Seiko 5 Sports GMT SSK001K1

510,00 € 408,00 € Säästät: 102,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 4)
SKU
53493
Muut mallit

Seikon upeat GMT uutuudet Seiko 5 Sports -sarjaan ihastuttavat värityksillään. Sports sarjalle uutuutena tuleva GMT-ominaisuus on pitkään odotettu lisäys linjastoon. Mallin mukana Seiko herättää uudelleen henkiin heidän rakastetun Jubilee-tyyppisen rannekkeensa paranneltuna versiona.

Tärkeimpinä ominaisuuksina mallilla on kello kolmesta löytyvän päivyrin lisäksi GMT- eli kaksoisaika ominaisuus, jolla voit asettaa kellon näyttämään omasi sekä haluamasi aikavyöhykkeen aikaa samanaikaisesti. Päivämäärän lukua helpottamaan kelloihin on lisätty suurennuslasi elementti lasikkeeseen. Kokonsa puolesta uudet GMT-mallit jatkavat hyväksi todettua linjaa ja mittasuhteet ovatkin pysyneet pääosin muuttumattomina aikaisempiin Sports-malleihin verrattuna. Seiko SSK001 -kellon rungon halkaisija on 42,5 mm ja korkeutta sillä on 13,6 mm. Kello siis asettuu loistavasti kokoluokkaan, joka sopii useimpien ranteisiin varsin miellyttävästi.

Kellon ruostumattomasta teräksestä valmistetussa rungossa sekä rannekkeessa yhdistellään upeasti harjattuja- sekä kiillotettuja pintoja antaen kellolle näyttävän yleisilmeen. Kellossa on luotettava Hardlex-mineraalilasi suojaamassa kellotaulua sekä bezeliä. Tunti-indeksit, viisarit sekä GMT-viisari on varustettu LumiBrite-pinnoitteella, antaen niille useita tunteja kestävän luettavuuden pilkkopimeässä. Kellolla on 10 atm / 100 m vedenpitävyysluokitus, joten sillä voi huoletta uida. Koneistona kelloissa on lähes pomminvarma 4R-sarjan automaattikoneisto 4R34, jolle on luvattu 41 tunnin käyntivara. Hienona yksityiskohtana kelloissa on niiden lasinen takakansi, josta käyttäjä pääsee ihastelemaan koneiston viimeistelyä.

Uusi Seiko 5 Sports SSK001K1 -kello on loistava kokonaisuus käytännöllisyyttä, laatua sekä tyyliä järkevästi hinnoitellussa paketissa. Tummanpuhuva ilme punaisilla vivahteilla tekee kellosta varsin elegantin kokonaisuuden niin arkeen kuin juhlaankin. Sporttinen sukeltajankellon muotoilu yhdistettynä tyylikkääseen rannekkeeseen ja upeaan taulu designiin tekevät kellosta loistavan valinnan tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Lisätietoja
SKU 53493
Brändi Seiko
Rungon leveys 43 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Automaatti
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli 4R34
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn SSK001K1

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.