Oppaat

 1. Löydä rippiristi pojalle tai tytölle - Esittelyssä 15 suosittua mallia

  viisi hopeista rippiristiä vierekkäin

  Mikä sopisi paremmin rippilahjaksi kuin ajaton ja klassinen rippiristi? Rippiristi on perinteinen rippilahja, jonka jokainen konfirmoitu käytännössä saa. Yleensä kummi antaa lahjaksi rippiristin. Sekaannuksien välttämiseksi suosittelemmekin sopimaan yhteisesti ennen lahjan hankintaa, kuka tulee olemaan vastuussa ristin hankinnasta. Pelkän rippilahjan lisäksi ristillä tulee olemaan nuorelle kokoaan suurempi merkitys. Toisille se on uskon fyysinen symboli, toisille taas rakas koru ja asuste, joka vie muistot nuoruuden tärkeään merkkipäivään. Sen merkittävyyden vuoksi rippiristien hankintaan kannattaakin panostaa ja harkita kunnolla, minkälaisesta rippirististä nuori pitäisi.

  Lue lisää »
 2. Joululahjat 2020 - kauneimmat korulahjat

  korukollaasi

  Kaipaatko sinäkin joululahja ideoita? Joulu lähestyy hiljalleen ja on aika hankkia joululahjat pukin konttiin. Koru on lahjojen klassikko joka ilahduttaa myös aattona! Kävimme huolellisesti läpi koko kattavan koruvalikoimamme, ja poimimme sieltä suosikkimme kattavaksi joululahjaoppaaksi.

  Koru on sopiva joululahja tyttöystävälle, vaimolle, äidille tai ystävälle. Korun ei tarvitse olla kallis, ollakseen laadukas. Tutustu alta valikoimamme edullisiin hopea ja teräskoruihin, joiden hinta on alle 20€. Valikoimastamme löydät myös runsaasti alle 100€ koruja ja olemme pitäneet huolen siitä että myös arvokkaammat korut ovat edustettuna. Useimmista koruista on saatavilla useampia värivariaatioita, jotka löydät helposti vierailemalla korun tuotesivulla.

  Lue lisää »
 3. Apple Watch 6 vs Apple Watch SE

  Apple julkaisi hiljattain uusia Apple Watch -malleja! Tässä artikkelissa perehdymme tarkemmin syksyllä 2020 julkaistuihin Apple Watch Series 6 ja Apple Watch SE -kellojen välisiin eroihin. Mikä Applen älykello on paras valinta sinulle? Lue artikkeli niin tiedät!

  Lue lisää »
 4. Älykello vertailu - löydä sinulle paras älykello

  smart watches on a white background

  Emme ehkä pysty kertomaan mikä on paras älykello juuri sinulle, mutta laadimme avuksesi tämän artikkelin jossa esittelemme tämän hetken kiinnostavimmat älykellomallit. Tutustu valikoimamme edustamiin kärkibrändeihin, ja löydä älykello joka sopii parhaiten omaan elämäntyyliisi. Opi kaikki Samsung Galaxy Watch 3, Apple Watch 5, Honor Magic Watch 2 ja Huawei Watch GT2 -kelloista.

  Lue lisää »
 5. Lumoava | TOP 5

  Lumoava Top 5 korut kollaasi

  Täydennä arjen työvaatetus tai juhla-asu kotimaisella korulla! Kuopiolaisen Lumoavan korut on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun Suomessa, suosien vastuullisia tuotantomenetelmiä ja aikaa kestäviä materiaaleja.

  Tässä artikkelissa esittelemme asiakkaidemme suosikit Lumoavan kauniista valikoimasta. Tutustu asiakkaidemme TOP 5 Lumoava-koruihin ja kenties löydät näiden joukosta itsellesi (tai lahjaksi!) uuden suosikin.

  Lue lisää »
 6. Kummassa kädessä kelloa tulisi käyttää?

  Kummassa kädessä kelloa tulisi käyttää on kaikille kelloharrastajille tuttu kysymys, ja yksi kellojen käytön ikuisista kiistakapuloista. Yksinkertaisuudestaan huolimatta kysymys onnistuu herättämään intohimoja kannattajissa eri puolten kerta toisensa jälkeen. Vaikka päätös on tietysti jokaisen kellon käyttäjän oma ja henkilökohtainen valinta, tarjoamme tässä artikkelissa käytännön argumentteja yleisesti “oikeana” pidetyn puolen puolesta. Käytännön esimerkit ovat kouriintuntuvampia ja ymmärrettävämpiä kuin epämääräiseen “tapaetikettiin” vetoaminen ja ne saavat ymmärtämään, mistä vallitseva mielipide on aikoinaan syntynyt. Käsittelemme asiaa oikeakätisten näkökulmasta, jos siis olet vasenkätinen, seikkamme pätevät sinuunkin yhtä hyvin, käännä vain puolet päinvastoin kuin artikkelissa.

  Lue lisää »
 7. TOP 5 naisten kelloa ja korua juuri nyt

  Kellosuosikit 2020

  Laajasta valikoimasta on hyvä aina välillä nostaa esille muutamat suosikit. Tässä sarjassa jaetaan tämän hetken kello- ja korusuosikit! Mitkä 5 kelloa ja korua miellyttävät juuri nyt markkinointi-tiimimme Emman silmää?

  Lue lisää »
 8. Kellotermistö kellon ostajalle

  Tämä kellotermistö on jatketta meidän kattavalle kellon osto-oppaalle. Osto-oppaasse kävimme lävitse, mitä piirteitä eri hintaluokan kelloilta tulisi odottaa, jotta tietää varmasti saavansa hyvää vastinetta rahoillleen. Sen lisäksi vinkkasimme myös jokaisessa hintaluokassa valmistajia jotka tekevät laadullisesti hyviä sekä myös esteettisesti tyylikkäitä aikarautoja. Tässä artikkelissa sukelletaan kellotermien maailmaan ja otetaan kellosanasto haltuun. Olemme keränneet listalle kattavan kokoelman määritelmiä ja käännöksiä olennaisille kellotermeille joihin saatat törmätä kelloja vertaillessasi. Nyt voit jättää googlailut sikseen, tästä sanastosta löydät kaiken olennaisen!

  Lue lisää »
 9. Vesitiivis kello | mitä jokaisen kellon omistajan tulisi tietää

  Seiko Prospex Save the Ocean King Turtle

  Kellojen vesitiiviys voi vaikuttaa pintapuolisesti varsin yksinkertaiselta asialta. Loogisesti voisi ajatella, että jos kellossa lukee, että se on vesitiivis 3 ATM / 30m asti, sillä voi sukeltaa maksimissaan 30 metriä merenpinnan alapuolelle. Valitettavasti tämä ajattelutapa ei pidä paikkaansa, ja saattaa pahimmillaan tuhota rakkaan kellosi. Koska asia on kellonomistajalle niin tärkeä tietää, mutta hieman harhaanjohtava, päätimme tehdä aiheesta selventävän artikkelin. Käymme artikkelissa lävitse jokaisen vesitiiviystason aina 20 ATM asti ja kerromme selkeästi, mitä kunkin vesitiiviystason kohdalla voi tehdä, ja mitä taas tulisi välttää.

  Lue lisää »
 10. Lumoava korut tutuksi

  Lumoava korut

  Kotimaisen Lumoavan laadukkaat kulta- ja hopeakorut on valmistettu ja suunniteltu alusta loppuun Kuopiossa. Nämä kauniit koruluomukset sopivat täydellisesti lahjaksi rakkaalle, ystävälle tai vaikka itsellesi. Jatka lukemista, tutustu tarkemmin Lumoavan tarinaan ja löydä omat suosikkisi brändin monipuolisista korumallistoista.

  Lue lisää »
Sivu
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.