Moni on tänä kesänä yllättynyt, kun yhä useamman ranteita koristaa takavuosien tuttu rannekoru. 2000-luvun hittituote Nomination on tehnyt comebackin vaikuttajien kautta monen ihmisen asusteeksi tänä kesänä.

Mitä tulee asusteisiin, on Nomination lyömätön brändi jonka avulla korun kantaja voi rohkeasti tuoda esille omaa persoonallisuuttaan. Nollarin hittituote on tänä vuonna räjähdysmäisesti palannut suosioon – eikä ihme! Suuri valikoima rannekorun paloja antaa sinulle mahdollisuuden kustomoida koru juuri sinun tyyliseksi. Vuosien takaisen hittilahjan ideana on, että siihen voi ostaa palasia ja rakentaa korusta uusilla paloilla persoonallisen asusteen. Korun peruspala vaihdetaan esimerkiksi kuvaan, kirjaimeen tai värikkääseen kiveen.

Nomination koru on luonnollisesti aina trendikäs – koruun voi valita yksinkertaiset, kauniit palat tai näyttävämmät strassipalat. Koru muuttuu tyylisi mukaan, mutta mukana pysyy ajaton, klassisen kaunis Italialainen design. Mitkä trendit nousevat yli muiden tällä hetkellä?

More is more – kullan ja hopean yhdistäminen väreihin

Nomination-koruun saa nykyään myös kullanvärisiä palasia. Yhdistelemällä rohkeasti kultaa ja hopeaa luot kaikkein näyttävimmän lopputuloksen. Ennen tavallisesti suosittiin usein joko kultaa tai hopeaa, mutta niiden yhdistely on entistä suositumpaa tänään. Koru pysyy yhtä ajattomana sekä kauniina asusteena vaikka värejä yhdistetään.

Näyttävät helat ja luonnon motiivit

Nomination korujen kauneus piilee niiden yksinkertaisessa muotoilussa. Yksi ainoa Nomination koristamassa rannetta on klassisen kaunista – koru ei kiinnitä liikaa huomiota, mutta tarkemmin katsoessa se paljastaa jotain kantajastaan siihen valikoituneiden palojen myötä. Helat tuovat koruun kaunista muotoilua trendikkäällä tavalla. Swarovski kristalliperhonen on esimerkki Nomination palasta, joka uusien trendien myötä valikoituu yhä useampaan koruun.

Nomination ranneke, perhonen

Värikkäät kivet ja kukat

Erilaiset materiaalit ja niiden yhdistely on tällä hetkellä trendikästä. Ennen suosittiin yksinkertaisia lookkia, mutta nykyään suositaan näyttäviä yhdistelmiä ja värikkäitä paloja. Uudet Nomination palat sisältävät myös hyvin yksityiskohtaista designia. Esimerkiksi värikkäät kukat tuovat kaivattua kontrastia muuten simppeliin koruun. Räväkkäämpi yhdistelmä Nomination paloja tuo arkiseen asuun enemmän näyttävyyttä.

Puolalainen vaikuttaja yhdistelee rohkeasti kukkia ja kiviheloja, luoden värikkään yhdistelmän. Kiven tekstuuri ja ruusukullattu kehys toimivat ainutlaatuisen hyvin yhdessä, varsinkin hopeaa taustaa vasten.

Nomination ranneke, sininen kivi

Kapeampi ranneke ja Nomination BIG palat

Harhaluulo on, että Nomination rannekoru on ainoastaan naisille. Etenkin Nomination Big sopii miehille leveämmän kokonsa myötä. Kullan ja hopean yhdistelmä toimii sekä kapeammassa rannekkeessa, että leveämmässä mallissa. Myös simppeli hopea koru ilman mitään koristeita tuo arkiseen asuun mukavaa piristystä.

Nomination Big ranneke

Classic ranneke on huomattavasti sirompi ja elegantimpi, ja on myös ilman erilaisia paloja varma valinta asuun kuin asuun. Siro ja elegantti Classic ranneke sopii hyvin esimerkiksi juhlaviin tilaisuuksiin.

Nomination korut ovat helposti yhdistettävissä muihin koruihin ja asusteisiin. Usealla korulla saat rakennettua näyttävän asusteen. Puolalaisen vaikuttajan ranteessa komeilee lähes joka kuvassa Nomination-rannekoru yhdistettynä muihin tyylikkäisiin asusteisiin.

Jos aikoinaan käytit hittikorua päivittäin, kannattaa se viimeistään nyt kaivaa korurasiasta käyttöön. Valikoimassamme on rutkasti Nomination paloja, jos korusi näin 15 vuoden jälkeen kaipaa päivitystä. Klassikkopaloja kuten kirjaimia, horoskooppeja ja lippuja ei kuitenkaan ole syytä unohtaa – nämä nostalgiset palat ovat vieläkin suosittuja!

Lue lisää Nominationin comebackista esimerkiksi tästä.