Oppaat

 1. Joululahjat 2023 – 4 lahjaideaa miehelle

  Joululahjaideoita

  Lahjan osto on aina yhtä hankalaa mutta me koitetaan tehdä siitä edes vähän helpompaa. Tutustu näihin muutamiin meidän valitsemiin tuotteisiin ja katso josko niistä löytyis just sopiva lahja teidän kuusen alle!

  Lue lisää »
 2. Joululahjat 2023 – 4 lahjaideaa naiselle

  Joululahjaideat naiselle

  Etsitkö sitä täydellistä joululahjaa naiselle? Kävimme läpi koko kattavan valikoimamme, ja poimimme sieltä suosikkimme tähän joululahjaoppaaseen. Oppaasta löydät trendikkäimmät naisten kellot ja korut, joista voit löytää sopivan lahjan sinulle tärkeälle ihmiselle.

  Lue lisää »
 3. Joululahjaopas poikaystävälle 2023 – 16 lahjaideaa

  Lahja poikaystävälle

  Kävimme valikoimamme läpi ja keräsimme sinulle 16 parasta lahjaideaa poikaystävälle tähän blogiin. Lahjan ostaminen miehelle voi välillä olla vaikeaa – tästä blogista löydät kuitenkin täydelliset lahjat niin oman elämänsä huippu-urheilijalle kuin työpaikan tyyliniekalle. Keskisen Kellolta lahjat ilmaisella toimituksella ja 60 päivän palautusoikeudella.

  Lue lisää »
 4. Joululahjaideat isälle 2023 – 20 lahjaideaa

  Lahja isälle

  Kävimme valikoimamme läpi ja keräsimme sinulle 20 parasta lahjaideaa isälle tähän blogiin. Lahjan ostaminen miehelle voi välillä olla vaikeaa – tästä blogista löydät kuitenkin täydelliset lahjat niin oman elämänsä MacGyverille kuin toimiston tyyliniekalle. Keskisen Kellolta lahjat ilmaisella toimituksella ja 60 päivän palautusoikeudella.

  Lue lisää »
 5. Joululahjaopas tyttöystävälle 2023 – 26 lahjaideaa

  Lahja tyttöystävälle

  Kävimme valikoimamme läpi ja keräsimme sinulle 26 parasta lahjaideaa tyttöystävälle tähän blogiin. Meiltä löydät lahjat jokaiselle tyttöystävälle – oli hän sitten klassisten korujen keräilijä, kuntosaliin hurahtanut treenaaja, toimiston tyyliniekka tai käytännöllisten lahjojen ystävä. Keskisen Kellolta lahjat ilmaisella toimituksella ja 60 päivän palautusoikeudella.

  Lue lisää »
 6. Joululahjaopas äidille 2023 – 28 upeaa lahjaideaa

  Lahja äidille

  Kävimme valikoimamme läpi ja keräsimme sinulle 28 parasta lahjaideaa äidille tähän blogiin. Meiltä löydät lahjat jokaiselle äidille – oli hän sitten klassisten korujen keräilijä, urheiluun hurahtanut kuntoilija, toimiston tyyliniekka tai käytännöllisten lahjojen ystävä. Keskisen Kellolta lahjat ilmaisella toimituksella ja 60 päivän palautusoikeudella.

  Lue lisää »
 7. Paras urheilukello 2023? Näin se löytyy!

  Paras urheilukello

  Miten tunnistaa itselleen paras urheilukello? Hyvä urheilukello tukee harjoittelua itse treenaajan ja lajikohtaisten tarpeiden mukaisesti. Keräsimme tähän artikkeliin parhaat vinkkimme, joiden avulla laajasta valikoimasta on helppo löytää juuri sinulle paras urheilukello!

  Lue lisää »
 8. Lahjaopas | Suosituimmat joululahjat Tommy Hilfigeriltä

  Tommy Hilfiger lahjat

  Joulu on tunnetusti se aika, jolloin haluamme ilahduttaa rakkaitamme ihanilla lahjoilla. Lahjat ovat tapa osoittaa arvostusta ja rakkautta – kukapa ei ilahtuisi kauniista korusta tai tyylikkäästä kellosta? Tässä oppaassa asiantuntijamme on kartoittanut parhaat lahjaideat Tommy Hilfigerin laajasta valikoimasta.

  Lue lisää »
 9. Älykello vertailu - löydä sinulle paras älykello

  Kolme älykelloa

  Emme ehkä pysty kertomaan mikä on paras älykello juuri sinulle, mutta laadimme avuksesi tämän artikkelin jossa esittelemme tämän hetken kiinnostavimmat älykellomallit. Tutustu valikoimamme edustamiin kärkibrändeihin, ja löydä älykello joka sopii parhaiten omaan elämäntyyliisi. Opi kaikki Samsung Galaxy Watch6-, Apple Watch 9- ja Huawei Watch GT4 -älykelloista.

  Lue lisää »
 10. 20 kätevää isänpäivälahjaa | Isänpäivä 2023

  isänpäivälahjaideat

  Isänpäivää vietetään jälleen marraskuun toisena sunnuntaina (12.11.). Joko olet keksinyt mitä antaa isänpäivälahjaksi? Kävimme valikoimamme läpi, ja keräsimme sinulle parhaat lahjaideat isälle.

  Lue lisää »
Sivu

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.