Oppaat

 1. Löydä rippiristi pojalle tai tytölle - Esittelyssä 16 suosittua mallia

  Löydä rippiristi pojalle tai tytölle - Esittelyssä 16 suosittua mallia

  Mikä sopisi paremmin rippilahjaksi kuin ajaton ja klassinen rippiristi? Rippiristi on perinteinen rippilahja, jonka jokainen konfirmoitu käytännössä saa. Yleensä kummi antaa lahjaksi rippiristin. Sekaannuksien välttämiseksi suosittelemmekin sopimaan yhteisesti ennen lahjan hankintaa, kuka tulee olemaan vastuussa ristin hankinnasta. Pelkän rippilahjan lisäksi ristillä tulee olemaan nuorelle kokoaan suurempi merkitys. Toisille se on uskon fyysinen symboli, toisille taas rakas koru ja asuste, joka vie muistot nuoruuden tärkeään merkkipäivään. Sen merkittävyyden vuoksi rippiristien hankintaan kannattaakin panostaa ja harkita kunnolla, minkälaisesta rippirististä nuori pitäisi.

  Lue lisää »
 2. Äitienpäivä 2023 | Lahjaopas

  Äitienpäivä lahjaopas

  Tähän artikkeliin olemme koonneet kattavan lahjaoppaan, jossa keskitytään koruihin ja kelloihin, jotta voit löytää täydellisen lahjan elämäsi erityiselle naiselle.

  Lue lisää »
 3. Ystävänpäivän lahjaideat miehelle!

  Lahjaideat miehille

  Hyvä ystävänpäivälahja on tarpeellinen, tyylikäs, järkevän hintainen ja yllättävä. Me Keskisen Kellolla kolusimme valikoimaamme läpi ja löydettiin viisi hyvää lahjaideaa, jotka sopisivat loistavasti näihin kriteereihin!

  Lue lisää »
 4. Joululahjat 2022 – 4 lahjaideaa miehelle

  Joululahjaideoita

  Lahjan osto on aina yhtä hankalaa mutta me koitetaan tehdä siitä edes vähän helpompaa. Tutustu näihin muutamiin meidän valitsemiin tuotteisiin ja katso josko niistä löytyis just sopiva lahja teidän kuusen alle!

  Lue lisää »
 5. Joululahjat 2022 – 4 lahjaideaa naiselle

  Joululahjaideat naiselle

  Etsitkö sitä täydellistä joululahjaa naiselle? Kävimme läpi koko kattavan valikoimamme, ja poimimme sieltä suosikkimme tähän joululahjaoppaaseen. Oppaasta löydät trendikkäimmät naisten kellot ja korut, joista voit löytää sopivan lahjan sinulle tärkeälle ihmiselle.

  Lue lisää »
 6. Miten vaihtaa kellon ranneke |Uutta ilmettä kellolle minuuteissa

  Kello ja rannekkeenvaihtotyökalu ranneke kasan päällä.

  Rannekkeella on suuri vaikutus kellon yleisilmeeseen ja sen vaihto muuttaakin kellon olemusta kertaheitolla. Rannekkeen vaihto on helppo ja nopea toimenpide, jolla iäkkäämpikin kello saa uutta puhtia kummasti.

  Lue lisää »
 7. Polar Grit X-kelloon uusia ominaisuuksia — katso ohjeet

  Polar Grit X sports watch on wrist

  Polar Grit X -urheilukellon uusi päivitys tuo monta uutta ominaisuutta kellon uusille ja nykyisille käyttäjille. Tutustu uusiin ominaisuuksiin ja katso helpot ohjeet kellon päivitykselle.

  Lue lisää »
 8. Joululahjat 2020 - kauneimmat korulahjat

  korukollaasi

  Kaipaatko sinäkin joululahja ideoita? Joulu lähestyy hiljalleen ja on aika hankkia joululahjat pukin konttiin. Koru on lahjojen klassikko joka ilahduttaa myös aattona! Kävimme huolellisesti läpi koko kattavan koruvalikoimamme, ja poimimme sieltä suosikkimme kattavaksi joululahjaoppaaksi.

  Koru on sopiva joululahja tyttöystävälle, vaimolle, äidille tai ystävälle. Korun ei tarvitse olla kallis, ollakseen laadukas. Tutustu alta valikoimamme edullisiin hopea ja teräskoruihin, joiden hinta on alle 20€. Valikoimastamme löydät myös runsaasti alle 100€ koruja ja olemme pitäneet huolen siitä että myös arvokkaammat korut ovat edustettuna. Useimmista koruista on saatavilla useampia värivariaatioita, jotka löydät helposti vierailemalla korun tuotesivulla.

  Keskisen Kellolta löydät sopivan korun etsitpä sitten edullista joululahjaa tai jotain hieman arvokkaampaa. Kenties olet yksi heistä joil

  Lue lisää »
 9. Apple Watch 6 vs Apple Watch SE

  Apple julkaisi hiljattain uusia Apple Watch -malleja! Tässä artikkelissa perehdymme tarkemmin syksyllä 2020 julkaistuihin Apple Watch Series 6 ja Apple Watch SE -kellojen välisiin eroihin. Mikä Applen älykello on paras valinta sinulle? Lue artikkeli niin tiedät!

  Lue lisää »
 10. Älykello vertailu - löydä sinulle paras älykello

  smart watches on a white background

  Emme ehkä pysty kertomaan mikä on paras älykello juuri sinulle, mutta laadimme avuksesi tämän artikkelin jossa esittelemme tämän hetken kiinnostavimmat älykellomallit. Tutustu valikoimamme edustamiin kärkibrändeihin, ja löydä älykello joka sopii parhaiten omaan elämäntyyliisi. Opi kaikki Samsung Galaxy Watch4, Apple Watch 7 ja Huawei Watch GT3 -kelloista.

  Lue lisää »
Sivu

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.