Secrid Twinwallet - useita eri värejä

d:Secrid Twinwallet lompakko on kaikkea sitä mitä lompakolta kaipaat. Se on designiltaan muuten samankaltainen Miniwallet mutta siinä on kaksi alumiinista korttikoteloa yhden sijaan. Lompakon sisus on valmistettu alumiinista ja päällys aidosta nahasta Hollannissa. Korttikotelo-osiin mahtuu 12 korttia tiiviisti ja turvallisesti (yhteen koteloon mahtuu kerrallaan 5 tavallista korttia sekä 1 kohokuvioitu kortti). Lompakon napin painalluksella saat käyttöösi alumiinikoteloon varastoidut kortit porrastetusti ja kätevästi. Lisäksi nahkapäällys pitää sisällään taskuja, joihin mahtuvat esimerkiksi 4 lisäkorttia, kuitit, setelit, kolikot ja muut pienet asiakirjat (kuten passikuvat). Nepparisulkimen ansiosta voit olla huoleton siitä että lompakko ei avaudu tahattomasti. Useita eri väri- ja nahkavaihtoehtoja (lisätietoa Secridin käyttämästä nahasta saat katsomalla tämän sivun esikatselukuvia). Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa. Mitat: 7.0 x 10.2 x 2.5 cm Paino: 120g Voimme kaivertaa veloituksetta lompakon alumiinikotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 8114

;
76,90 €
Secrid Twinwallet - useita eri värejä 4 59
-15%

Secrid Twinwallet - useita eri värejä

Secrid Twinwallet - useita eri värejä

Tuotekoodi: 8114

Secrid Twinwallet - useita eri värejä 4 59

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,95 €

76,90 €

Tuotekuvaus

Secrid Twinwallet lompakko on kaikkea sitä mitä lompakolta kaipaat. Se on designiltaan muuten samankaltainen Miniwallet mutta siinä on kaksi alumiinista korttikoteloa yhden sijaan. Lompakon sisus on valmistettu alumiinista ja päällys aidosta nahasta Hollannissa. Korttikotelo-osiin mahtuu 12 korttia tiiviisti ja turvallisesti (yhteen koteloon mahtuu kerrallaan 5 tavallista korttia sekä 1 kohokuvioitu kortti). Lompakon napin painalluksella saat käyttöösi alumiinikoteloon varastoidut kortit porrastetusti ja kätevästi. Lisäksi nahkapäällys pitää sisällään taskuja, joihin mahtuvat esimerkiksi 4 lisäkorttia, kuitit, setelit, kolikot ja muut pienet asiakirjat (kuten passikuvat). Nepparisulkimen ansiosta voit olla huoleton siitä että lompakko ei avaudu tahattomasti. Useita eri väri- ja nahkavaihtoehtoja (lisätietoa Secridin käyttämästä nahasta saat katsomalla tämän sivun esikatselukuvia). Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa.

Mitat: 7.0 x 10.2 x 2.5 cm

Paino: 120g

Voimme kaivertaa veloituksetta lompakon alumiinikotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 8114
Brändi Secrid
Kaiverrus 50
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki