Seiko

 1. Esittelyssä uudet Seiko Prospex “Tortoise” Land -mallit

  Seiko Tortoise kellot

  Seiko loi suosituista Turtle-sukelluskelloistaan neljä uutta Land-mallia. Tässä on uusi Seiko Tortoise.

  Lue lisää »
 2. Seiko King Samurai - Tuttua muotoilua uusilla mausteilla

  Kirjoitimme taannoin blogiartikkelin King Turtleista, eli Seikon rakastetuista Turtle-suosikkisuklareista. Seiko King Turtlet edustavat premium-laatua ja ovat koreilevan lempinimensä ansainneet. Nyt saman premium-käsittelyn saa toinen vähintään yhtä pidetty malli, Seiko Samurai. Tuloksena on entistäkin kestävämpi sekä laadukkaampi suklari uuden vuosikymmenen haasteisiin ja kaiken kukkuraksi vielä lempinimellä, joka voisi olla suoraan Hollywood-elokuvasta.

  Lue lisää »
 3. Esittelyssä: Seiko 5 Sports 2020

  Seiko 5 Sports harmaa nato

  Vuoden 2019 loppupuolellla Seiko julkaisi uuden Seiko 5 Sports -mallistonsa, joka tunnetaan fanien keskuudessa myös 5KX -nimellä. Varsin monipuolisen Seiko 5 Sports -perheen kelloja yhdistää niiden pelkistetty, helposti lähestyttävä muotoilu ja laatuun nähden varsin edullinen hinta. Sporttisen viimeistelyn tuo kello neljästä löytyvä kruunu. Nyt kesän 2020 alussa pidetty sarja sai jälleen jatketta. Tutustu uutuuksiin täältä >

  Lue lisää »
 4. Seiko SARB033 ja SARB035 - Kahden suosikkimallin tarina

  SARB033 ja SARB035

  Seiko on valmistajana kenties tunnetuin kestävistä työkalumaisista suklareistaan, jotka soveltuvat raskaaseenkin rymyämiseen. Siitä huolimatta sen mallistosta löytyy myös elegantimpeja kulttisuosion saavuttaneita malleja. Rakastetut SARB033 ja SARB035ksi ovat yksi esimerkki tällaisista kelloista. Nämä mallit olivat erittäin suosittuja ja kiiteltyjä niiden erinomaisesta laadusta sekä designistaan, mutta valitettavasti niiden tuotanto lopetettiin vuonna 2018. Tässä artikkelissa teemme nämä suositut dress-kellot tutuksi ja sukellamme niiden suosion juurisyihin.

  Lue lisää »
 5. Seiko King Turtle - Rymykellojen ruhtinas

  Seiko King Turtle in steel

  On kelloharrastajien yleisessä tiedossa, että Seiko Turtlet ovat yksi hintaluokkansa parhaimmista suklarivaihtoehdoista. Ne ovat muotoilunsa vuoksi helposti tunnistettavia, miellyttäviä ranteessa sekä laadukkaita materiaaleiltaan. Mitä sitten tarkalleen ottaen ovat King Turtlet? Otamme tässä artikkelissa selvää, miten ne eroavat sisarmalleistaan ja mitä parannuksia niihin on tehty ansaitakseen prameilevan “King”-etuliitteen.

  Lue lisää »
 6. Seiko Alpinist | kello modernille seikkailijalle

  Seiko Alpinist | kello modernille seikkailijalle

  Esittelyssä Seikon suosittu Alpinist-sarja. Näiden kellojen historia alkaa jo vuodesta 1959, kun Seiko julkaisi ensimmäisen Alpinist-kellonsa. Kuten nimi Alpinist viittaakin, se oli nuoren kellovalmistajan ensimmäinen yritys valmistaa todellinen vuorikiipeilijän kello.

  Lue lisää »
 7. Tarinat kuuluisten Seiko-kellojen lempinimien taustalla

  Seiko Tuna SNE499P1

  Vanha suomalainen sanonta kuuluu, että rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä pätee myös kelloihin, joissa useimmiten ne kaikista kuuluisimmat lempinimet eivät suinkaan tule design-tiimiltä tai markkinoijilta, vaan käyttäjiltä itseltään. Joskus nämä lempinimet saavuttavat niin korkean suosion ja statuksen, että Seiko itsekin rupeaa käyttämään niitä seuraavien mallien markkinoinnissa.

  Lue lisää »
 8. Seiko Astron - Uraauurtavaa teknologiaa eilen ja tänään

  astron

  Uusia keksintöjä ja tuotteita tulee nykyään markkinoille miltei liukuhihnalta, mutta vain aniharva on vaikutukseltaan niin merkittävä, että se mullistaa kokonaisen teollisuudenalan. Yksi tälläinen tuote oli vuonna 1969 julkaistu Seiko Quartz-Astron 35SQ, tai tuttavallisemmin pelkkä Seiko Astron.

  Lue lisää »
 9. Seiko Samurai - Moderni klassikko

  kultasamurai

  Tässä artikkelissa tutustumme yhteen edullisemman päädyn sukelluskellojen valioyksilöistä, Seiko Samuraihin.

  Lue lisää »
 10. Esittelyssä uusi Seiko 5 Sports -mallisto

  Seiko5sports

  Seiko on valtavalla mallistollaan sekä saavutettavilla hinnoillaan yksi kohtuuhintaisten kellomarkkinoiden suunnannäyttäjistä, ja täysin oikeutetusti yksi suosituimmista kellovalmistajista maailmassa. Kun Seiko siis päättää yhtäkkiä julkaista 27 (kyllä, kaksikymmentä seitsemän!) kelloa yhdellä rysäyksellä, sen merkitystä edullisten automaattikellojen markkinoilla ei voi tarpeeksi painottaa.

  Lue lisää »
Sivu
payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.