Tiera korttikotelo ruskea

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 41.50 €
Normaalihinta: 49.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 36.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 63327
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 50 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Tieran ruskeassa korttikotelossa on markkinoiden ylivoimaisesti toimivin mekaaninen ratkaisu korttien porrastettuun nostamiseen kotelosta. Kotelossa keskellä alareunassa oleva työntömekanismi toimii näppärästi peukalolla työnnettäessä joka kerta. Monissa muissa vastaavissa tuotteissa on pieni liipasin tai todella pieni työntömekanismi, joka aihettaa monesti ongelmia. Mekanismi nostaa kortit kotelosta porrastetusti, jotta siitä on helppo valita käytettävä kortti. Lompakon kotelo-osa on valmistettu alumiinista ja muutoin lompakko on laadukasta nahkaa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • 5-6 korttia alumiinikoteloon (6 korttia, joista yhdessä on kohokirjaimet tai 5 korttia, joista kahdessa on kohokirjaimet)
 • Vetoketjutasku kolikoille
 • Joustava setelinauha seteleille
 • Tasku lisäkortteja, käyntikortteja ja kuitteja varten
 • Valmistettu aidosta nahkasta ja korkealaatuisesta alumiinista
 • Turvallinen RFID ja NFC -etälukusuojattu alumiinikotelo
 • Ilmainen kaiverrus, kun tilaat meiltä

Tarkempi tuotekuvaus:

Tiera korttikotelo ruskea on todella käytännöllinen ja toimiva lompakko. Tieran korttikotelossa kulkevat mukana kortit, kolikot sekä setelit. Alumiinikoteloon mahtuu suosituksen mukaan 5-6 korttia (6 korttia, joista yhdessä on kohokirjaimet tai 5 korttia, joista kahdessa on kohokirjaimet). Myös muut yhdistelmät ovat tilan puitteissa mahdollisia. Parhaan toimivuuden takaamiseksi korttikotelossa suositellaan pidettävän maksimi määrää kortteja. Tällöin kortit nousevat siististi porrastetusti ja pysyvät kotelon sisällä. Lompakkoon kehitetty setelinauha on innovatiivinen keksintö ja se samalla puristaa kortteja kotelossa, jotta ne eivät tipu. Kortit pysyvät hyvin kotelossa myös kun kotelo on ylösalaisin. Lompakko suljetaan käytännöllisellä nappikiinnityksellä.

Tiera-korttikotelot estävät korttisi langattoman kopioimisen. Uudet RFID/NFC kortit eivät ole turvassa tavallisessa lompakossa. Näissä korteissa on siru ja antenni, jotka mahdollistavat maksamisen ”langattomasti”. Tälläiset kortit voidaan myös kopioida langattomasti jopa metrien päästä, mutta Tiera-lompakon avulla sinun ei tarvitse kantaa tästä huolta. Maksaaksesi turvallisesti langattomasti, työnnä korttia vain noin 3cm ulos kotelosta, jolloin maksaminen onnistuu lähietäisyydeltä, mutta signaali on tarpeeksi heikko estääkseen kopioinnin. Lompakko painaa 82 grammaa ja sen ulkomitat ovat 10,4 cm x 6,3 cm x 1,4 cm. Tiera lompakko toimitetaan siistissä lahjarasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta lompakon alumiinikotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Käytttövinkit:

 • Etämaksu korttia kannattaa pitää kotelossa taaimmaisena. Näin sillä voi suoraan etämaksaa työntämällä kortti mekanismistä kortit ylös. Toimivuus riippuu hiukan kortinlukijasta. Uudemmat ja tehokkaammat lukijat lukevat kortin helpommin. Vetämällä korttia sormilla hiukan lisää ulos kotelosta toimii lukeminen myös vanhoilla laitteilla niin että korttia ei tarvitse poistaa kotelosta
 • 5-6 korttia on suositus mutta lompakossa toimii myös esim. 4 kohokuvioista korttia. Erilaisia yhdistelmiä voi testata ja kokeilla mikä toimii. Tärkeintä on että korttikotelo tulee täyteen. Tällöin mekanismi toimii suunnitellusti ja kortit pysyvät napakasti kotelon sisällä.
 • Setelinauhan alle on helppo taitella setelit sekä kuitit.
 • Kolikot on kätevä sijoittaa vetoketjulliseen kolikkotaskuun.
SKU 63327
Brändi Tiera
Materiaali Alumiini, Nahka
Väri Ruskea
Takuu 2 vuotta