Lumoava Korut

Tuotteet 1-90 / 678

Loading...

Tuotteet 1-90 / 678

Joko olet tutustunut kotimaisiin Lumoava-koruihin? Nämä kauniit asusteet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Meiltä löydät Lumoava-korvakorut, -rannekorut, -kaulakorut ja riipukset naisille, lapsille ja miehille. Arkikorujen lisäksi tarjoamme myös upean valikoiman Lumoavan kihla- ja vihkisormuksia. Tämän monipuolisen korubrändin valikoimaan on vaikea olla ihastumatta.

Lumoava-korut tehdään käsityönä Kuopiossa

Lumoava-korut tehdään käsityönä Kuopiossa brändin omalla korutehtaalla. Jokainen koru on suunniteltu huolella kunnioittaen luontoa valmistuksen jokaisessa vaiheessa. Korut valmistetaan suurimmaksi osaksi kierrätetyistä jalometalleista ja ovat 99% kierrätettyä kultaa ja 93% kierrätettyä hopeaa. Kaikki prosessin yhteydessä syntyvä hukkamateriaali otetaan talteen uudelleen käytettäväksi, jotta edes hieno jalometallipöly ei menisi hukkaan.

Muut osat kuten lukot ja korvakorujen tapit, joita Lumoava ei itse valmista on hankittu harkiten valituilta vastuullisilta toimittajilta Euroopasta. Koruissa käytetyt timantit tulevat suomalaiselta timanttien välittäjältä, vastuullisen toimitusketjun takaamiseksi.

Suomalaista korumuotoilua suurella sydämellä vuodesta 2008

Vuonna 2008 perustettu Lumoava on noussut suomalaisten korubrändien kärkeen vain muutamassa vuodessa. Lumoavan taustalta löytyy jo pitkään jalometallialalla toiminut Saurum Oy, joka kuuluu Suomen vanhimpien korutehtaiden joukkoon. Pitkä historia ja alan kokemus näkyvät mallistoissa, vaikka Lumoava on brändinä vielä nuori.

Brändi perustettiin halusta tuottaa korkealaatuisia koruja, jotka voisivat olla osana elämän pienissä ja suurissa merkityksellisissä hetkissä. Lumoavan muotoilijat Eelis Aleksi ja Heikki Hartikainen ovat olleet mukana alusta alkaen. Vuosien mittaan ammattitaitoisten muotoilijoiden tiimi on kasvanut ja nykyään upean valikoiman takaa löytyy intohimoinen tiimi lahjakkaita suomalaisia korumuotoilijoita, joiden uniikki tyyli pääsee kauniisti esille Lumoavan mallistoissa.

Lumoava-korut tuovat iloa elämän pieniin ja suuriin hetkiin

Lumoava valmistaa koruja elämän pieniin ja suuriin hetkiin. Brändin monipuolisesta valikoimasta löydät kauniita laadukkaita koruja, etsitpä sitten arkiasun piristystä, unelmiesi kihlasormusta tai suloista kastelahjaa. Hemmottele itseäsi tai ilahduta sinulle tärkeää henkilöä lahjalla, joka tuo iloa moneksi vuodeksi. Jokainen meiltä tilattu Lumoava-koru toimitetaan sen alkuperäisessä pakkauksessa nopealla ilmaisella toimituksella, suoraan meidän omalta varastoltamme. Tutustu upeaan jatkuvasti päivittyvään valikoimaan ja ihastu!


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.