Apple Watch Series 9

28 tuotetta

Apple Watch Series 9 - tervettä kehitystä

Apple Watch Series 9 on nyt kehitetty entistä tehokkaammaksi. Kellon ruumiinlämmöntunnistus tarjoaa erityisesti naisille tarkempia terveystietoja. Edistynyt anturi seuraa ruumiinlämpöäsi nukkuessasi ja auttaa hahmottamaan pitkän aikavälin muutoksia. Kellon Kierron seuranta -appi laatii tietojen avulla takautuvasti arvion ovuloinnin ajankohdasta. Tämä yhdistettynä syketietoihin antaa tarkan käsituksen kuukautiskierrosta. Uutena ominaisuuten myös kolarintunnistus. Apple Watch Series 9 havaitsee mikäli joudut vakavaan auto-onnettomuuteen. Huomatessaan tämän Apple Watch Series 9 ottaa automaattisesti yhteyden hätäkeskukseen ja ilmoittaa päivystäjille sijaintisi. Lisäksi kello ilmoittaa tilanteesta myös ICE-yhteyshenkilöllesi. Tämän mahdollistaa Apple Watchissa oleva kolmen akselin ja laajan mitta-alueen gyroskooppi, korkeiden g-voimien kiihtyvyysanturi, mikrofoni, barometri, GPS sekä edityksellinen anturifuusioalgoritmi, jolle on opetettu yli miljoona tuntia tosielämän onnettomuustilastoja. Katso nyt myös uusi Apple Watch Ultra 2

.

Terveyttä ja elämäntapaa

Yllä kuvailtu ruumiinlämmöntunnistus ominaisuus on edistyksellinen harppaus terveydentilasi seurannassa. Apple Watch Series 9:n Uni-appi seuraa unesi määrää sekä REM-, perus- ja syvän unen osuutta. Kello myös näyttää ajat jolloin olet unen aikana ollut hereillä. Apple Watch 9:n avulla otat myös EKG:n milloin vain (Apple Watch Series 9 pystyy tuottamaan I-kytkennän käyrää vastaavan sydänkäyrän. Apple Watch 9:n EKG mittausta ei ole tarkoitettu lääketieteelliseen käyttöön. EKG-appia ei ole tarkoitettu alle 22-vuotiaiden käytettäväksi). Apple Watchin avulla mittaat myös veresi happitason (Apple Watch 9:n happitason mittausta ei ole tarkoitettu lääketieteelliseen käyttöön).

Apple Watch Series 9:ssa on uusi parannettu Treeni-appi. Apissa on kattava valikoima valittavia lajeja ja edistynyt treeninäkymiä, joista näet yhdellä silmäyksellä entistä enemmän tietoja. Sykealueiden seuranta mahdollistaa treenin kovuuden hahmotuksen nopeasti. Laite laskee harjoittelualueet automaattisesti terveystietojesi perusteella. Voit myös luoda ne itse manuaalisesti. Voit räätälöidä treeniäsi omaan harjoittelutapaasi sopivaksi. Voit seurata ilmoituksia vauhdista, sykkeestä, askeltiheydestä ja tehosta.

Kestävyyttä ja persoonallista tyyliä

Apple Watch Series 9:n on iskunkestävä, pölytiivis IP6X sekä uinninkestävä WR50. Kaikki tämä ei kuitenkaan ole pois tyylistä. Reunasta reunaan ulottuva ja aina päällä oleva Retina-näyttö perustuu innovaatioihin, jotka tekevät näytöstä laadukkaan sekä kestävän. Kirka Retina-näyttö tekee yksityiskohtaisista kellotauluista upean näköisiä ja helppolukuisia. Suurempi näyttö helpottaa napauttamista, kirjoittamista sekä pyyhkäisemistä entisestään. App Storesta ataat tuhansia appeja sekä tyyliisi sopivia kellotauluja. Voit myös luoda omia kellotauluja, joiden komplikaation on räätälöity omien kiinnostustesi mukaan. Vaihdettavilla ja monipuolisilla Apple Watch -rannekkeilla saat myös oman säväyksen tyyliisi. Apple AirTag paikannin auttaa löytämään avaimet ja lompakon jos ne ovat kadoksissa! Tutustu AirTag-valikoimaan ja tee arjestasi helpompaa!