Kävimme läpi monipuolisen valikoimamme ja poimimme sinulle parhaat ystävänpäivälahjat tähän blogiin. Katso lahjavinkit alta ja tilaa ystävänpäivälahjat mutkattomasti netistä ilman toimituskuluja.


Ilmainen kaiverruspalvelu

Anna lahjaksi persoonallinen ystävänpäivälahja ja tuunaa kello tai koru ilmaisella kaiverruksella! Tarjoamme ilmaisen kaiverruksen kaikkiin valikoimamme kaiverrettaviin tuotteisiin. Lisätiedot ja ohjeet löydät kaiverrettavan tuotteen tuotesivulta.


Milloin on ystävänpäivää vietetään vuonna 2024?

Vuonna 2024 ystävänpäivää vietetään keskiviikkona 14. helmikuuta. Alkuviikkoon osuva juhla on mainio tilaisuus piristää ystävän tai kumppanin arkea pienillä yllätyksillä. Ilahduta ystävänpäivälahjalla sinulle tärkeää henkilöä!
BFF- jaettavat ystäväkorut

Muistatko nollarin hittituotteen? Jaettavat ystäväkorut ovat tehneet paluun! Lykka Symbols sekä Lykka Hearts tarjoaa laajan valikoiman ystäväkaulakoruja jaettavaksi kaverin kanssa. Sydämet, palapelit sekä minimalistiset laatat sopivat erinomaisesti ystävänpäivälahjaksi. Samalla kun ilahdutat ystävääsi, saat itse kauniin korun kannettavaksi merkkinä ikuisesta ystävyydestä.


Sydänkorut

Sydänkorua klassisempaa ystävänpäivälahjaa on vaikea löytää! Voit valita lahjaksi esimerkiksi sydänhelan Pandoran tai Thomas Sabon valikoimasta. Minimalistia ilahduttaa varmasti sydänkoru Lykka Hearts -valikoimasta. Ilmaisen kaiverruspalvelumme ansiosta saat lahjasta helposti uniikin – personoi koru esimerkiksi nimikirjaimilla tai teille tärkeällä päivämäärällä.Pandora Moments – suunnittele rakkaalle oma koru!

Pandoran Moments -sarja on keräilykorujen klassikko. Sarja koostuu rannekoruista, korvakoruista ja kaulakoruista, jotka on helppo tuunata Pandora Moments -heloilla. Heloja on satoja ja niiden joukosta voit valita juuri lahjansaajan näköisen kokonaisuuden. Tutustu Pandora-uutuuksiin tästä.. Katso kaikki Pandora Moments -helat täältä.Kotimainen Lumoava- koru

Kaunis Lumoava koru on ihana ja ajaton lahja ystävälle tai puolisolle. Nämä kotimaiset korut valmistetaan kierrätettyjä jalometalleja suosien ja luontoa kunnioittaen Kuopiossa Lumoavan omalla koruverstaalla. Monipuolisen koruvalikoiman taustalta löytyy joukko lahjakkaita suomalaisia korumuotoilijoita, joiden uniikki tyyli pääsee kauniisti esille Lumoavan korumallistoissa.

Ystävänpäivälahjaksi sopii erinomaisesti Lumoavan Onni-kaulakoru tai koru Hali -sarjasta. Onni-kaulakorun voit helposti personoida tilaamalla koruun kaiverruksen. Koruun voit kaivertaa esim nimikirjaimen.Kirjainkorut

Vuoden 2024 trendikkäimpiin lahjoihin kuuluu ehdottomasti kirjainkorut. Kirjainkorut ovat mahtava tapa osoittaa rakkautta. Kirjainkoru ihastuttaa yksinkertaisuudellaan. Voit esimerkiksi valita puolisollesi korun sinun nimikirjaimella ja itsellesi korun puolisosi nimikirjaimella.


Korurasia

Korulipas on oiva lahja hänelle jolla on jo upea korukokoelma. Voit ilahduttaa lahjansaajaa isommalla korurasialla tai pienemällä, matkalle sopivalla korurasialla. Tästä pääset katsomaan koko valikoimaa.
Lisää ystävänpäivälahjaideoita

Etkö vielä löytänyt etsimääsi? Ei hätää! Laajasta valikoimastamme löydät varmasti täydellisen lahjan kumppanillesi tai ystävällesi. Tutustu lahjoihin täältä.