Kevät tuo mukanaan uuden alun, tuoreen tuulahduksen luonnossa, ja samalla se herättää myös korumuodin uuteen loistoon. Vuoden 2024 keväänä Lumoava esittelee mallistonsa, jota voi kuvailla näin; raikas, kimalteleva ja täynnä uutta energiaa. Tämän kevään uutuuskorut tarjoavat jokaiselle jotakin: modernista muotoilusta pohjoismaalaiseen minimalismiin ja luonnon värien innoittamiin aarteisiin. Lumoava korut on valmistettu 100% kierrätetystä hopeasta, ja ovat peräisin maailman pohjoisimmasta korutehtaasta Kuopiosta. Korut ovat taidonnäyte suomalaisesta käsityöstä sekä täydellinen valinta kevään ja kesän juhliin!
Bohemian – Kaikille vahvoille naisille


Lumoava Bohemian

Lumoavan 2024 kevään odotetuin uutuus on Bohemian. Mallisto on suunnattu vahvoille naisille, jotka omilla ehdoillaan maalaavat elämänsä ääriviivat. Bohemian ei ole vain koru; se on osoitus ajattomasta kauneudesta, taideteos itsessään. Bohemian-malliston korut ovat näyttäviä, ne kertovat tarinoita ja mahdollistavat käyttäjälleen ainutlaatuisten tyylikokonaisuuksien rakentamisen.Daisy – Uusi pienempi malli

Daisy-malliston korut ovat kuin kesäinen kukkaketo, joka tuo mukanaan huolettomia lapsuuden kesäpäiviä ja luonnonkauneuden tuntua. Heikki Hartikainen on luonut tämän hienostuneen malliston, joka sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin. Nyt suosituista Daisy-korusta on saatavilla uusi, pienempi malli viidessä upeassa värissä!

Daisy-mallisto yhdistää kesäisen keveyden ja eleganssin, tehdäkseen jokaisesta päivästä hieman kauniimman. Sen muotokieli on suunniteltu heijastamaan luonnonkauneutta ja tuo ripauksen kesää käyttäjänsä jokaiseen hetkeen. Valitse sinun suosikkivärisi ja löydä uusi luottokoru kesän rientoihin!Aika – nyt neljässä upeassa värissä


Lumoava Aika puukorut

Syksyn 2023 suosikkisarja Aika sai jatkoa Lumoavan julkaistaessa koivuvanerista valmistetut Aika korva- ja kaulakorut neljässä upeassa värissä. Värikkäät Aika-puukorut ovat kesäinen versio klassisesta Aika-korusta joissa yhdistyy menneiden muistojen kauneus tulevaisuuden uteliaaseen odotukseen.Hali riipus – täydellinen lahja äitienpäiväksi


Lumoava Hali

Hali-korusarja on tullut tunnetuksi sen ainutlaatuisesta symboliikasta, joka edustaa lämpimiä halauksia, voimaa ja tunteiden syvyyttä. Kevään 2024 uutuutena, Hali-korusarjaan on lisätty siro hopeariipus, joka tuo sarjaan uutta ilmettä ja monipuolisuutta. Riipuksen sydämet ovat irrotettavissa, mikä tekee korusta monikäyttöisen ja henkilökohtaisen.


Lumoava Hali hela L51246600000
-21%
Lumoava
Lumoava Hali hela L51246600000
29,00 €
23,00 €
Lumoava Hali kaulakoru L56246600000
-20%
Lumoava
Lumoava Hali kaulakoru L56246600000
89,00 €
71,00 €

Lahjavinkki! Uusi Lumoava Hali -riipus sopii täydellisesti äitienpäivälahjaksi. Osta riipus ja tilaa heloja symboloimaan esim. lapsia.


Momentti – klassista muotoilua miehille

Momentti-korusarja on suunnattu miehille, jotka arvostavat yksinkertaisuutta ja ajatonta designia. Sarjan korut ovat minimalistisia, mutta niissä on syvällinen merkitys ja voima, joka kannustaa kantajansa tarttumaan hetkeen ja elämään täysillä. Momentti on suunniteltu kestämään aikaa ja siirtymään sukupolvelta toiselle, symboloiden voimaa ja perintöä.Lumoava kevään 2024 uutuudet nyt saatavilla!

Tutustu, ihastu ja tilaa suosikkisi Keskisen Kellon verkkokaupasta. Meiltä saat aina nopean 1-2 arkipäivän toimituksen sekä 60 päivän palautusoikeuden.
Kaipaatko vielä inspiraatiota? Selaa suosittuja kategorioita!