Secrid Slimwallet, 7 eri väriä

Sku: 8113

54,00 €
Secrid Slimwallet, 7 eri väriä 5 2
-10%

Secrid Slimwallet, 7 eri väriä

Lisää kuvia

Secrid Slimwallet, 7 eri väriä

Tuotekoodi: 8113

Secrid Slimwallet, 7 eri väriä 5 2

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 54,00 €

Hinta: 60,00 €

Tuotekuvaus

Secrid Slimwallet lompakko on kaikkea sitä mitä lompakolta kaipaat. Se on muuten samankaltainen Miniwallet mutta ilman nappikiinnitystä. Lompakossa kulkevat luottokorttien lisäksi mukana setelit sekä muutkin kortit ja kuitit. Lompakon alumiiniseen korttikotelo osaan mahtuu 6 korttia, jotka nousevat porrastetusti ylös napin painalluksella. Tästä on helppo valita haluamansa kortti. Lompakon nahkaosassa on lisäksi tilaa 6 kortille sekä seteleille. Useita eri värivaihtoehtoja. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa.

Secrid-lompakot estävät korttisi langattoman kopioimisen. Uudet RFID/NFC kortit eivät ole turvassa tavallisessa lompakossa. Näissä korteissa on siru ja antenni, jotka mahdollistavat maksamisen ”langattomasti”. Tälläiset kortit voidaan myös kopioida langattomasti jopa metrien päästä, mutta Secrid-lompakon avulla sinun ei tarvitse kantaa tästä huolta. Maksaaksesi turvallisesti langattomasti, työnnä korttia vain noin 3cm ulos kotelosta, jolloin maksaminen onnistuu lähietäisyydeltä, mutta signaali on tarpeeksi heikko estääkseen kopioinnin. 

Lompakon ulkomitat: 10,2cm x 6,8cm x 1,6cm.

Paino: 72g

Voimme kaivertaa veloituksetta lompakon alumiinikotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaten
Kaunolla
Vanessa

Tekniset tiedot

Tuotenumero 8113
Brändi Secrid
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin