Seiko

 1. Seiko SPB355J1 Rock Face Limited Edition on upea lisäys Alpinist-mallistoon

  Seiko SPB355 Rock Face Alpinist
  Seiko SPB355 on upea lisäys Alpinis- kellosarjaan. Rock Face -malli yhdistelee uutta kiven kaltaista kellotaulun tekstuuria upeisiin sini-valkoisiin yksityiskohtiin ja tyylikkääseen harmaaseen kangasrannekkeeseensa.
  Lue lisää »
 2. Tummanpuhuvat Seiko The Black Series Night Vision mallit ovat täällä!

  Seiko The Black Series Night Vision kellot

  Seikon viimeisin lisäys heidän upeaan The Black Series mallistoon hurmaa niiden vihreillä yksityiskohdilla sekä tummanpuhuvalla yleisilmeellään. Seikon suositut Samurai, Tortoise sekä Solar Diver -mallien uudet mustanpuhuvat versiot ovat viimein täällä.

  Lue lisää »
 3. Uudet upeat Seiko Presage 60`s mallit

  Seiko Presage 60`s kellot

  Seikon viimeisin lisäys heidän suosittuun Presage 60`s -sarjaan tuo kolme upeaa kellouutuutta mallistoon kahden uuden ominaisuuden lisäksi. Kelloissa yhdistyy silmiä hivelevä ulkoasu eleganttiin muotokieleen.

  Lue lisää »
 4. Upeat Seiko Astron uutuudet | Titaanirunkoiset maailmanmatkaajat

  Seiko Astron GPS Solar SSH107, SSH109 sekä SS111-kellot.

  Seiko Astron -malliston viimeisin lisäys esittelee uuden, kulmikkaamman runko designin korkealaatuisessa titaanissa. Upeat väritykset yhdistettynä eleganttiin designiin ja loistaviin ominaisuuksiin tekevät kelloista varman valinnan kenen tahansa ranteeseen.

  Lue lisää »
 5. Upea Seiko 5 Sports GMT | Himoittu uutuus

  Seiko 5 Sports GMT

  Tyrmäävän upea Seiko 5 Sports GMT on häikäisevä lisäys jo ennestään suosittuun Seiko 5 -sarjaan. Uusi GMT-malli tuo mukanaan kolme upeaa väritystä sekä legendaarisesta SKX-mallista tutun rannekkeen pienillä parannuksilla.

  Lue lisää »
 6. Esittelyssä uudet Seiko Prospex “Tortoise” Land -mallit

  Seiko Tortoise kellot

  Seiko loi suosituista Turtle-sukelluskelloistaan neljä uutta Land-mallia. Tässä on uusi Seiko Tortoise.

  Lue lisää »
 7. Seiko King Samurai - Tuttua muotoilua uusilla mausteilla

  Kirjoitimme taannoin blogiartikkelin King Turtleista, eli Seikon rakastetuista Turtle-suosikkisuklareista. Seiko King Turtlet edustavat premium-laatua ja ovat koreilevan lempinimensä ansainneet. Nyt saman premium-käsittelyn saa toinen vähintään yhtä pidetty malli, Seiko Samurai. Tuloksena on entistäkin kestävämpi sekä laadukkaampi suklari uuden vuosikymmenen haasteisiin ja kaiken kukkuraksi vielä lempinimellä, joka voisi olla suoraan Hollywood-elokuvasta.

  Lue lisää »
 8. Esittelyssä: Seiko 5 Sports 2020

  Seiko 5 Sports harmaa nato

  Vuoden 2019 loppupuolellla Seiko julkaisi uuden Seiko 5 Sports -mallistonsa, joka tunnetaan fanien keskuudessa myös 5KX -nimellä. Varsin monipuolisen Seiko 5 Sports -perheen kelloja yhdistää niiden pelkistetty, helposti lähestyttävä muotoilu ja laatuun nähden varsin edullinen hinta. Sporttisen viimeistelyn tuo kello neljästä löytyvä kruunu. Nyt kesän 2020 alussa pidetty sarja sai jälleen jatketta. Tutustu uutuuksiin täältä >

  Lue lisää »
 9. Seiko SARB033 ja SARB035 - Kahden suosikkimallin tarina

  SARB033 ja SARB035

  Seiko on valmistajana kenties tunnetuin kestävistä työkalumaisista suklareistaan, jotka soveltuvat raskaaseenkin rymyämiseen. Siitä huolimatta sen mallistosta löytyy myös elegantimpeja kulttisuosion saavuttaneita malleja. Rakastetut SARB033 ja SARB035ksi ovat yksi esimerkki tällaisista kelloista. Nämä mallit olivat erittäin suosittuja ja kiiteltyjä niiden erinomaisesta laadusta sekä designistaan, mutta valitettavasti niiden tuotanto lopetettiin vuonna 2018. Tässä artikkelissa teemme nämä suositut dress-kellot tutuksi ja sukellamme niiden suosion juurisyihin.

  Lue lisää »
 10. Seiko King Turtle - Rymykellojen ruhtinas

  Seiko King Turtle in steel

  On kelloharrastajien yleisessä tiedossa, että Seiko Turtlet ovat yksi hintaluokkansa parhaimmista suklarivaihtoehdoista. Ne ovat muotoilunsa vuoksi helposti tunnistettavia, miellyttäviä ranteessa sekä laadukkaita materiaaleiltaan. Mitä sitten tarkalleen ottaen ovat King Turtlet? Otamme tässä artikkelissa selvää, miten ne eroavat sisarmalleistaan ja mitä parannuksia niihin on tehty ansaitakseen prameilevan “King”-etuliitteen.

  Lue lisää »
Sivu

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.