Secrid Cardprotector - useita eri värejä

  • Varsin helppokäyttöinen
  • Vankka ja kestävä rakenne
  • Tyylikäs ja ohut vaihtoehto perinteiselle lompakolle

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 29.90 €
Normaalihinta: 35.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 35.00 €

SKU: 8115
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 50 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Secrid Cardprotector korttikotelo on kevyt ja käytännöllinen. Korttikotelo on valmistettu alumiinista, ja siihen mahtuu 6 korttia (5 tavallista korttia ja 1 kohokuvioitu kortti, tai 4 kohokuvioitua ja 6 litteää korttia), jotka nousevat porrastetusti ylös napin painalluksella. Tästä on helppo valita oikea kortti. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa.

Hanki myös kätevät lisäosat Cardprotector -korttikoteloosi:

  • Secrid Addition Slide , jonka avulla Cardprotectoriin sopivat korttien lisäksi hyvin esimerkiksi setelit, käyntikortit, pieni määrä kolikoita tai parkkilipukkeet.
  • Secrid Moneyband , jolla voit liittää kaksi Cardprotectoria yhteen tai liittää Additional Slide osan Cardprotectoriisi. Moneyband pitää myös kuitit ja setelit kätevästi paikoillaan.

Secrid-lompakot estävät korttiesi langattoman kopioimisen. Uudet RFID/NFC kortit eivät ole turvassa tavallisessa lompakossa. Näissä korteissa on siru ja antenni, jotka mahdollistavat maksamisen ”langattomasti”. Tällaiset kortit voidaan myös kopioida langattomasti jopa metrien päästä, mutta Secrid-lompakon avulla sinun ei tarvitse kantaa tästä huolta. Maksaaksesi turvallisesti langattomasti, työnnä korttia vain noin 3cm ulos kotelosta, jolloin maksaminen onnistuu lähietäisyydeltä, mutta signaali on tarpeeksi heikko estääkseen kopioinnin. 

Lompakon ulkomitat: 10,2cm x 6,3cm x 0,8cm.

Paino: 40g

Voimme kaivertaa veloituksetta alumiinikotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 8115
Brändi Secrid
Kaiverrus 50
Materiaali Alumiini
Mallisto Cardprotector
Takuu 2 vuotta