämpötiloihin. Vaelluslajeihin se on siis korvaamaton apuväline. Kellon kompassi appi on uudelleen suunniteltu ja se tarjoaa uudenlaisia näkymiä ja toimintoja. Toimintopainiketta voit hyödyntää muun muassa reittipisteiden jättämiseen tai reitin jäljittämiseen. Toiminto-painikkeen pitkällä painalluksella saat aktivoitua sireenin, jonka avulla voit herättää huomiota jos eksyt tai loukkaannut seikkailuillasi. Se kuuluu jopa 180 metrin päähän. Kellon ollessa ranteessa sen käyttölämpötila on -20-55 celsiusastetta. Alpine-ranneke on suunniteltu vaelluslajeihin. Se on kevyt ja kestävä ja se on valmistettu kahdesta tekstiilikerroksesta. Rannekkeessa on titaaninen G-koukku, joka on helppo sujauttaa rannekkeen valmiisiin lenkkeihin.

Vesiurheiluun ja sukellukseen Ultra tarjoaa myös tarvittavat ominaisuudet. Se on suunniteltu kestämään kovaa menoa vedessä esimerkiksi vesiskootterilla. Apple Watch Ultrassa on uusi syvyysmittari, joka tarjoaa laita- ja vapaasukelluksessa tarvittavia tietoja jopa 40 metrin syvyyteen saakka. Kello on EN13319-standardin mukainen sukelluslisälaite. Syvyys-appi sopii erinomaisesti snorklaukseen ja vastaviin vedenalaisiin harrastuksiin. Näet kellonajan, sen hetkisen syvyyden, veden lämpötilan, veden alla vietetyn ajan sekä saavuttamasi enimmäissyvyyden. Ocean-ranneke on suunniteltu sukellukseen ja vesiurheiluun. Fluoroelastomeerikumista valettu ranneke on juostava ja kevyt. Sen titaanisolki ja jousitetut titaaniset säätölenkit takaavat napakan istuvuuden. Erillinen jatkoranneke mahdollistaa käytön märkäpuvun päällä.

Ja paljon muuta

Apple Watch Ultra sisältää myös valtavan määrän muita ominaisuuksia. Tässä muutamia:

 • Uusi ruumiinlämmöntunnistus
 • Unen Seuranta
 • EKG (ei lääketieteelliseen käyttöön)
 • Sydänterveyden ilmoitukset
 • Veren happitasot (ei lääketieteelliseen käyttöön)
 • Kolarintunnistus
 • Kaatumisentunnistus
 • Hätätila SOS
 • Voit soittaa ja tekstailla suoraan Apple Watchistasi
 • Musiikin hallinta ja striimasu
 • Kartat
 • Apple Pay
 • Siri
 • App Store

Onko Apple Watch Ultrassa Cellular yhteys?

Kyllä. Kaikki Apple Watch Ultra -mallit ovat varustettu eSIM valmiudella. Tämä tarkoittaa sitä että aktivoimalla elektronisen SIM-kortin operaattoriltasi, pystyt tämän jälkeen käyttämään Apple Watch Ultra-kelloasi ilman puhelinta. Voit esimerkiksi soittaa puheluita, vastaanottaa viestejä, käyttää verkkoa tarvitsevia applikaatioita sekä paljon muuta.

Mitkä Iphone mallit tukevat Apple Watch Ultra -kelloa?

Apple Watch Ultra on yhteensopiva iPhone 8 ja sitä uudempien iPhone puhelinten kanssa, joissa on käyttöjärjestelmänä iOS 16 tai uudempi.

Voiko Apple Watch Ultra -kellon yhdistää Android laitteisiin?

Valitettavasti ei. Apple Watch -älykellot ovat mahdollista yhdistää vain iPhone-puhelimiin.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.