Ystävänpäivä lähestyy! Vuonna 2024 ystävänpäivää vietetään keskiviikkona 14. helmikuuta. Ystävänpäivänä on ihana ilahduttaa sinulle rakasta henkilöä pienellä lahjalla. Usein lahjan keksiminen voi olla hankalaa – siksi kokosimme tähän blogiin 5 upeaa lahjaideaa miehelle ystävänpäiväksi, jotka ilahduttavat häntä aivan varmasti!


1. Erittäin suositut Casio-kellot

Vuosi toisensa jälkeen Casio-kellot ovat olleet erittäin suosittuja lahjoja, niiden ollessa huokeasti hinnoiteltuja ja niiden pakatessa tyylikkääseen pakettiin paljon näppäriä ominaisuuksia. Casion valikoimasta löytyy suuri määrä ajattomia rannekelloja monessa eri kuosissa ja tyylissä. Halusitpa kellon säväyttävässä kullanvärissä, toiminnallisessa mustassa tai vaikka klassisessa teräksenvärissä, löydät tarpeeseesi sopivan kellon Casion laajasta valikoimasta.

Tässä nostona muutama Casion suosittu malli:


Casio A168WG-9EF
-25%
Casio
Casio A168WG-9EF
89,00 €
66,50 €
Casio Collection F-91W-1YEG
-20%
Casio
Casio Collection F-91W-1YEG
35,00 €
28,00 €
Casio Retro A168WEM-7EF
-38%
Casio
Casio Retro A168WEM-7EF
79,00 €
49,00 €

2. Kaiverrettava koru

Ystävänpäivänä on ihana ilahduttaa puolisoa tai ystävää henkilökohtaisella lahjalla.Kaiverrettava koru on täydellinen lahja ystävänpäivänä. Lyhyt viesti, sisäpiirivitsi tai vaikka kutsumanimi tekee korusta ikimuistoisen lahjan, joka tuo hymyn huulille vuosikaudet.

Tarjoamme kaiverrettaville tuotteille ilmaisen kaiverruksen. Kaiverruksen teettämiselle löydät lisätietoja korun tuotesivulta.

Tässä muutama suosittu tuote lahjaksi3. Tyylikäs Secrid-lompakko

Lompakko on vuosi toisensa perään yksi suosituimmista lahjoistamme! On vaikea löytää yhtä käytännöllistä ja useasti käytettyä esinettä modernin miehen elämästä kuin puhelin ja lompakko. Secridin valikoimasta löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja korvaamaan miekkosen vanhan ja kulahtaneen lompakon. Näppärä Secrid-lompakko tai -korttikotelo on täydellinen lahja kumppanille tai vaikka ystävälle, joka kantaa yhä aivan turhan isoa lompakkoa taskussaan.


Tässä muutama suosittu tuote4. Pandora avaimenperä

Onko kumppanisi oikea Game of Thrones- tai Marvel-fani? Upeaa! Tiesitkö, että voit ostaa suosittuja Pandora-heloja myös avaimenperiin? Personoitu avaimenperä on täydellinen lahja miehelle, joka ei tarvitse mitään. Voit valita avaimenperään miehesi suosikkihahmon tai esimerkiksi nimikirjaimen. Pieni lahja kulkee mukana joka päivä, muistuttaen sinusta.

Tässä muutama suosittu Pandora-hela lahjaksi5. Kellolaatikko

Löytyykö kumppaniltasi kotoota useampi kello? Tänä vuonna voit ilahduttaa ystävänpäivänä lahjalla, jossa yhdistyy käytännöllisyys ja tyylikkyys. Kellolaatikko on erittäin tarpeellinen ja käytännöllinen lahja hänelle, kenellä kellot aina pyörivät pöydällä tai laatikossa naarmuuntumassa.

Tässä muutama suosittu tuote:

Lisää ystävänpäivälahjaideoita

Etkö vielä löytänyt etsimääsi? Ei hätää! Laajasta valikoimastamme löydät varmasti täydellisen lahjan kumppanillesi tai ystävällesi. Tutustu lahjoihin täältä.