Gant Park Hill Day-Date II sininen G121003

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 39094
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Muut mallit

Gant Park Hill Day-Date on elegantti ruostumattomasta teräksestä valmistettu klassinen miesten kello, joka ei menetä tyyliään aikojen kuluessa. Monipuolisen kellon ominaisuuksiin kuuluu perinteisen kellonäytön lisäksi viikonpäivä- ja päivämääränäyttö. Gant Park Hill Day-Date II sininen G121003-mallissa on merensininen taulu ja tukevalla linkkulukolla varustettu teräsranneke. Rungon leveys on 43,5 mm, ja paksuus on 11,6 mm, ja runkoa suojaa hieman kupera lasi. Teräsrannekkeen leveys on 22 mm. Gant-kelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 39094
Brändi GANT
Kaiverrus 15
Rungon leveys 44 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 11
Rannekkeen pituus 160 - 220 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Sininen
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn G121003