Lahjaideat miehille

Ystävänpäivälahja miehelle

Onko hyvän lahjaidean keksiminen miehelle hankalaa? Ei huolta! Alta löydät viisi varmaa lahjavinkkiä, jotka ilahduttavat häntä aivan varmasti!

1. Erittäin suositut Casio-kellot

Vuosi toisensa jälkeen Casio-kellot ovat olleet erittäin suosittuja lahjoja, niiden ollessa huokeasti hinnoiteltuja ja niiden pakatessa tyylikkääseen pakettiin paljon näppäriä ominaisuuksia. Casion valikoimasta löytyy suuri määrä ajattomia rannekelloja monessa eri kuosissa ja tyylissä. Halusitpa kellon säväyttävässä kullanvärissä, toiminnallisessa mustassa tai vaikka klassisessa teräksenvärissä, löydät tarpeeseesi Casion valikoimasta monta loistavaa vaihtoehtoa.

Tässä nostona Casion malli, joka on vuosikaudet ollut yksi suosituimmista kelloista maailmanlaajuisesti.


2. Edullinen sekä monipuolinen Zepp-älykello

Varsin tyylikkäät Zepp-älykellot tarjoavat loistavan paketin tyyliä, älyä ja toiminnallisuutta erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tyylikäs ja ajaton muotoilu yhdistetynä monipuolisiin ominaisuuksiin tekee Zepp-älykelloista varteenotettavia lahjoja kenelle tahansa. Sykkeenmittaus, useat urheilulajit, aktiivisuuden seuranta, pitkä akunkesto sekä unen seuranta tekevät näistä kelloista kokonaisvaltaisia hyvinvoinnin apureita.


3. Kaiverrettava koru

Jokainen lahjansaaja on uniikki, jonka takia annettava lahjakin voisi hyvin olla sellainen. Kaiverrettavalla korulla voit muokata lahjastasi yksilöllinen juuri lahjansaajalle. Lyhyt viesti, sisäpiirivitsi tai vaikka kutsumanimi tekee korusta ikimuistoisen lahjan, joka tuo hymyn huulille vuosikaudet.

Tarjoamme kaiverrettaville tuotteille ilmaisen kaiverruksen. Kaiverruksen teettämiselle löydät lisätietoja korun tuotesivulta.


4. Victorinoxista ystävänpäivälahja retkeilijälle

Täydellinen lahja retkeilijälle tai miehelle kuka ottaa ja tekee! Victorinox-linkkuveitset ovat synonyymi käytännöllisyydelle ja kestävyydelle. Linkkuveitset sisältävät mallista riippuen suuren määrän käytännöllisiä omainaisuuksia ja työkaluja, joita lahjansaaja tulee käyttämään päivittäisesssä arjessa.

Luottoa tuotteeseen löytyy myös valmistajan suunnalta sillä Victorinox-linkkuveitset ovat varustettu elinikäisellä takuulla valmistus- ja materiaalivirheiden puolesta, joten lahja tulee kestämään vuosikaudet käytännöllisenä osana lahjansaajan varustusta.


5. Tyylikäs Secrid-lompakko

Lompakko on vuosi toisensa perään yksi suosikkilahjoistamme! On vaikea löytää yhtä käytännöllistä ja useasti käytettyä esinettä modernin miehen elämästä kuin puhelin ja lompakko. Secridin valikoimasta löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja korvaamaan miekkosen vanhan ja kulahtaneen lompsan. Näppärä Secrid-lompakko tai -korttikotelo on täydellinen lahja kumppanille tai vaikka ystävälle, joka kantaa yhä aivan turhan isoa lompakkoa taskussaan.Lisää ystävänpäivälahjaideoita

Etkö vielä löytänyt etsimääsi? Tältä sivulta löydät lisää lahjaideoita!