Lumoava Korut

Tuotteet 1-96 / 568

Tuotteet 1-96 / 568

Lumoava on suomalaista muotoilua, jonka kaikki korusarjat ovat suomalaisten huippusuunnittelijoiden suunnittelemia. Jokainen Lumoava-koru valmistetaan käsityönä Suomessa Kuopion korutehtaassa.

Lumoava-korut netistä

Huippusuositut Lumoava-korut ovat tilattavissa helposti ja nopeasti verkkokaupastamme valmistajan alkuperäisissä lahjarasiassa. Lumoava-korut valmistetaan käsityönä Saurum Oy:n tehtaalla Kuopiossa, jossa hopea ja kulta taipuvat ammattitaitoisten koruseppien käsittelyssä upeiksi korusarjoiksi. Mallistojen suunnittelusta vastaa joukko ammattitaitoisia suomalaisia muotoilijoita, kuten Kristian Saarikorpi ja Katri Niskanen, jotka todella taitavat suomalaisen muotoilun. Lumoava-korujen ostaja voi olla varma siitä. että hän saa laadukkaan ja ajattoman korun, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Lumoava tarina

Jokaisella meistä on tarina kerrottavana. Meillä on muistoja, hetkiä, tapahtumia, jotka haluamme muistaa ja jakaa. Korulla on voima tehdä juuri niin. Usein sanat eivät riitä ja joskus tunteita on vaikea pukea sanoiksi. Sinun ihollasi koru saa todellisen merkityksensä ja tunteensa. Lahja rakkaalta, ystävältä, merkitykselliseltä henkilöltä. Kevään ensimmäiset auringonsäteet kasvoillasi, rakkaasi kosketus tai yhteiset ilot, surut ja muistot kulkevat korussa sukupolvelta toiselle. Meidän vastuullamme on tehdä siitä elämää kestävä. Ensimmäinen korumme valmistettiin Kuopiossa, siellä ne tehdään yhä – maailman pohjoisimmassa korutehtaassa.

Intohimosta muotoiluun

Muotoilijamme inspiroituvat esimerkiksi kauniista luonnostamme, arjen pienistä hetkistä tai elämän suurista tunteista. Osa koruistamme mallinnetaan perinteisesti käsin, osa käyttäen 3D-tekniikkaa, joka mahdollistaa mitä lennokkaimpienkin ideoiden toteuttamisen. Muotoilija, malliseppämme sekä muotoilujohtajamme työstävät koruja yhdessä joskus vuosienkin ajan, ennen kuin korusarja herää eloon.

Kierrätysmateriaalit

Korut kestävät aikaa, ja voivat kulkea sukupolvelta toiselle perintönä. Lisäksi kulta ja hopea ovat täysin kierrätettäviä materiaaleja, ja suurin osa korujemme valmistusmateriaalista on voinut olla aiemmin jonkun rakas koru tai hopeinen kahvilusikka.

Kultakorujen valmistuksessa käytettävästä kullasta yli 99% on kierrätettyä, ja vastaavasti hopeakorujen valmistuksessa käytettävästä hopeasta 90% on kierrätettyä raaka-ainetta. Valmistusprosessissa otamme kaiken ylijäämän talteen, jopa syntyvä jalometallipöly kerätään, lähetetään puhdistettavaksi ja saadaan sitä kautta uudestaan käyttöön.

Valmistusprosessi

Korumme valmistetaan maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa, ja jokaisen korumme valmistukseen kuuluu niin koneellisia kuin käsin tehtäviä työvaiheita. Korumme kulkevat noin 15 käsiparin läpi matkallaan, joten pienten eroavaisuuksien esiintyminen pinnoissa on mahdollista. Meidän mielestämme eroavaisuudet ovat osa korujen yksilöllisyyttä ja kauneutta.

Monipuolisia korusarjoja

Lumoavan tuotesarjoja on luonnehdittu nuorekkaiksi ja ajan hengen mukaisiksi. Voimmekin todeta, että Suomessa valmistettuja nuorekkaita koruja ei oikeastaan ollut tarjolla ennen brändin lanseeraamista. Lumoavalla on kauniita ja tyylikkäitä korusarjoja kaiken ikäisille naisille ja miehille. Parhaiten menestyneitä ja kestosuosiota nauttivia korusarjoja naisille ovat sydäntä kuvastava Bella-sarja, sekä kukoistavaa pihlajaa kuvaava Pihla-sarja. Uutuuksista menestynein on ehdottomasti Lumoava Hali -korut, joka kuvastaa lämpöä ja voimaa antavaa halausta. Miesten koruista suosituin on ehdottomasti Soturi -korusarja, johon kuuluu sormus, kalvosinnapit, korvikset, solmioneula, sekä useita kaulakoruja ja riipuksia. Lumoavan valikoimasta löydät myös lahjoja kotiin, mm. kynttilälyhdyt ja joulukoristeet.

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.