Polar Ignite Pink and White

Sisällysluettelo


Miksi tarvitsen fitnesskellon?

Fitnesskello tuo tukea, motivaatiota, tavoitteellisuutta ja uutta intoa treeneihisi. Kello tekee toiminnoillaan treenidatan keräämisestä ja analysoinnista helppoa, auttaen sinua pysymään helposti kärryillä hyvinvointisi tilasta. Fitnesskellon perusominaisuuksiin kuuluuvat urheilutoiminnot, kuten aktiivisuutesi seuranta, mutta useimmiten kello myös esim. analysoi unta ja lepoa antaen kokonaisvaltaisemman käsityksen voinnistasi. Perusominaisuuksien lisäksi kellosta saattaa löytyä arkea helpottavia lisätoimintoja. Mitä jos rannekellosi kävisi myös maksuvälineenä kaupassa, soittaisi sinulle lempimusiikkiasi lenkillä ja auttaisi sinua stressinhallinnassa helpoilla hengitysharjoituksilla?

Itselleen sopivan digitaalisen treenikaverin löytäminen voi tuntua haastavalta tarjonnan ollessa tänä päivänä niin laaja. Olemme koonneet tälle sivulle esittelyt valikoimamme suosituimmista fitnesskello-malleista, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo kartoittaa vaihtoehtosi. Jatka lukemista, ja löydä juuri sinulle optimaalisin fitnesskello.


Alle 200€ | Polar Unite

Kesällä 2020 julkaistu Polar Unite tuo urheilukellovalikoimaan odotetun lisäyksen. Unite on tyylikäs budjettivaihtoehto, joka tarjoaa kaikki fitneskellon perustoiminnot mitä vaan voit tarvita. Polar Precision Prime rannesykemittaus, tarkka unenseuranta ja älykkäät Fitspark-treeniohjelmat löytyvät kukin tästä mallista. Edullisemman hinnan selittää pois jätetty GPS. Tämä ei sinänsä ole ongelma, sillä kellon voi yhdistää puhelimesn GPS:ään. Puuttuva GPS tarkoittaa samalla myös pidempää akunkestoa. Siinä missä Polar Igniten tulee ladata n. 17 treenitunnin jälkeen jaksaa Polar Unite treenitilassa jopa 50h putkeen. Mikäli etsit helppokäyttöistä, mutta monipuolista urheilukelloa edulliseen hintaan on Polar Unite oikein varteenotettava vaihtoehto.

Polar Unite Pink

Polar Unite on helppo muokata oman tyylin mukaan. Helposti vaihdettava ranneke ja laaja vaihtorannekevalikoima antavat sinun muuttaa tyyliä vaikka päivittäin jos siltä tuntuu. Nyt voit myös vaikuttaa kellotaulusi värimaailmaan. Valitse suosikkisi Polarin uusista digitaalisista väriteemoista! Kellon ultra-kevyt muotoilu tuo käyttömukavuutta ja pitää huolen siitä, että jaksat pitää kelloa ranteessa päivästä toiseen.

Tärkeimmät toiminnot:
 • Edistyksellinen rannesykemittari ja 24/7 aktiivisuuden seuranta
 • GPS puhelimen välityksellä
 • Runsaat toiminnot unen, stressin ja palautumisen seurantaan
 • Intuitiivinen värillinen kosketusnäyttö
 • Serene-hengitysharjoitukset
 • Mukautuva Fitspark-treeniopas
 • Soveltuu uimiseen


200€ - 250€ | Polar Ignite

Tyylikäs Polar Ignite on ollut yksi vuoden 2019 suosituimmista ja odotetuimmista fitnesskello uutuuksista. Tämä siro kello on pakattu täyteen innovatiivisia toimintoja, jotka auttavat käyttäjäänsä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan. Kello pitää tarkasti silmällä aktiivisuutta, unta ja palautumista. Treeneihin saat lisätehoa kellon FitSpark™ -toiminnolla, jolla saat käyttöösi tasosi ja tarpeidesi mukaan räätälöidyn treeniohjelman. Ignite pitää kehosi hyvinvoinnin lisäksi myös huolta mielestäsi. Kokeile kellon Serene™ -toiminnon helppoja hengitysharjoituksia, ja löydä uudenlainen fokus hektisen arjen keskellä.

Polar Ignite Pink

Polar Ignitestä löytyy sisäänrakennettu GPS ja GLONASS, joilla kello kerää esimerkiksi näppärästi tiedot lenkkisi pituudesta ja suorituksesi nopeudesta. Kellon kirkas kosketusnäyttö tarjoaa käyttäjälleen sulavan ja intuitiivisen käyttökokemuksen. Igniten laadukkaassa rannesykemittauksessa hyödynnetään Polarin kehuttua Precision Prime™ -teknologiaa, joka on tuttu brändin suosituista Vantage V ja Vantage M -kelloista. Polar Ignite on saatavilla viidessä raikkaassa värissä. Tutustu malleihin ja valitse oma suosikkisi!

Asiakkaidemme mielestä:

‘’*****Parempi kuin osasin odottaa. Erittäin kevyt. Helppokäyttöinen, vaatii kuitenkin pientä opettelua. Sykettä mitattaessa kelloa tulee käyttää ylempänä ranteessa, johon ollut tottunut tavallisten rannekellojen kanssa. Unimittaukseen olen ollut erityisen tyytyväinen!’’

‘’*****Olen erittäin tyytyväinen Polar Ignite -fitnesskelloon. Harjoitteluvaihtoehdot ovat todella monipuolisia ja käyttö on helppoa. Kello on myös sirompi ja tyylikkäämpi kuin mikään toinen malli, ja sopii siksi erityisen hyvin esimerkiksi kapeaan ranteeseen ja mahtuu pitkähihaisen paidan alle ilman ongelmaa.’’

Tärkeimmät toiminnot:
 • Sisäänrakennettu rannesykemittari, 24/7 aktiivisuuden seuranta
 • Sisäänrakennettu GPS ja GLONASS
 • Kattavat toiminnot unen, stressin ja palautumisen seurantaan
 • Intuitiivinen kosketusnäyttö
 • Serene-hengitysharjoitukset
 • Mukautuva treeniopas
 • Puhelut, tekstiviestit ja ilmoitukset kellon näytölle
 • Vedenkestävä

Polar Ignite on laadukas fitnesskello kaikilla perustoiminnoilla ja sisäänrakennetulla GPS:llä. Lisätoiminnot kuten maksuominaisuus ja musiikin toisto puuttuvat, mutta löydät kellosta kaiken mitä tarvitset aktiivisen arjen ja treeniesi tueksi. Polar Ignite on edullinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto, jonka sisäänrakennettu GPS ja kirkas kosketusnäyttö tuovat käyttökokemukseen sitä pientä extraa.


200€ - +500€ | Garmin Vivomove

Garminin supertyylikäs Vivomove on fitnesskello, jonka analogista kelloa muistuttava muotoilu on hiottu loppuun asti. Tämä suosittu kellosarja on etenkin tyylitaitureiden mieleen. Vivomove-mallisto koostuu useammasta mallista, tarjoten vaihtoehtoja moneen makuun ja budjettiin. Vivomove Luxe Milanese -kello on täydellinen valinta henkilölle, joka arvostaa ylellisyyttä ja klassista muotoilua. Näissä kelloissa käytetään premium-luokan materiaaleja, kuten 18k kultaa, eikä kellon klassisen tyylikkäästä ulkokuoresta ikinä arvaisi että kyseessä on huipputehokas hybridiälykello. Nappivalinta esimerkiksi toimistolle!

Garmin Vivomove

Garmin Vivomove

Vivomove-kellot on suunniteltu tukemaan sinua aktiivisessa arjessasi. Seuraa aktiivisuuttasi kellon näppärällä rannesykemittarilla, ja pidä lukua päivän askelsaldostasi. Kellosta löytyy myös edistynyt unen seuranta, sekä toimintoja joilla voit pitää huolta stressitasoistasi. Uusimmat Vivomove 3 -mallit sisältävät uusista Venu- ja Vivoactive 4 -kelloistakin tutut päivitetyt hyvinvointia tukevat toiminnot kuten Body Battery -energiatasoseurannan, Pulse Ox -happisaturaatioseurannan ja nesteytyksen seurannan. Luxe-malleista löydät myös arkeasi helpottavan Garmin Pay -lähimaksuominaisuuden (Mastercard ja Visa) ja toiminnon jolla voit ohjata soittolistojasi kellolla, kun kuuntelet musiikkia puhelimeltasi. Ylellinen Luxe -malli on varustettu kirkkaalla AMOLED kosketusnäytöllä.

Tärkeimmät toiminnot:
 • Kattavat älytoiminnot treenien ja kiireisen arjen tueksi
 • Luxe Milanese -kellojen laadukkaat materiaalit kuten 18k kulta
 • Analogi-kelloa muistuttava tyylikäs muotoilu
 • Laaja mallivalikoima - löydä helposti tyyliisi ja budjettiisi sopiva kello

Tämä on täydellinen kello tyylitaiturille! Ylellisyyttä ja A-luokan tyyliä arvostavalle suosittelemme loppuun asti hiottua Luxe Milanese -mallistoa.


250€ - 300€ | Vivoactive

Garminin Vivoactive-kello on aina ollut muotoilunsa puolesta edelläkävijä fitnesskellojen kategoriassa. Tämä kaunis kello on helppo yhdistää niin toimistoasun, kuin treenivaatteidenkin pariksi. Myöskään uusi Vivoactive 4 ei suinkaan ole kaunis ainoastaan päältä päin. Tämä on monipuolinen ja laadukas fitnesskello, joka tukee hyvinvointiasi ja tuo apua kiireiseen arkeen. Klassisten fitnesskello-ominaisuuksien lisäksi, tällä kellolla voi mm. maksaa ostokset Garmin Pay-lähimaksuominaisuudella ja kuunnella musiikkia suoratoistopalvelusta (Spotify, Amazon, Music- tai Deezer). Sinun tarvitsee vain yhdistää kello langattomiin Bluetooth-kuulokkeisiin! Pienikokoinen kello tuntuu mukavalta käytössä ja kaunis värivalikoima tarjoaa valinnanvaraa.


Kokeile Garminin uusia animoituja harjoituksia. Tämä innovatiivinen toiminto opastaa harjoitteluasi helpoilla videoilla, joita voit seurata suoraan kellosi kirkkaalta kosketusnäytöltä. Bodybattery- ja Pulse-OX -toiminnoilla sinun on helppo seurata energiatasojasi sekä esim. veren happipitoisuutta. Vivoactive 4 seuraa myös hengitysrytmiäsi, sekä nesteytystä. Sisäänrakennetut GPS, GLONASS ja Galileo pitävät huolen siitä, että pysyt pidemmilläkin lenkeillä kartalla. Tutustu myös Garmin IQ-kauppaan, josta löydät monipuolisen kattauksen lisäsovelluksia. Näillä voit räätälöidä kellosi sisällö juuri sinulle sopivaksi. Vivoactive 4 antaa kattavan kuvan siitä, mitä hyvinvoinnillesi kulloinkin kuuluu. Toimintojen monipuolisuuden ansiosta kello on täydellinen valinta henkilölle, joka haluaa sukeltaa pintaa vieläkin hieman syvemmälle.

Asiakkaidemme mielestä:

‘’*****Kello on kyllä vastannut odotuksia. Miellyttävä ranteessa jopa nukkuessa. GPS todella tarkka. Unen seuranta, syke, stressi...todella hyvää dataa ja helposti. Garminin puhelimen appi on tosi hyvä ja selkeä ja kello päivittää tiedot appiin sujuvasti.’’

‘’*****Hyvä laite erityisesti aktiivisuuden seurantaan. Iso plussa valmiista harjoitusohjelmista.’’

Tärkeimmät toiminnot:
 • Sisäänrakennettu rannesykemittari, 24/7 hyvinvoinnin seuranta
 • Animoidut harjoitukset suoraan kellon näytöltä
 • Sisäänrakennettu GPS, GLONASS ja Galileo
 • Innovatiiviset toiminnot unen, stressin ja palautumisen seurantaan
 • Musiikin lataus ja toisto suoratoistopalvelusta (Spotify, Amazon Music, Deezer)
 • Kosketusnäyttö
 • Turvallisuus ja seurantatoiminnot
 • Garmin Pay -lähimaksu (Mastercard ja Visa)
 • Älykkäät ilmoitukset
 • Vedenkestävä

Vivoactive on fitnesskello, joka auttaa sinua pitämään huolta hyvinvoinnistasi. Hieman kalliimman hinnan vastineeksi, löydät tästä kellosta hienon paketin innovatiivisia lisätoimintoja. Kello tuo uudenlaista helppoutta kiireiseen arkeen älytoiminnoillaan kuten näppärällä Garmin Pay -lähimaksuominaisuudella.


300€ + |Garmin Venu

Garminin uusi Venu tarjoaa pienessä ja kauniissa paketissa kaiken, mitä fitnesskellolta vaan saattaa toivoa. Kellon suuri kirkas AMOLED kosketusnäyttö, tekee tästä kellosta ainutlaatuisen. Tämän kellon värikkäältä näytöltä on ilo esimerkiksi seurata Garminin tarjoamia uusia animoituja treenivideoita, jotka esittelimme Vivoactive 4S kellon yhteydessä. Kirkkaan näytön saa halutessa pysymään aina päällä. Tämä toiminto on löytynyt myös aiemmista Garminin kelloista, mutta näin kirkkaalle ja korkeatasoiselle näytölle toiminto on jotain uutta.


Venu tarjoaa sinulle täyden paketin toimintoja, joilla saat uutta tuntumaa hyvinvointisi ylläpitoon. Kellosta löytyvät toiminnot tukevat aktiivisuuttasi, unohtamatta riittävän levon ja laadukkaan unen tärkeyttä. Löydät Venusta samat toiminnot kuin Garminin Vivoactive 4 -kelloista. Suurin ero näiden kahden kellon välillä onkin niiden muotoilu, sekä Venun erityisen laadukas AMOLED-näyttö. Venu on täydellinen valinta hänelle, joka haluaa pitää huolta hyvinvoinnistaan, arvostaen samalla monipuolisten lisätoimintojen arkeen tuomaa luksusta.

Asiakkaidemme mielestä:
‘’*****..Eilen tuli kokeiltu allasuinnissa kelloa. Huikeeta. Enää ei tarvii kilometrin uinnissa laskea päässä kierroksia. Päin vastoin, kello innosti uimaan 1350m. Kyllä tuntui uinnin jälkeen kropassa, että on tehnyt jotain. Eli tää on kaiken lisäksi mahtava PT.’’
‘’*****Kaunis, sopivan kokoinen, helppo käyttää ja akku kestää hyvin peruskäytössä.’’

Tärkeimmät toiminnot:
 • Kuin Vivoactive 4, mutta ultra-laadukkaalla kirkkaalla AMOLED kosketusnäytöllä

Garmin Venun ylellinen kirkas AMOLED-kosketusnäyttö tuo fitnesskelloon uuden sukupolven käyttömukavuutta!


Yhteenveto:

Fitnesskello-ostoksilla kannatta ensin kartoittaa omat toiveet ja tarpeet. Haluatko mahdollisimman helppokäyttöisen ja edullisen peruskellon? Vai haaveiletko sittenkin ylellisemmistä materiaaleista ja markkinoiden innovatiivisimmista älytoiminnoista? Skaala kellojen hintojen ja toimintojen suhteen on laaja, ja uskomme että valikoimastamme löytyy kello joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Kokosimme alle vielä tiivistelmän oppaan kelloista. Vierailemalla kellojen tuotesivuilla, löydät laajemmin tietoa kustakin mallista!

 • Yhdistettävä puhelimen GPS:ään: Unite ja Vivomove
 • Sisäänrakennettu GPS: Polar Ignite, Vivoactive 4 ja Venu
 • Kosketusnäyttö: Unite, Polar Ignite, Vivoactive 4, Venu, Vivomove 3 ja Vivomove Luxe Milanese
 • Lähimaksu: Vivoactive 4, Venu ja Vivomove Luxe Milanese
 • Musiikin toisto suoraan kellostasi Bluetooth-kuulokkeilla: Vivoactive 4 ja Venu