aktiivisuusrannekekollaasi

Paras aktiivisuusranneke - mikä malli sopii sinulle?

Aktiivisuusranneke tuo uutta puhtia arkeen! Nämä pienikokoiset urheilurannekkeet on suunniteltu motivoimaan käyttäjäänsä liikkumaan enemmän. Varsinaisista treenisessioista on helppo pitää lukua, mutta kuinka paljon arkiliikuntaa päivääsi mahtuu? Yksittäin katsasteltuna pikainen kävely lounastauolla, reissu lähikauppaan tai lenkki koiran kanssa ei ehkä tunnu merkittävältä urheilusuoritukselta. Aktiivisuusranneke tuo esille todellisen aktiivisuutesi tason ja saatatkin huomata liikkuvasi päivän aikana odotettua enemmän. Tai vähemmän. Arvailun sijaan voit aktiivisuusrannekkeen ansiosta tarkastella aktiivisuuttasi konkreettisina lukuina ja löytää tätä kautta uutta motivaatiota liikkumiseen.

Vaihtoehtojen määrän ollessa valtatava voi tuntua vaikealta päättä mikä on paras aktiivisuus ranneke juuri omalle ranteelle. Tässä artikkelissa esittelemme suosikkimme kattavasta aktiviisuusrannekevalikoimastamme.Tässä artikkelissa pyrimme löytämään juuri sinulle ja sinun budjetillesi parhaan aktiivisuusrannekkeen. Esittelemme valikoimamme aktiivisuusrannekkeet ja käymme huolellisesti läpi tärkeimmät ominaisuudet ja toiminnot.

Ennen kuin jatkat lukemista haluamme huomauttaa, että tässä artikkelissa käsitellään nimenomaan pelkistetympiä hieman rannerengasta muistuttavia aktiivisuusrannekkeita. Mikäli etsit kelloa runsaammilla toiminnoilla, saatat pitääälykelloartikkelistamme !

Sisällysluettelo:


Polar aktiivisuusranneke - kotimainen suosikki Polar A370!

Polar A370 black ja white

Polar aktiivisuusranneke A370 voisi asiakkaidemme palautteen perusteella ehdottomasti olla paras aktiivisuusranneke. Toki se mikä on paras itselle ei välttämättä sovi toiselle, mutta A370 laadukkaista ominaisuuksista on vaikea olla pitämättä! Tämä aktiivisuusranneke sopii erinomaisesti päivittäiseen aktiivisuudenseurantaan. Pienikokoinen ja tyylikäs Polar A370 in suunniteltu tukemaan sinua todellisen aktiivisuustasosi kartoittamisessa. Pieneen ja kevyeen kelloon mahtuu valtava määrä näppäriä ominaisuuksia!

Polar A370 | tärkeimmät ominaisuudet

 • Yleistä: rannesykemittaus, askelmittari, kulutetut kalorit, unen seuranta
 • Akunkesto: jopa 3 päivää 24/7 aktiivisuudenseurannalla
 • GPS: puhelimen välityksellä
 • Koko:13mm x 27mm näyttö, 23,5 mm leveä ranneke ja 31,7-37,3 g paino riippuen rannekkeen pituudesta
 • Näyttö:80x160 pixelillä varustettu värillinen kosketusnäyttö
 • Ranneke: helposti vaihdettava silikoniranneke, kaksi kokovaihtoehtoa
 • Vedenkestävyys:WR30, sopii uimiseen

Seuraa aktiivisuuttasi 24/7

Polar A370 on tyylikäs aktiivisuusranneke naiselle tai miehelle! Kellosta löytyy 24/7 rannesykemittaus, joka seuraa sykettäsi vuorokauden jokaisena hetkenä. Toiminnon ansiosta kellosi pystyy antamaan sinulle tarkkaa tietoa aktiivisuutesi tasosta. Kellon värinäytöltä on helppo seurata kertyneitä askeleita, kulutettuja kaloreita sekä sykkeesi vaihtelua. Yhdistämällä Polar A370 aktiivisuusrannekkeen älypuhelimeesi saat käyttöösi myös GPS-toiminnon. Puhelimeesi yhdistettynä kellosi pystyy keräämään dataa mm. nopeus-, matka- ja reittitiedoistasi. Mittarin lajivalikoima kattaa yli 100 urheilulajia, jonka ansiosta kellon asetukset on helppo säätää omaan suosikkilajiisi sopivaksi. Aktiivisuusrannekkeen Polar Smart Coachin -toiminto on tukenasi treeneissä ja antaa sinulle ohjeet harjoitteluun.

Polar aktiivisuusranneke unenseurannalla

Sleep Plus -unianalyysi tekee unesi analysoimisesta helppoa! Polar A370 ymmärtää, että riittävä määrä laadukasta unta on hyvinvoinnin edellytys ja antaa sinulle kattavasti tietoa unestasi. Sleep Plus -analyysin avulla pystyt seuraamaan tietoa unesi määrästä, laadusta ja mahdollisista keskeytyksistä. Polar A370 antaa sinulle henikökohtaista palautetta unestasi, jotka voivat auttaa sinua unesi laadun kehittämisessä. Lisäksi voit määritellä toiminnolla itsellesi henkilökohtaisen nukkumisajan ja tallentaa aktiivisuusrannekkeeseen arvosanan unellesi. Unen säännöllinen seuranta voi auttaa sinua parantamaan omia nukkumistottumuksiasi.

Tukenasi kohti parempaa hyvinvointia

Polar A370 pitää huolen siitä, että muistat pitää huolta itsestäsi! Mahdollisia korjausliikkeitä on helpompi tehdä tarvittaessa, kun pystyt seuraamaan aktiviisuuttasi konkreettisten numeroiden välityksellä. Määritä itsellesi aktiivisuustavoite ja anna aktiivisuusrannekkeen ottaa koppi muistuttamisesta. Polar A370 kyllä huomauttaa kun olet istunut paikoillasi liian kauan. Pienikokoisen muotoilun ansiosta tämä aktiivisuusranneke ei ole arjen tiellä. Pelkistetty ranneke on huomaamaton ja sopii myös toimisotasusi pariksi.


Huawei aktiivisuusranneke - Huawei Band 4 Pro tarjoaa tyyliä ja laatua

Huawei Band 4 Pro white, red and pink

Tyylikäs Huawei Band 4 Pro on sisäänrakennetulla GPS-toiminolla varustettu aktiivisuusranneke. Tämä Huawei aktiivisuusranneke on istuu ranteessa mukavasti pehmeän likaa hylkivän silikonirannekkeen ansiosta. Kellon kirkas AMOLED-näyttö takkaa laadukkaan käyttökokemuksen ja innovatiivinen AI-algoritmi takaa entistäkin tarkemman sykkeen seurannan. Huawei Band 4 Pro on vedenkestävä aina 50 metriin asti ja soveltuu hyvin myös uimaharjoitusten seuraamiseen. Tämä monipuolinen aktiivisuusranneke on suunniteltu tukemaan sinua aktiviisemman arjen rakentamisessa.

Huawei Band 4 Pro | tärkeimmät ominaisuudet

 • Yleistä: rannesykemittaus, askelmittari, kulutetut kalorit, unen seuranta
 • Akunkesto: jopa 5 päivää
 • GPS: sisäänrakennettu
 • Koko: 45 mm x 19 mm kellotaulu, 16,5 mm leveä ranneke ja 25 g paino
 • Näyttö: 240 x 120 px värillinen AMOLED kosketusnäyttö
 • Ranneke: likaa hylkivä silikoniranneke, kaksi kokovaihtoehtoa
 • Vedenkestävyys: 50 m asti, sisältää erillisen uimaharjoitustilan

Liikkujan GPS-aktiivisuusranneke

Huawei Band 4 Pro on laadukas aktiivisuusranneke, josta puhuttaessa pitää heti ensimmäisenä nostaa esille sen sisäänrakennettu GPS-toiminto. Sisäänrakkennetun GPS:n ansiosta ranneke pystyy antamaan sinulle tarkasti tietoa esimerkiksi juoksemasi tai pyöräilemäsi lenkin matkasta ja vauhdista ilman puhelimesi apua. Huawei Band 4 Pro sisältää monipuolisesti erilaisia toimintoja hyvinvointisi seurantaan ja kykenee mm. pitämään sinut ajan tasalla kalorienkulutuksesta, palautumisesta ja hapenottokyvystä. Valittavanasi on 11 erilaista harjoitustilaa, joiden ansiosta treenit saa helposti pidettyä monipuolisina.

Uimarin valinta

Tämä aktiivisuusranneke soveltuu myös erinomaisesti uimarin treeneihin! Huawei Band 4 Pro on vedenkestävä 50 metriin asti ja sisältää erillisen uimaharjoitustilan. Voit käyttää ranneketta mm. vetojen ja käänösten määrän, nopeuden, matkan ja uintitehokkuuden (SWOLF) seuraamiseen. Pienikokoisen ja kevyen rakenteensa puolesta tämä ranneke ei hidasta vauhtiasi edes vedessä.

Älykäs aktiivisuusranneke

Huawei Band 4 Pro ei ole tukenasi vain aktiivisuuden ja unen seurannassa. Tähän aktiivisuusrannekkeeseen mahtuu myös arkea helpottavia älyominaisuuksia! Rannekkeessa on mm. Soittajan tunnistus ja voit vaimentaa tai hylätä kesken treeniesi tulevat soitot suoraan rannekkeeltasi. Kirkkaalta AMOLED-kosketusnäytöltä on mukava seurata saapuneiden viestien esikatselut ja puhelimen paikannus -toiminto auttaa sinua kun puhelimesi on hukassa.


Kuura aktiivisuusranneke - Kuura A3 edullinen mutta tehokas

Kuura A3 aktiivisuusranneke

Haussa edullinen ja helppokäyttöinen aktiivisuusranneke kaikilla perustoiminnoilla? Siinä tapauksessa Kuura A3 aktiivisuusranneke saattaa olla sopiva valinta juuri sinulle! Kuura A3 kannustaa käyttäjäänsä kohti liikunnallisempaa arkea ja sisältää kaikki perustoiminnot mitä vaan aktiivisuusrannekkeelta voit toivoa. Tällä mallilla onnistuu niin aktiivisuuden kuin unenkin seuranta.

Kuura A3 | tärkeimmät ominaisuudet

 • Yleistä: rannesykemittaus, askelmittari, kulutetut kalorit, unen seuranta, Spotify-tuki ja musiikin hallinta
 • Akunkesto: jopa 7-10 päivää
 • GPS: puhelimen välityksellä
 • Näyttö: 80 x 160 px värillinen kosketusnäyttö
 • Ranneke: kevyt polyretaaniranneke
 • Vedenkestävyys: 30 m asti. Roisketiivis, ei sovellu uimiseen

Yksinkertainen ja helppokäyttöinen

Näppärän kokoinen Kuura A3 on täydellinen valinta henkilölle, joka haluaa saada aktiivisuusrannekkeen perustoiminnot helppokäyttöisessä ja edullisessa paketissa. Malli tarjoaa etenkin hintaansa nähden varsin kattavat toiminnot hyvinvointisi tueksi. Kello pitää silmällä päivän askeleet, joita on helppo seurata kirkkaalta kosketusnäytöltä. Sisäänrakennetun sykemittarin avulla voit nopeasti tarkistaa sykkeesi reaaliajassa. Kello kerää dataa sykkeestäsi päivän aikana, jotta voit tarkastella sykelukemiasi myös päivittäisellä tasolla. Myös unidata on helppo ottaa haltuun kellon tarjoamalla unenseurannalla. Seuraamalla unesi määrää tiedät mikäli nukkumistottumuksesi ovat parannuksen tarpeessa.

Ei vain tukenasi liikunnassa

Tämä aktiivisuusranneke on tukenasi myös muulloin kuin liikkuessasi. Rannekkeesta löytyy mm. näppärä kameratoiminto, jonka avulla voit ohjata kellosi näytöltä puhelimesi kameraa ottamaan kuvan. Voit myös käyttää ranneketta puhelimesi musiikinsoittimen hallintaan. Rannekkeen näytöltä on helppo siirtyä seuraavaan kappaleeseen, kun kappale ei sovi lenkkisi tahtiin. Kuura A3 -aktiivisuusrannekkeen näytöltä pystyt myös näppärästi seuraamaan puhelimesi ilmoituksia!


Lue myös nämä

Tämän artikkelin lisäksi olemme myös kirjoittaneet kattavat oppaat valikoimamme urheilukelloista ja fitnesskelloista! Kaikki blogimme urheilukelloartikkelit löydät TÄÄLTÄ.