Secrid Miniwallet - useita eri värejä

  • Pehmeästi toimiva ja kestävä mekanismi
  • Luotettava rakenne ja hyvä viimeistely
  • Kompakti lompakko täynnä ominaisuuksia
59,95 € 49,90 € Säästät: 10,05 €
Varastossa
SKU
8112

Secrid Miniwallet on kaikkea sitä mitä lompakolta kaipaat, ja se on kiistattomasti markkinoiden trendikkäin vaihtoehto perinteiselle lompakolle. Korttikotelosta on todella helppo napata haluamansa kortti, sillä alumiinikotelon innovatiivinen liipaisinmekanismi nostaa kortit ulos kotelosta porrastetusti.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • 4-6 korttia alumiinikoteloon (4 kohokirjaimin kuvioitua tai 6 tavallista korttia)
  • 4 korttia lompakon nahkaosaan
  • Lisäksi Miniwalletiin mahtuu sopivasti seteleitä, käyntikortteja ja kuitteja
  • Valmistettu aidosta nahkasta ja korkealaatuisesta alumiinista Hollannissa
  • Turvallinen RFID ja NFC -etälukusuojattu alumiinikotelo
  • Ilmainen toimitus ja kaiverrus, kun tilaat meiltä
  • Lue lisää tuotteesta alapuolelta, tuotevideon alta...

Video tuotteesta:


Tarkempi tuotekuvaus:

Secrid Miniwalletissa kulkevat luottokorttien lisäksi mukana setelit sekä muutkin kortit ja kuitit. Lompakon alumiiniseen korttikotelo-osaan mahtuu 6 korttia (esimerkiksi viisi tavallista korttia ja yksi kohokuvioitu kortti), jotka nousevat porrastetusti ylös napin painalluksella. Porrastuksen ansiosta pystyt helposti valitsemaan haluamasi kortin. Lompakon nahkaosassa on lisäksi tilaa neljälle kortille sekä seteleille. Lompakko suljetaan kätevästi nappikiinnityksellä. Useita eri värivaihtoehtoja. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa ilmaisella toimituksella.

Secrid-lompakot estävät korttisi langattoman kopioimisen. Uudet RFID/NFC kortit eivät ole turvassa tavallisessa lompakossa. Näissä korteissa on siru ja antenni, jotka mahdollistavat maksamisen ”langattomasti”. Tälläiset kortit voidaan myös kopioida langattomasti jopa metrien päästä, mutta Secrid-lompakon avulla sinun ei tarvitse kantaa tästä huolta. Maksaaksesi turvallisesti langattomasti, työnnä korttia vain noin 3cm ulos kotelosta, jolloin maksaminen onnistuu lähietäisyydeltä, mutta signaali on tarpeeksi heikko estääkseen kopioinnin. Lompakko painaa 74 grammaa ja sen ulkomitat ovat 10,2cm x 6,5cm x 2,1cm

Voimme kaivertaa veloituksetta lompakon alumiinikotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Lisätietoja
SKU 8112
Brändi Secrid
Kaiverrus 50
Mallisto Miniwallet
Takuu 2 vuotta
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.