Korut

 1. Ystävänpäivä 2023 | Trendikkäimmät lahjat

  Lahjavinkit naiselle
  Ystävänpäivä lähestyy, mutta lahja puuttuu? Ei syytä huoleen! Kävimme läpi kattavan kello- ja koruvalikoimamme ja poimimme sinulle lahjavinkit.
  Lue lisää »
 2. Ystävänpäivä 2023 – Pandoran uutuudet

  Pandoran ystävänpäivä-uutuudet

  Heti tammikuun alussa julkaistiin Pandoran ystävänpäivä-uutuudet. Juuri oikeaan aikaan, jotta ehdimme fiilistellä ystävänpäivälahjoja ajoissa! Tässä lanseerauksessa on paljon uusi ominaisuuksia, jotka tekevät Pandoran koruista entistäkin upeammat!

  Lue lisää »
 3. Tyylikkäät partakorut

  Partakorut
  Partakorut ovat ainutlaatuinen ja kiehtova muotiasuste, jota on käytetty satojen vuosien ajan eri kulttuureissa ympäri maailmaa. Miehet ovat usein koristelleet partaansa koruilla osoittaakseen statusta, varallisuutta tai valtaa.
  Lue lisää »
 4. Nomination trendaa taas!

  Nomination korut instagramissa
  2000-luvun hittituote Nomination on tehnyt comebackin vaikuttajien kautta monen ihmisen asusteeksi tänä kesänä. Koru muuttuu tyylisi mukaan, mutta mukana pysyy ajaton, klassisen kaunis Italialainen design.
  Lue lisää »
 5. Nyt kerrostellaan koruilla — Thomas Sabo kevät 2022

  Thomas Sabo SS 2022 kaulakorut

  Upea Thomas Sabo 2022 kevätmallisto inspiroi kerrostamaan koruilla! Tutustu kanssamme uuteen mallistoon ja ota varaslähtö kevääseen piristämällä arkeasi uusilla koruilla.

  Lue lisää »
 6. Marvel X Pandora The Avengers | 2022 uutuudet esittelyssä

  Marvel X Pandora the Avengers

  Torstaina 17. Helmikuuta julkaistu Pandora-mallisto täyttää Marvel-fanien toiveet. Tutustu kanssamme uuden Marvel X Pandora The Avengers -sarjan hahmoihin, ja löydä omat suosikkisi.

  Lue lisää »
 7. Helmikorut tekivät paluun — korutrendit 2022

  helmikorut 2022

  Helmet ovat yksi vuoden 2022 suurista korutrendeistä, mutta miten helmet löysivät tiensä mummon korulaatikon pohjalta muotimaailman huipulle? Tutustu kanssamme Pearlcore-trendiin ja löydä kevään tyylikkäimmät helmikorut.

  Lue lisää »
 8. Alkuvuoden 2022 uudet Pandora-korut

  Pandora Valentines Day 2022

  Tässä ovat vuoden 2022 ensimmäiset uutuudet Pandoralta. Inspiroidu malliston kauniisti yhteensopivista sormuksista ja värikkäistä heloista. Lue artikkeli ja löydä omat suosikkisi uutuuksien joukosta.

  Lue lisää »
 9. Talven 2021 uudet Pandora-korut ovat täällä

  Talven 2021 uudet Pandora-korut ovat täällä

  Talven 2021 uudet Pandora-korut ovat saapuneet valikoimaamme, ja kutsuvat virittäytymään loppuvuoden ilon täytteiseen juhlatunnelmaan. Tutustu kanssamme uutuuksiin, ja löydä säihkyvät asusteet talven juhliin ja harkiten valitut korulahjat pukinkonttiin!

  Lue lisää »
 10. Korun huoltaminen kotikonstein

  polished jewelry

  Riippumatta siitä mistä jalometallista korusi on valmistettu, näillä ohjeillä pääset jo pitkälle korun huoltamisessa.

  Lue lisää »
Sivu

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.