Secrid Cardprotector - useita eri värejä

d:Secrid Cardprotector korttikotelo on kevyt ja käytännöllinen. Korttikotelo on valmistettu alumiinista, ja siiihen mahtuu 6 korttia (5 tavallista korttia ja 1 kohokuvioitu kortti, tai 4 kohokuvioitua ja 6 litteää korttua), jotka nousevat porrastetusti ylös napin painalluksella. Tästä on helppo valita haluamansa kortti. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa. Hanki myös kätevät lisäosat Cardprotector-korttikoteloosi: Secrid Addition Slide , jonka avulla Cardprotectoriin sopivat korttien lisäksi hyvin esimerkiksi setelit, käyntikortit, pieni määrä kolikoita tai parkkilipukkeet. Secrid Moneyband , jolla voit liittää kaksi Cardprotectoria yhteen tai liittää Additional Slide osa Cardprotectoriisi. Moneyban pitää myös kuitit ja setelit kätevästi paikoillaan. Secrid-lompakot estävät korttisi langattoman kopioimisen. Uudet RFID/NFC kortit eivät ole turvassa tavallisessa lompakossa. Näissä korteissa on siru ja antenni, jotka mahdollistavat maksamisen ”langattomasti”. Tälläiset kortit voidaan myös kopioida langattomasti jopa metrien päästä, mutta Secrid-lompakon avulla sinun ei tarvitse kantaa tästä huolta. Maksaaksesi turvallisesti langattomasti, työnnä korttia vain noin 3cm ulos kotelosta, jolloin maksaminen onnistuu lähietäisyydeltä, mutta signaali on tarpeeksi heikko estääkseen kopioinnin.  Lompakon ulkomitat: 10,2cm x 6,3cm x 0,8cm. Paino: 40g Voimme kaivertaa veloituksetta alumiinikotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 8115

;
25,50 €
Secrid Cardprotector - useita eri värejä 4.88 77
-15%

Secrid Cardprotector - useita eri värejä

Secrid Cardprotector - useita eri värejä

Tuotekoodi: 8115

Secrid Cardprotector - useita eri värejä 4 77

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

29,95 €

25,50 €

Tuotekuvaus

Secrid Cardprotector korttikotelo on kevyt ja käytännöllinen. Korttikotelo on valmistettu alumiinista, ja siiihen mahtuu 6 korttia (5 tavallista korttia ja 1 kohokuvioitu kortti, tai 4 kohokuvioitua ja 6 litteää korttua), jotka nousevat porrastetusti ylös napin painalluksella. Tästä on helppo valita haluamansa kortti. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa.

Hanki myös kätevät lisäosat Cardprotector-korttikoteloosi:

  • Secrid Addition Slide , jonka avulla Cardprotectoriin sopivat korttien lisäksi hyvin esimerkiksi setelit, käyntikortit, pieni määrä kolikoita tai parkkilipukkeet.
  • Secrid Moneyband , jolla voit liittää kaksi Cardprotectoria yhteen tai liittää Additional Slide osa Cardprotectoriisi. Moneyban pitää myös kuitit ja setelit kätevästi paikoillaan.

Secrid-lompakot estävät korttisi langattoman kopioimisen. Uudet RFID/NFC kortit eivät ole turvassa tavallisessa lompakossa. Näissä korteissa on siru ja antenni, jotka mahdollistavat maksamisen ”langattomasti”. Tälläiset kortit voidaan myös kopioida langattomasti jopa metrien päästä, mutta Secrid-lompakon avulla sinun ei tarvitse kantaa tästä huolta. Maksaaksesi turvallisesti langattomasti, työnnä korttia vain noin 3cm ulos kotelosta, jolloin maksaminen onnistuu lähietäisyydeltä, mutta signaali on tarpeeksi heikko estääkseen kopioinnin. 

Lompakon ulkomitat: 10,2cm x 6,3cm x 0,8cm.

Paino: 40g

Voimme kaivertaa veloituksetta alumiinikotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 8115
Brändi Secrid
Kaiverrus 50
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki